Aké popolnočné svadobné šaty - môžu byť ružové?

Ahojte baby, aké ste mali/budete mať šaty na svadbe po polnoci? Mám zálusk na jedny ružové šaty s nazbieranou sukňou - vyzerajú takmer ako šaty z filmu Dirty dancing. Sú krátke po kolená a sukňa je pekne nazberkaná, takže sa bude pekne vlniť, keď sa budem točiť :-) Myslíte, že budem v nich dosť výrazná aj po polnoci? Dlhé šaty až po členky vôbec nechcem. Zvyknú mať nevesty po polnoci ružové šaty? Nie je to veľmi cukríkové? Akej farby a druh zvyknú mať nevesty šaty po polnoci? Dohodím sem neskôr aj foto. :-) Vdaka
Odpovedať
@leanice môžeš mať akékoľvek šaty, aké sa ti páčia:)
Odpovedať
ahoj, ano zvyknu, dokonca aj biele, takze ziaden problem, je to tvoja svadba a den, kedy si mozes urobit po svojom :)
Odpovedať
V dnešnej dobe si už môžeš dať po polnoci šaty, aké len chceš. Je to len na Tebe. Poznám veľa neviest, ktoré sa po polnoci ani neprezliekali a zostali v svadobných až do rána. Takže je to len a len na Tebe. Inak aj ja som mala ružové popolnočné :-)
Odpovedať
@alexandra_saska Hej, tiež som rozmýšľala sa po redovom v kroji obliecť zase do nejakých druhých bielych šiat. Ale biele už mám iné, také čipkované, ktoré si možno dám na druhý deň na "dozvuky". Tak som chcela trošku inú farbu po polnoci, na spestrenie. A tieto ružovučké sa mi páčia. Pozrite baby, čo hovoríte? To sú oni. Majú ich aj v bielej aj žltej. Myslíte, že by mohli byť ako popolnočné a príp. sa dali využiť potom aj na neskôr, na nejaký večierok alebo tak...?
Odpovedať
@alllinka Pozrela som si v Tvojom albume. Veľmi pekná si bola, aj v tých ružových. Ale na mňa sú príliš obtiahnuté, nemám takú super postavu ako Ty ;-) Preto by som radšej volila tie na obrázku vyššie :) A ostatné baby mali aké šaty? Nezatienili Ťa po polnoci?
Odpovedať
@leanice ano, urcite ano, su krasne :)
Odpovedať
@leanice Ďakujem :-) Tie šaty, čo si si vybrala, sú podľa mňa krásne :-) Kľudne si ich daj. Či ma niekto zatienil som neriešila, ale ani si to nemyslím :-)) Popolnočné mi chválili ešte viac ako svadobné. Baby, čo zostali po polnoci, mali všetky krátke šaty, takže som jediná bola v dlhých - už len tým som bola "iná" :-) Pôvodne som mala kúpené dlhé biele šaty po polnoci, teraz ich predávam v bazáriku.. Ale môj drahý mi kúpil tieto ružové, tak som si ich dala kvôli nemu..
Odpovedať
@leanice Určite ich môžeš obliecť. Sú krásne. Aj ja plánujem rovnakú farbu šiat, je to moja obľúbená farba a aj celá svadba bude do tejto farby ladená. Takže smelo do toho! ;-) A určite ich potom využiješ, poprípade ich môžeš predať :-)
Odpovedať
podľa mňa si ich tiež môžeš pokojne obliecť, ja osobne popolnočné neriešim, kedže chodíme každoročne na plesy, tak mám plný šatník, tak to tak nejako operatívne doriešim na ktoré budem mať ráno "chuť" :-D
Odpovedať
Vďaka baby. Po polnoci sa už chcem zabávať naplno, tak by som radšej krátke šaty. Určite nebudem vyzerať ako dievčatko na karnevale? :-D Kamošky čo mali/budú mať svadbu, tak tiež majú len krátke po polnoci... @danielita25 a aké budeš mať? krátke či dlhé? ešte nevieš? Píšte baby názory, alebo pošlite fotky, čo chystáte ;-)
Odpovedať
určite nebudeš ako dievčatko na karnevale ;-) ale ako dievčatko na svadbe ;-)
Odpovedať
Ja ešte nie som 100% rozhodnutá o dĺžke, celkovo som taká nerozhodná, takže neviem. Dnes sa mi páčia dlhé a zajtra zas krátke :-D Strašné je to so mnou :-D Ale skôr to vidím na dlhé, lebo krátke sa mi páčia iba také strihy, v ktorých keď sa zatočím je hneď všetko vidieť :-D Mala som také šaty na predchádzajúcich svadbách a poriadne som si to neužila tak asi radšej dlhé. Budúci týždeň idem do Poľska, tak ak sa mi zapáčia viac nejaké krátke, tak budú krátke :-) @leanice Mám aj nejaké foto dlhých šiat, ktoré sa mi páčia:
Odpovedať
Článok sa načítava...
@danielita25 Veľmi krásne šaty, ako princezná ;-) Len my chceme po polnoci DJ-ja, tak tancovať na disko pesničky v takých dlhých by mi nešlo. Možno si dám tie krátke, alebo ešte nájdem niečo medzi. Dlhé sú tie tvoje ale strašne pekné ;-) Ved času ešte máme dosť, tak na niečo ešte natrafíme. A keď hovoríš, že si bola na svadbách, aké šaty tam mali nevesty po polnoci? Krátke, dlhé, biele, farebné?
Odpovedať
ak sa ti saty pacia, tak si ich v pohode daj. su pekne a po polnoci sa ti bude aj rozhodne lepsie tancovat v kratkych satach ako v dlhych. a ked bude vonku horuco, tak budes cela stastna, ked sa prezlecies do kratkych. ja som mala po polnoci dlhe - bordove so sirsou suknou. vonku bolo teplo a lutovala som, ze som si nenasla skor nejake kratke saty. ale zasa na moju "trpasliciu" vysku je problem najst kratke saty, ktore by fakt ze pekne sedeli.
Odpovedať
Ďakujem :-) No ešte nie sú moje, ale na ten štýl budem hľadať, ak nebudú tak dám ušiť. A na svadbách, na ktorých som bola, mali nevesty dlhé padavé šaty. Asi iba jedna mala krátke biele šaty, ktoré mala oblečené aj na druhý deň. Nepripadali mi až tak slávnostne. Ale myslím si, že je to úplne fuk. Každá nevesta nech si spraví tak ako to vyhovuje jej, hlavne nech sa v tom dobre cíti. Aj tak v tých šatách aspoň ja osobne strávim také 2-3 hodiny. @leanice
Odpovedať
@leanice A čo sa týka farby šiat tak boli ladené k výzdobe. Ale nerobia to tak všetky nevesty.
Odpovedať
baby, nakoniec tie krátke ružové si nedám, rozhodujem sa medzi týmito:
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?