Aké doplnky k čipkovaným svadobným šatám s rukávmi

Profilova fotka
ahojte kočky...budem mať nááádhernéé svadobné šaty a rozmýšľam, čo k nim ďalej. Nechcela som mať široké a budem mať :-D už premýšľam aj nad korunkou/čelenkou (čo by som si nikdy nedala) :-D ,ale keďže si dám jemnučké náušnice a už nič viac, prečo nie. Máte to podobné?
Odpovedať
@weja146 to poznám :-) nechcela som dlhé šaty, že už som na to "stará" a ide o druhú svadbu... že by som mala mať korunku, ma ani nenapadlo. Všetko to prišlo postupne, spontánne... dlhé šaty, jemné náušničky a retiazka, náramok darček od snúbenca, jednoduchý účes a korunka :-) neľutujem nič, bolo to úžasné tak, ako to bolo :-)
Odpovedať
nemusis mat korunku su aj take jemne celenky z peral trebars a vyzera to pekne ked ta ktomu vhodne ucesu jemne nausnice budu fajn hlavne ak chces aby vynikli saty :)
Odpovedať
Profilova fotka
@angelka0 aj ja som skôr za čelenku :-N uvidim, co najdem
Odpovedať
Profilova fotka
Mala som len krajkovy hrebienok
Odpovedať
Bolo by fajn vidiet saty, aby sme ti vedeli dobre poradit ;-) ale k cipke jednoznacne nieco jemne, decentne :) suhlasim s @angelka0 , ze celenka z peral moze k satam vyzerat krasne plus jednoduche perlove nausnicky, co sa tyka korunky, ja viem, ze kazdy maame nejaky vkus, ale korunka " zabije" podla mna kazde saty, je to take back in time minimalne o 10 rokov , co by bol mensi problem, ale podla mna to vyzera na hlave dospelej zeny vyslovene zle, pre male dievca, druzicku budis...ale nevesta za mna rozhodne nie
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
@ria236 aj ja som skôr myslela čelenku, max, aby tá korunka ani nebola "korunkou", len nejakú ozdobu,lebo k tým šatám rozhodne nedám už žiadne doplnky na krk, ruku, či dlhé náušnice
Odpovedať
@weja146 saty su nadherne! jemne nausnicky a celenka bude super! taka ako mas na profilovke by bola ukazkova!!
Odpovedať
Profilova fotka
@weja146 to urcite nie, korunku celenku ano, ale ine nic. Biela, perlova by bola najviac :)
Odpovedať
Profilova fotka
vdaka zeny, tiez som toho nazoru, no niekde som pocula, ze perly na svadbu nie, tak ma to odradilo :-(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?