Ahojte,potrebujem poradit ci su tieto saty vhodne ako svadobne saty :)

Ahojte,nasla som saty ktore sa mi velmi pacia len su take bledoruzove-neviem ci su vhodne na svadbu-poradte :) Znacka Tiffanys-Carly Jane
Odpovedať
Ahoj, tie saty su naozaj zaujimave, len si nie som ista tym odtienom, pride mi to skor ako pre nejaku nastrocnu na maturitny ples. Ale, nemas tu fotku, kde si v nich oblecena ty, takze je to tazke posudit. Kazdopadne, v tak dolezity den sa mas citit ako princezna, a ak mas pocit, ze su tieto saty TIE PRAVE, tak do toho ! :D
Odpovedať
ach to je typicky prom dress pre 17 rocnu na maturitny americky ples.Su strasne gycove podla mna
Odpovedať
Dufam, ze sa nenahnevas no pravdupovediac hned ako som ich zbadala som si spomenula na Zuzanu Plackovu ked sa vydavala :-D :-D mne osobne sa pacia aj netypicke svadobne saty...aj ine farby ako biela...ja sama tak isto nebudem mat saty cisto biele, ale konkretne tieto saty..cisto moj subjektivny nazor, prekombinovane strasne - sladucka ruzova, kamienky vsade, cipka do toho.... strasne moc ...ale je to otazka vkusu... Ako pise ariakerri....ak mas pocit, ze su tie prave nevahaj :) urcite nie su vyslovene nevhodne ;)
Odpovedať
Kebyze si kupis rovnake ale v bielom, tak mas dielmu vyriesenu ;) Bola som aj na svadbe kamaratky, ktora sa hned pred vecerou prezliekla zo svadobnych siat do peknych siat inej farby a vobec nikto nebol pobureny, ze "popolnocne" saty vytiahla uz skor.
Odpovedať
Podľa mňa hľadaj ďalej. Je kopec krásnych šiat a určite sa ti zapáčia aj také, ktoré sa budú hodiť viac. Tieto by som dala skôr ako popolnočné, svadobné nie. Pozri si napr. môj album, mám tam kopec svad. šiat, možno ťa nejaké nadchnú ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?