Aj vám sa páčia jednoduché svadobné šaty?

Posla mna su najkrajšie jednoduché šaty :-)
Odpovedať
moje vysnivane su tiez velmi jednoduche. pri sucasnej ponuke v savdobnych salonoch mi vsak neostalo nic ine, len si ich nechat usit. buduci tyzden sa do toho pustim (pojdem sa dohodnut s krajcirkou), tak si silno drzim palce, aby to dopadlo dobre
Odpovedať
ja som hľadala biele jednoduché, až tým som si obliekla model Carissa od Maggie Sottero :), aj keď nejaké brutálne volány a tortové sukne ma neuchvátili vôbec
Odpovedať
keby boli najkrajšie, tak sa iné ani nepredávajú....každý nech si oblečie to, čo sa mu páči...o svadobných šatách to platí dvojnásobne.
Odpovedať
Profilova fotka
aj mne sa veľmi páčia jednoduché šaty, no myslím si, že svadobné by mali byť také aké si už človek nikdy neoblečie, nemali by vyzerať tak, že ak si ich predstavím v inej farbe, tak ich môžem kľudne obliecť na akúkoľvek prilezitost. Moja známa mala jednoduché šaty a pri veľkej sále vôbec nevynikla a sama to ľutovala :( ak by som mala napr. dieťa alebo viac rokov a malú svadbu tak určite by som zvolila jednoduché padavé biele šaty .)
Odpovedať
ja rozmyslam nad jednoduchymi satami, lebo mam svadbu na plazi a tiez by bolo neprakticke niest si tam nejake velke vyzdobene saty. Necitila by som sa dobre a zle by sa mi chodilo...a teraz neviem, ci si kupit dlhe alebo kratke, ale jednoznacne jednoduche..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?