Svadobný salón Wedding Avenue Bratislava

Ahoj, máte niekto skúsenosť s bratislavským salónom Wedding Avenue? Boli ste spokojné? Ďakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja za seba mozem povedat, ze absolutna spokojnost. Velmi ochotny pristup, maximalna trpezlivost a ustretovost pri skuskach aj pri pozicani. Majitelka je velmi mila a prijemna osobka, nesnazila sa vnucovat svoj nazor, skor sa objektivne vyjadrila :-) Takze mozem len a len odporucat! ;-) Vela stastia a spokojnosti pri vybere siat a ostatnych pripravach :-)
Odpovedať
Dakujem ti krasne za odporucanie :-)
Odpovedať
Ahojte kočky, viete poradit, v akych cenach sa pohybuje pozicovne tychto siat? Tento salon ma super ponuku, take krasne saty som nikde inde nevidela :-) . Viete poradit? Dakujem
Odpovedať
@katka2402 pozicovne je okolo 550 - 600 eur. A saty Jesusu Peiro existuju len vo farbe ivory, biele sa nevyrabaju.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
prispejem svojou skúsenosťou: bola som popravde dosť sklamaná, lebo ja mám v šatníku viac šiat ako mali pre mňa a pritom mi tá pani povedala, že na mňa ich bude mať najviac (mám veľkosti 34,36 aj 38 niekedy sa zadarí), no ukázala mi ich pár, ale nebolo to nič moc a už vobec nie Rosa Clara, keďže som hľadala túto značku- povedala mi, že teraz je veľa požičaného a má prísť nová kolekcia a aj mi ukázala, čo približne asi, no ten salón na mňa ani na kamošku neurobil dojem. Šaty mi dala vyskúšať všetky, ale urobila to pri niektorých akoby so zaťatými zubami, lebo že mám si stáť za svojím a nie kadečo iné skúšať, pričom mi inde povedali (a aj sa mi to potvrdilo), že niekedy to čo sa nám javí ako nie pekné krásne ukáže a naopak, čo sa nám zdá, že bude vyzerať dobre na nás vyzerá úplne inak. Skúšala som asi 1 šaty Rosa Clara, ale nič moc.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
No tak ja som na Wedding Avenue narazila uz davno predtym ako som zacala planovat vlastnu svadbu a povedala som si, ze ak saty, tak jedine odtialto. Tento vikend som tam bola na skuske a som MAXIMALNE spokojna. Saty Rosa Clara su uzasne, prepracovane do tych najmensich detajlov. Ja osobne som nic kvalitnejsie u nas nevidela... Pani majitelka je velmi mila, ustretova a hlavne vie co robi a co komu pristane... Cela ponuka sa da prezriet na internete a ten koho tento jedinecny styl zaujme bude na 100% z tohto salonu odchadzat spokojny s dobrym pocitom. :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@jr83 ahoj no co vybrala si nejake saticky ? :)
Odpovedať
@athina13 Ahoooj, dnes som tam bola skusat druhy krat, saty aj servis ma prijemne prekvapili. Pani majitelka mila dievcina, velmi, nechala ma vsetko si pozriet, mohla som si skusit, co som naozaj chcela, nemala problem mi obliect saty aj dva krat :) Saty su skor jednoduchsie, maju naozaj svoj osobity styl a podla mna "klasicka" nevesta sa tam asi nenajde. Ja mam dvoje favoritky, jedny su tu v tomto salone a druhe v senci. Takze uz sa musim len rozhodnut :)
Odpovedať
@jr83 tak drzim palce nech dobre vyberies! :) teraz uz len cakat do jula... dobre , ze ja tie saty nemam doma, lebo dovtedy by som ich urcite zodrala... :D
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
Ja som bola skúšať u nich svad saty a bola som spokojná .
Odpovedať
Neviete maju saty aj s velkou suknou farba White
Odpovedať
@elllena maju, som ich videla ale radsej si tam zavolaj:)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahojte, maju tam aj vacsie cisla ? 40-42?
Odpovedať
Profilova fotka
@festina479 treba im napisat mail, kolko modelov maju v Tvojej velkosti a dozvies sa : )
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?