Svadobný salón Vanessa, Žilina. Boli ste tam už?

Čaute kočky, boli už v novom salóne Vanessa na Hornom Vale, ja som pozerala len ich stranku salonvanessa, ale este som tam nebola. Ake maju ceny a šaty?
Odpovedať
Profilova fotka
Denisa, je tam velmi zlata pani - perfektny pristup! Satocky treba vidiet, kazdy ma iny vkus! Ale ak to nemas daleko, rozhodne tam skoc. Ceny sa myslim pohybyju od 6500Sk hore...
Odpovedať
ja som tam bola..aj som skusala saty..len som zabudla pofotit..no su velmi mile..a mas po ruke aj kadernicku hned ak by si chcela..sa mi zda,ze ti daju na nu nejaku zlavu.. ceny netusim..no nie su drahe tie saty..
Odpovedať
Tak som bola vo Vanese a sú tam šaty úplne iné ako v celej Žiline, talianske a úplne nové, čo je vidieť už na prvý pohľad, lebo su bielučke. Aj ked ja som si nakoniec vybrala krémové - slonová kosť. Pozrite či som dobre vybrala na salonvanessa pod číslom 4503. Mám k tomu zdarma závoj so swarovski kryštálikmi, pompadúrku aj bolerko krémové ak bude chladno. Objednala som tam aj krémové topánky, a krásnu jabloneckú bižutériu. Ozaj ešte tam priamo v salóne, no v kaderníctve hned vedla vo dverach robia super účesy a aj ličia. Tam mam zlavu 20%. Este si tam pojdem vybrat ozdoby na auto. Mam pocit, že tam vybavia ozaj všetko. Aj svadobnu kyticu som si vybrala podla katalogu a budem ju mat pripravenu na sobas, ked sa tam pojdem česat - vlastne ušetrím kopec času, ked v sobotu nemusim nikde lietat a v salone sa aj oblečiem. Môžem len odporučiť. Tak zatiaľ...
Odpovedať
ahoj denisa, ja mam tiez saty z vanessy. Chodila som po vela salonoch a skusala, ale tie vo Vanesse sa mi pacili najviac. Pekne si si vybrala. ja som ich tiez skusala:-). Ja mam smotanove 8E0003.Dnes som tam bola a maju ich aj v bielej.mozno stihnes aj kolekciu 2009.Mala by prist v oktobri. Ja tam mam tiez kadernicku a aj kozmeticku, SPZ-ky, svadobne doplnky.......dokonca mi aj objednali bolerko ake som chcela. ;-) :-)
Odpovedať
Potesila som sa ked si mi odpovedala, lebo tam mali tolko peknych siat na vyber a vela z nich mi aj dobre sedelo, tak bolo tazke sa rozhodnut. Inak Tie čo si si vybrala su tiež krásne - aj ja som ich skusala, ale uz boli zajednane.
Odpovedať
ja som mala z Vanesy pozicany zavoj aj tasticku a popolnocne saty....nadherne....ale tie som na svadbe nevyuzila,tak ich mam kupene..... ;-) bola som velmi spokojna aj so zlatou kadernickou,stvorila mi nadherny a extra uces,aky som chcela..... :-)
Odpovedať
ja si tam pojdem asi kuknut popolnocne saty ;-)
Odpovedať
a krasny kozustek tam maju. by sa mi sikol na oktober :-)
Odpovedať
ahoj luko. aj ja mam k šatám kožúštek, no oktober je oktober. maju tam velky výber kožuškov aj bez rukavov - take pelerinky s imitacie líšky, aspon myslim. isla som minule okolo a už maju tu novu kolekciu spoločenskych šiat, su perfektne, tak radsej chod cim skor kym sa im vsetky nove nezajednaju.... tak sa maj krasne maju ich zopar aj na salonvanessa
Odpovedať
ahojte kocky, viete mi povedat ci sa v tom salone daju saty aj kupit? pretoze si chcem saty kupit a neviem kde v ziline to ide, pripadne v okoli ,poradite mi?
Odpovedať
ahoj, viem že sa tam daju šaty aj kúpiť, lebo mne specialne objednavali spoločenske a viem že aj svadobné si možeš vybrať podľa želania talianske alebo španielske asi Pronovias. No dodanie tam je 90 dní, tak asi máš najvyšší čas ísť si vybrat.
Odpovedať
ahojte, bola som v salone Vanessa ešte dohodnut si svadobny účes ako si predstavujem a doladit korunku do vlasov - majú krásne a ak ešte nemáte niektorá šaty a hľadáte niečo originálne a zaujímavé, tak im prišla nová predkolekcia 2009 - krémové aj biele...aj popolnočné im prišli, maju ich aj na www...tak zatial
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Ahojte, ja som bola so salonom Vanessa nespokojna! Poziciavala som si tam spolocenske saty, ktore ma vysli az 3000sk a navyse mi ich zle upravili a boli uplne znicene, vypadavali mi z nich kamienky, ale to som si samozrejme vsimla az ked som ich priniesla domov. Ked som si ich skusala, tak boli uplne nove a nepokazene, ale za ten mesiac sa stihli uplne znicit. Keby som to vedela, tak si ich tam urcite nepoziciam. A co sa tyka kadernictva vedla, tak s kadernickou som bola uplne nespokojna. Prisla som tam s vlastnymi sponkami a uz s natocenymi vlasmi, dokonca si ma ani nezapisala do diara a uplne mi tie vlny pokazila. Vypadala som ako baran. A este si za to vypytala 600sk a vraj po zlave. A to mi vlasy iba pripla.Odporucila by som salon Stitch ale Amelia.
Odpovedať
..xixi mne sa ten salon tiez nezda velmi profesionalny, ked sme tam boli s kamaratkou pozerat svadobne saty, este minuly rok, tak kamoska chcela nieco so Swarovskeho krystalmi...na to pani majitelka zahlasila, ze oni polske saty nepredavaju :-D ..celkom sme sa pobavili a viac som do toho salonu nevkrocila, saty ma nejak neoslovili
Odpovedať
ahoj, ja som návštevu salonu absolvovala včera. Oproti iným salonom v ZA aj inde kde som bola, majú veľmi pekné šaty. Tie čo som si zajednala, sú síce drahšie, ale sú jak z rozprávky. Pani bola veľmi ochotná, dohodli sme sa na všetkom. Môžem všetkým len odporučiť, zatiaľ :-D
Odpovedať
ahojte, ja som tiez bola velmi spokojná so službami salonu, prijemna obsluha, pačilo sa mi to že ku každým šatám mali pekne doplnky, myslim bolerka a super závoje. A čo sa týka kaderníctva, skusila som dosť kaderníctiev v žiline,a vanesa má podla mna ceny rovnaké,alebo nižšie a myslím že aj kaderníčka je velmi šikovná a milá Nezdá sa mi tá skusenost medussky ??? - chodit do kadernictva s natočenými vlasmi podla mna asi nie ja dobre , ak si si ich natočila na natačky čo mas doma, isto neboli take aby si mala vlasy pekne zvlnené, tak sa niet čo čudovat, mala si to nechat asi radšej na nich. Takže ja môžem vanesu len odporučit. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
moja sestra robí v kaderníctve vanessa vážne je to odborníík :) preto ju mam tak rada :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
ahojte baby..obnovujem temu....su tu nevesticky zo salonu co tam boli teraz?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
ahojte, ja som tam bola minulý týždeň a dosť som sa na tom štýle obsluhy nasmiala, pani celkom ochotná ale na môj vkus až moc vtieravá. žiadne šaty ma tam nejako extrémne neohúrili. ja som hľadala niečo jednoduchšie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?