Svadobný salón vo Viedni. Ktorý je najlepší?

ahojte viete my poradit, ktory svadobny salon vo Viedni je najlepsi?
Odpovedať
ospravedlnujem sa za hrubku - mi :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Z.u.z.k.a., ja som tu dnes 1krát. Pokiaľ viem, tak v Rakúsku nie sú požičovne, ale predajne. No je možné, že sa to zmenilo. Chceš si svadobné šaty kúpiť, alebo požičať? :-.
Odpovedať
ale su tu aj pozicovne svadobnych siat a komplet servis ako sa patri. Ja sice nezijem vo Viedni, ale v Klagenfurte.Takze skus si najst na google a urcite nieco najdes ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
dakujem, ja pomaham kamartke, ktora pracuje vo viedni, a nema velmi cas hladat a behat po salonoch, proste by chcela zistit, ktory salon je najlepsi a rovno tam ist. kludne by si saty aj kupila.
Odpovedať
Mne sa pacil vo Viedni salon Vondru. V ramci shoppingov vo Viedni som tam skocila kuknut.Saty sa kupuju, ale maju ich krasne a zopar mali aj vo vypredaji.
Odpovedať
Profilova fotka
lavanda, ja som sa čudovala, že v Rakúsku sú požičovne, viem že sú predajne. Salon Vondru nepoznám. V ktorom je Bezirku ?Ozaj a koľko asi eur cca vyjdu také šatičky?? =-)
Odpovedať
Dakujem lavanda, vondru som pozerala na nete, urcite tam skocime ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som bola vo Vondru pozrieť kvôli doplnom, šaty mali pekné, pokiaľ ja viem, tiež sa v Rakúsku kupuje. Osobne som si vyberala topánky vo Flossmane, je to priamo v centre. Bola som tam raz, vtedy nemali, čo som chcela ale sú tam hrozne milé a ochotné baby aj majiteľka, odkomunikovali sme si potom moje požiadavky mailom, dali mi vedieť keď im tovar prišiel, aký prišiel, v akých číslach, odložili mi to, prišla som si to potom len vyskúšať a kúpiť. Úplna spokojnosť z mojej strany. Dalo sa tam pred rokom platiť len cash, nie kartou, ale to sa možno už zmenilo. Z Vondru mi takto napríklad neodpisovali.
Odpovedať
Ja som bola vo Vondru v lete, ked mali vypredaj siat. Neviem presne, kt. mestska cast to je, bo ma viezla kamoska, ale na ich stranke je link na mapu, kde presne sa to nachadza. Poskusala som viacero modelov, aj ked som som si nevybrala, na plane mam teraz BA salony, vyber a pristup bol vo Vodru uplne super.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj witchka, pozerala som tvoje topánočky, pretože som bola zvedavá na typ. Ja mám už šatičky rezervované vo FANY, ale topánky zn.Claudia sú rôzne a tie čo chcem(s prackou cez nárd), nemajú moje číslo :-( . Mali by dojsť na budúci týždeň. Skúšala som si ich zatiaľ v krémovej verzii a veľmi dobre mi sadli na nohu. Bola by som rada, keby mali perličkový povrch. Keď nezoženiem, pôjdeme aj tak s mojou polovičkou pobehať Viedeň skrz obleku a máme tam aj svadbu. Píšem ti hlavne preto, že máš v albume k j a s n u družičku Yorki. My máme s priateľom párik a tiež budú na svadbe aj adekvátne oblečení. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Stasana dakujem, potesi aj pol roka po svadbe :-) my mame tiez par, ale bab ;-) ale su nasich, nie priamo nase..boli zlate a to im mamina len tak narychlo uviazala zvysky pasky co zostala zo zdobenia aut, ziadny plan to nebol :-p ale na svadbe neboli, iba doma pri dakovani rodicom a ked dosiel moj muz pre mna. A co sa topanok tyka ja som s nimi bola maximalne spokojna, tancovala som o dusu cely vecer a nohy ma vobec neboleli, aj som si ich nechala na leto ku kostymom, su skvele naozaj. Vsetky co mate svadbicky este pred sebou drzim palce, je to uzasny den, tak si ho uzite
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
witchka, ja si to ešte moc neuvedomujem, pretože o termíne svadby v juni sme sa rozhodli záväzne a potvrdili ešte len minulý týždeň, ale hneď zasadla "babská rodinná rada" a baby predo mnou vydaté. V prvom rade sa riešili šaty. Teraz riešim doplnky a všetko okolo toho. Moja nastávajúca polovička je maximálne samostatná jednotka a viem, že si dokáže kúpiť sám, pretože má výborný vkus a tiež svoj výborný šatník, ktorý obsahuje aj frak. Môj šatník však z logického hladiska svadobné šaty obsahovať nemôže a tak som si vybrala vo FANY z najnovšej kolekcie Jasminky :-) Do jari máme ešte dostatok času aj na rôzne organizačné a iné veci. Keďže naši yorkovia budú hlavní družbovia, dáme im ušiť oblečenie, pretože pre takýchto liliputkov asi nezoženieme niečo slávnostné. :-N A na okraj, bola si krásna nevesta ;-) Ahojky
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?