Výpredaj v salóne Maggie Košice - máte skúsenosti?

Baby, chcem sa opytat ci mate skusenost s vypredajom v salonoch. Prave som nasla ze 1.aprila budu mat v košiciach v Maggie vypredaj šiat. Rozmyslam ci sa tam opati ist ( nie som odtial). Ake tam budu asi ceny? a nebudu tie šaty nejake velmi "obnosene"? Neviem ake šaty davaju do vypredaja, preto sa pytam, ci nemate skusenost. Vdaka :)
Odpovedať
@salvia247 tu si vies pozriet ake saty budu vo vypredaji a za ake ceny: http://www.maggie.sk/page/search/resu... Ale pisu, ze vo vypredaji budu aj ine modely, ktore tam nie su uvedene
Odpovedať
@fokuska aha dakujem :))
Odpovedať
@salvia247 Ja som si od nich kupila min. Rok saty tesne pred vypredajom. Obrovska spokojnost. Saty su este aj po mojej svadbe v super stave krasne vyzeraju a vonaju :-) podla mna su to len predsudky ze ,,pozicovne saty,, su obnosene ... treba vidiet nazivo konkretny kus ;-) p.s. moje su na bazariku mozes vidiet ako vyzeraju..
Odpovedať
Profilova fotka
@salvia247 Dobry den, na predaj budu aj nove nepozicane saty, pripadne jeden krat pozicane, vynimocne sme zaradili do vypredaja aj saty, ktore inak kupit mozne nebude, takze sa urcite oplati :-) Ceny siat, ako ich vidite na nasej stranke, nemusia byt platne v den vypredaja (vacsinou budu nizsie). Budu sa hybat od 190 do 690 eur, pricom, ak ste nam poslali v sms-ke Vas email, s kuponom ziskate hned zlavu 100 €, alebo poukazku na tovar v hodnote 200 €. Na predaj bude okolo 90 siat, nie vsetky su zverejnene (resp. niektore su zverejnene na nasom fb evente). @vikicreative Dakujeme a velmi sa tesime, ze ste boli so vsetkym spokojna :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?