Zrušenie zálohy vo Valentine v Bratislave

Profilova fotka
Ahojte babulky.Niesom ani prva a urcite ani posledna,ktora vymysla ,ale chcem sa opytat ci ma niekto skusenost so zrusenim zalohy na svad.saty vo Valentine,ci sa da presunut na nieco ine,alebo na inu nevestu. Dakujem za odpoved.
Odpovedať
Tak toto by zaujímalo aj mňa... :-| ale myslím, že nie...preto je to záloha...aby ak budeme niečo vymýšľať, neboli "stratoví" ...takže podľa mňa sa záloha zrušiť ani presunúť nedá...
Odpovedať
Profilova fotka
zrušiť určite nie, ale na to presunutie by som sa na tvojom mieste opýtala... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem kocky,co sue chystas sa nieco podobne urobit?
Odpovedať
No ja to zruším tak či tak...stále som dúfala, že sa mi na ten termín objaví nejaká akcia kde budem potrebovať spoločenské šaty, tak by som to využila aspoň takto, ale nič...takže budem ešte čakať a ak sa nič nevyvrbí, musím ju zrušiť...čo už s tým... Len škoda tej zálohy...mala som dosť vysokú... :-|
Odpovedať
Profilova fotka
zuz, ponúkni v bazáre na predaj.. určite sa niekto nájde... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Myslis tie ruzove z albumu? Su krasne,ale drahe! Ja ich mam tiez :-) a zacinam vymyslat. Zaloha bola 3000sk,ze? Asi mame rovnaky vkus :-) nasla si nieco lepsie?
Odpovedať
Áno, tie ružové...ja som nenašla nič lepšie ale "priateľ" našiel lepšiu...takže tak... :-S
Odpovedať
Profilova fotka
Moja zlata,tak to ma mrzi,a to si clovek mysli,ze sa to moze stat iba vo filme. Tak dufam,ze si v pohode,ale ver vsetko je tak ako ma byt.. A tu zalohu pri takejto situacii urcite budes moct podrzat na neurcito.Aspon dufam.
Odpovedať
Profilova fotka
sue to sm teraz nepochopila to ta akoze poslal k vode?
Odpovedať
Dík babuľky...esika, myslím, že nie...ale možno sa predsa len niečo nájde a vymením svadobné za nejaké spoločenské a neprepadne to úplne... Lovacka, pochopila si...ale je to OK :-)
Odpovedať
Profilova fotka
to ste aj svadbu zrusili?
Odpovedať
Lovacka, no nie... :-D to čo je za otázka...? ;-) :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
prepac za hlupe otazky ale mi to neide do halvy.Ozaj prepac.A to co mal za dovod to nemyslis ze si nasiel inu.To ako po akom dlhom vztahu si on nasiel tu novu?prepac ale mne to nijak neide do hlavy
Odpovedať
Ahoj sue, tak toto som nepochopila ani ja. Asi o tom nechceš písať, ale pripadám si ako nechápava. Nezrušila si svadbu, ale nemáš priateľa :-S ? Ak môžeš tak vysvetli :-o
Odpovedať
Neviem baby co je na tom take nechapave, jasne ze ked sa dvaja rozidu aj svadba je zrusena.
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem sue za odpoved,musi to byt pre Teba tazke odpisovat na blbe otazky.A holky ruku na srdce vzdy lepsie pol roka pred svadbou,ako pol roka po svadbe s miminom v brusku.Takze sue hlavu hore a vela stastia. Ak zistim co s tou zalohou,ozvem sa.
Odpovedať
Avojky, nebola som na fóre celý týždeň, tak som nemohla odpisovať...ja som OK...teda všetko je OK, len sa nevydávam :-) dík za podporu všetkým...lovacka, nemyslela som to tak tvrdo ako som to napísala...nemáš odkiaľ vedieť ako to je...dúfam, že sa nik neurazil... :-)
Odpovedať
Helou esika,moja zachrana, si tu?? :-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Helou lia, tesim sa, ze si sa ozvala :-) nam zatial nezapojili internet tak som tu len sporadicky, ale v podstate pre teba vzdy :-)tak kludne volaj aj o polnoci, zatial ti zelam den a v pondelok ta vrucne ocakavam. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?