Svadobný salón v Bratislave. Poraďte

Profilova fotka
Caute baby :-) Mam maly problem...za 2 mesiace sa vydavam a este nemam zohnane saticky :-( myslela som,ze mam cas...nemohli by ste mi poradit najlepsie salony v BA (ale nie zase nejake predrazene) kde maju dost velky vyber?
Odpovedať
Profilova fotka
Lucy - ja ti neporadi, kedze niesom z Blavy, ale chcem ta len povzbudit, ze sme na tom mnohe este horsie. Ja verim, ze zozeniem krasne saty, aj napriek tomu, ze pridem domov len mesiac pred svadbou. Mam sice jedny rezervovane, ale... Takze skus prepruzdat internet, zistit co sa ti paci a potom si vybrat par salonov v Blave a ist. Mas uzasnu vyhodu v tom, ze v Bratislave je vela dobrych salonov. Skus Nevesta, Monika, El, Nicol, St. Valentino, Mia Sposa... Tak vela stastia... :-)
Odpovedať
lucy- ahoj, skús podľa mňa salón Monika na Dunajskej, tu nájdeš celkom pekné šaty za prijateľné ceny. alebo potom Nicol ale tam sú šaty dosť drahé ale sú tam aj modely za 10 000 alebo za 13 000 sk čo je v dnešnej dobe celkom dobrá cena...a určite cho´d do salónu El...tam majú krásne šaty za ozaj super ceny... len neviem či dva mesiace pred svadbou bude niečo voľné, ale zas apríl nie je také typické svadbové obdobie tak si myslím, že máš šancu... a zas ke´d chceš dať za šaty málo tak choď do GA do salónu Mercedes... tam vraj požičiavajú šaty za 4 tis. a na výstave som tam videla niekoľko pekných modelov... aj kamarátka mala odtiaľ šaty a bola spokojná, síce neboli šaty z úplne novej kolekcie ale bola v nich krásna...
Odpovedať
Lucy, napsala sem ti do IP.
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem Vam babenky a co hovorite na Mia Sposa v Petrzalke? Boli ste tam niekto? Ze vraj tam maju otvorene 3 tyzdne a velky vyber uplne novuckych siat...
Odpovedať
Profilova fotka
lucy...určite chod mrknúť do salonu El na Rusovskej ceste v Petržke..tam je super výber aj prijateľné ceny do 12 isíc...to sú najdrahšie...v Nicole sú šaty aj za 18 litrov a závoje aj za 5 tisíc, čo je silná káva... ]-( ]-( v Ba ešte salón Valentino, Monika, Nevesta....a kópec ďalších :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj,lucy.Neviem aku máš možnosť cestovať do KE,no ja som bola pri tom ako sa moja kámoška ,,musela ,,rýchlo vydávať.Šaty na mieru jej ušili v jednom salone na Hlavnej a cena absolutne neprevyšila cenu ostatných šiat.Navyše nemusela si ich kupovať.Mala ich len požičané.Dokonce som počula,že žienky v salone ušiju šaty aj za týžden.Dufam,že to pomože aj tebe :-)
Odpovedať
ja som si mesiac pred svadbou. Isla som rovno do Nicole, prve ktore som vyskusala, mi sadli, tak som neskusala ani dalej. :)
Odpovedať
Profilova fotka
luci ja som bola v mia spose a s lepsim pristupom som sa este nestretla, asi si tam aj vyberiem.. maju este menej siat ale co saty to super tam siom si nevedela vybrat.. veliky vybver je aj v salone el, skus tam, v mia sposa budu este vsetky na tvoj termin volne kedze su novy salon a na april uz maju kocky saty rezervovane
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj lucy, ja som bola v Mia sposa, a mozem potvrdit len to najlepsie. Baba, ktora je v salone je strasne zlata a urcite ti dobre poradi. A satocky su nadherne, vsetky z novych kolekcii a velmi dobre sedia na postave. Ma dokonca aj krasne strasove doplnky do drdolov. Clovek sa v salone neciti stiesnene, naozaj nadherne priestory, mozem iba odporucat.
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, aj ja som tam bola, a tiez som bola veeelmi spokojna...akurat ze som si tam nevybrala..ja mam problem s velkostou...vsetko je mi velikanske...ale nakoniec som si vybrala v Lady di...sice priestory su nic moc, baba je tam zlata a saticky sa mi jedny zapacili...taka jednoducha krasa :-)ale iba jedny jedine tieto moje sa mi pacili...
Odpovedať
Profilova fotka
caute..jednoznacne NICOLE..
Odpovedať
Profilova fotka
urcite chod do salonu el.maju velky vyber,ochotnu pani co poradi. ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja som na tom rovnako dva mesiace pres svadbou a nic moc to so satami neni, ale stale dufam ze nieco najdem. hlavne pekne, nie drahe a na rastuce brusko :)
Odpovedať
Profilova fotka
stihle baby nie je problem..EL aj Mia sposa..nadhera a super pristup..
Odpovedať
Profilova fotka
a dodavam salon Nevesta.tiez jednotka :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?