Aké máte skúsenosti s Anna Garden?

ake mate skusenosti ??????
Odpovedať
ak myslis Anna Garden v Nitre, ja mam s nimi dobre skusenosti. Sice som si od nich zatial nic nepozicala, ale mam ich ako zeleznu rezervu,ak sa mi nepodari kupit moje vysnivane saty (napriek mnozstvu nadhernych siat na trhu,som sa zalubila do jednych a kym nevycerpam vsetky moznosti ako ich zohnat za rozumnu cenu,ine nechcem). Pristup majitelky a krajcirky ma velmi milo prekvapil, boli velmi ochotne a aj uprimne s radami. Nesnazili sa ma presvedcit,ze vyzeram nadherne v niecom, co sa mi nehodilo. A tiez velke plus je,ze nemaju problem upravit krajkove ani sifonove saty, co bol problem v niektorych salonoch
Odpovedať
Profilova fotka
@quenti ja mám s nimi tiež len dobré skúsenosti, ale konkrétne s prevádzkou v Zlatých Moravciach :-) pani čo tam robí je neskutočne milá a vie dobre poradiť, ale v ZM je problém s tým, že oni nemajú tam všetky šaty, ale ukážu ti katalóg a ty si vyberieš a oni ti ich tam dajú poslať :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
dnes som bola v prevadzke v Nitre skusat popolnocne saty. Predavacky boli velmi ochotne. Navliekli na mna asi 20siat :) Maju naozaj velky vyber. Odporucam, pokial to nemate daleko :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
ja som mala anna garden vybraté ako top. Prišla prvá facka, v Zlatých Moravciach ma poslala pani predavačka do kelu, že načo sa chodím pýtať na svadobné šaty rok dopredu, na to mám ešte čas. Tak som sa vybrala do Nitry. Veľmi milá teta predavačka, nemala vôbec problém dať mi vyskúšať šaty. Najskôr som si listovala v katalógu, tie ktoré sa mi páčili som si chcela odfotiť pre môjho drahého, aby ich odsúhlasil. Pani majiteľka na mňa z ostra že nesmiem fotiť, ani šaty, ani fotky z katalógov. Vyskúšať som si ich nemohla, lebo je to rok dopredu, na čo by som si ich predsa skúšala a vraj sa mám dopredu objednať na skúšku. Tak som sa jej spýtala (po dlhšej chvíľke listovania v tých katalógoch), že koľko dopredu si treba rezervovať šaty. Odpoveď pani majiteľky: "šaty treba rezervovať aspoň pol roka až rok dopredu, napríklad tieto šaty sú rezervované už 7 mesiacov dopredu". Tak a teraz mi vysvetlite ako to mám chápať: 1. ŠATY NEMÔŽEM SKÚŠAŤ ROK DOPREDU, LEBO JE TO SKORO 2. ŠATY TREBA REZERVOVAŤ ASPOŇ ROK DOPREDU AKO TO MÁM CHÁPAŤ??? Kamarátka si tam tiež bola skúšať šaty (svadbu má už na jar), tiež jej pani majiteľka povedala že prišla skoro, ale jedny si vyskúšala, keď si k nim chcela priložiť závoj tak ju pani majiteľka odbila s tým, že až keď bude mať šaty rezervované :-S . Pripadá mi to tak, akoby pani majiteľka nebola pri rozume, hlavne že narieka že nemá dosť zákazníčok. .... teraz sa nad tým len usmievam a dúfam že v Nitre nájdem nejaký salón a pekné šaty. Pani majiteľke prajem veeeeľa spokojných zákazníčok. Celkové hodnotenie: predajňa a šaty sú nádherné, prístup predavačky (staršia pani) je geniálna, ochotná, ústretová, pani majiteľka tuším s dcérou tam bola, prístup jedna katastrofa, na svoju predavačku len kričí a vhodné správanie a dobrý predajca sú pojmy ktoré absolútne neovláda ... :-S
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Kto by chcel moju zalohu za saty v tomto salone, dam ju aj so zlavou, dala som si saty usit a zaloha je nevratna. Mne sa daco vrati a vy daco usetrite :-)
Odpovedať
@majda01 je jasne ze si pani protirečila, ale chcem alepovať na to, že ti nedovolila fotiť, ono to nie je len u Anna Garden, ja som z Trenčína a tu je to normálne vo všetkých svadobných salónoch, pokiaľ nerezervuješ a nezaplatíš zálohu ti nedovolia fotiť sa v šatoch ani katalóg, pretože by si si ich mohla dať ušiť niekde inde a oni by prišli o zákaznika, žial je to pravda, nehovorím ýe všetky baby su také ale vždy sa nájdu vynimky, ktoré obehajú salony, načerpajú inšpirácie a pak si to dajú ušiť. Len pre objasnenie že prečo nedovolila fotiť :)
Odpovedať
@ariann30 -osobne si myslim po mojich skusenostiach ze sa ti tuto zalohu v tomto salone nepodari predat patri medzie tie horsie hlavne s pristupom, ale vela stastia
Odpovedať
radenka2312 - vo všetkých salónoch to neplatí, napr. v danica salóne som sa mohla v pohode fotiť...a aj v iných sa dá, len je pravda, že začínajú prevažovať zákazy tu :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?