Svadobny veľtrh

Ahojte, boli ste niekto niekedy na svadobnom veltrhu v BA? Oplati sa tam ist, maju tak akcie na zapozicanie/ kupu siat? Dakujeeeem
Odpovedať
ahoj pocula som ze ceny su okolo 500 -650 akura ti daju v cene zavoj ,bolerko . ceny su vsade asi take . no co uz narobime ked chceme byt pekne len nech to stoji za to.
Odpovedať
@evinha ahoj :-) neviem sa vyjadriť k cenám šiat, ale keď sme tam pred rokom boli, nemala som z toho dobrý pocit.. Veľmi veľa ľudí, šaty si nemôžeš v pokoji pozrieť, dlhé čakania, všetkého veľa na jednej kope, ani kde riadne vyskúšať - kabínky sú len provizórne :-( .. Radšej by som uprednostnila pokojnú atmosféru v salóne. My sme sa pýtali na cenu obrúčok, ale myslím, že takú zľavu, ako ponúkajú na výstave, ti môžu dať aj inokedy, ak si dohodnete :-)
Odpovedať
dakujeeeem baby :)
Odpovedať
Profilova fotka
@evinha ja som bola na veľtrhu v Nitre a v pohode som si vyskúšala šaty tetušky boli zlate, ochotné, mile. Nechcela som dalej skúšať ale presvedčili ma. čo sa týka obrúčok tak ti nabulakaju 10% výstavnú zľavu ale to ti vedia dať aj v obchode. Ale čo sa mi osvečilo tak čím dalej od BA smer na Komarno su krajšie a lacnejšie požičovne.
Odpovedať
podľa mňa ceny ceny sú všade na SK približne rovnaké, kde sú nižšie tak tam ti to dopočítajú na poškodení šiat
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?