Aké šaty na svadbu v októbri?

Ahojte, kto budete mat, alebo ste mali svadbu zaciatkom oktobra? Ake bolo počasie? Ake ste mali šaty? Ja by som veľmi chcela korzetove a na vrch len bolerko - myslíte si, že je to reálne? Dajte svoje tipy 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, aj ja mám svadbu v októbri a myslím, že bude úplne pohode mať šaty a bolérko. Ja si asi zoženiem aj teplejšie bolerko ( niečo s dlhým rukávom alebo tak) ak by náhodou nevyšlo počasie, ale samozrejme aj krátke.... bola som na svadbe v októbri 2011 a to bolo veľmi teplo, tiež som mala iba bolérko na šatkách... musíme dúfať, že ešte bude teplučko :)
Odpovedať
Ahoj, ja mam tiez v oktobri a tiez chcem korzetove saty a tiez budem mat v zalohe aj teple bolerko :) Ale dufam ze ho nebudeme ani jedna potrebovat 8-) Len akurat neviem kde zozeniem to teple bolerko, maju to aj v salonoch? A asi k satam to nedavaju, musi sa to zaplatit...neviete poradit?
Odpovedať
@orgovan ahoj, ja budem mať svadbu koncom septembra a tiež to budem riešiť len bolerkom plus niečo s dlhými rukávmi do zálohy (minulý rok bolo u nás koncom septembra chladno) ;-)
Odpovedať
ved to...ze saty uz mam vybrane korzetove a nechcem ich meniť - a su cipkovane, takze len nejake uplne hladke jednoduche bolerko k nim - ale zasa sa bojim, aby to nevyzeralo okato - akoze bude vidiet, ze to bolerko nie je vobec k tym satam...no uvidime :)
Odpovedať
@orgovan ja som pár neviest s bolerkom nájdeným na poslednú chvíľu videla, a ver mi, keby mi to neboli povedali, určite si to nevšimnem ;-) a podľa mňa zas hladké bolerko k čipkovaným šatám určite sadne veľmi dobre ;-)
Odpovedať
@pomme Vďaka za nadej :-D , snad to dobre dopadne, ved este je casu dost
Odpovedať
Profilova fotka
@orgovan Ahoj, ja som mala svadbu 112. novembri a tiez som mala korzetove saty a bolerko s dlhymi rukavmi. Vobec si nerob starosti, oktober, november je pocasie celkom fajn, urcite ti zima nebude :-)
Odpovedať
@orgovan ahojky, ja som mala svadbu 3. oktobra a mala som bolerko s kratkymi rukavmi (v kostole), dokonca som si ho potom davala aj dole :-) bolo naozaj krasne, ale samozrejme to zavisi hlavne od pocasia. pre pripad som vsak mala aj s dlhym rukavom a dokonca aj kozustek, keby bolo nahodou treba :-) vsetko je o dohode v salone, nakoko som si brala drahsie saty, bolo VSETKO v cene :-D a pokial to mooc predbehnem, leto ma byt horuuuuuce, 40-tky takze podla mna oktober bude tiez este OK. drzim palce!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?