Svadobný salón Stefanie Košice

Profilova fotka
ahojky baby, tuto temu som nacala na odporucanie lary1 z temy Princes spokojnost, aby sa nam to nejako nezacalo miesat, takze mame vlastne miestecko na stretavanie sa tu a dopisovanie :-D. Ja mam satky vybrate prave v tomto salone (pre tie co nieste v obraze ;-) ) a bola, aj som velmi spokojna s pristupom a ochotou v tomto salone a veeeelmi veeeelmi sa tesim zo svojich vybratych siat :-D
Odpovedať
1
2
8
si ma predbehla :-p
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj kocky, pridavam sa k vam :-) takisto mam s tymto salonom len pozitivnu skusenost a saty mam rezervovane u nich.Ozaj ked sme sa uz tu stretli nemate nejaky dobry tip na originalnu vyzdobu v miestnosti? Nemyslim prestieranie ale nieco na stol, videla som na obrazku napr. rosypane lupienky kvetov po strede stola len neviem ako by uz vyzerali tak okolo polnoci, zvednute a tak, co vas nazor.Saty mam kremove,takze kyticu mi poradili v broskynkovom odtieni, taku som aj planovala, takze vyzdobu chcem ladit tiez v tych farbach.Bolo by blbe ak by tie lupienky boli umele?
Odpovedať
poradila by som ti kupit umele kvietky z ruží , nastrihat a maš to za menej penazí. A to že umelé to vobec nieje blbé je to v pohode
Odpovedať
Ked uz je tu takato tema,ja prispejem negativnou skusenostou. Mne nebola matka s dcerou sympaticka, snazili sa mi nanutit kremove saty lebo vraj biele ake som chcela niesu uz davno v mode.A aj ked som si vyskusala niejake saty boli mi skoro vsetko velke ale on tvrdili ze su super a vobec mi niesu velke. Ked som sa ich opytala na upravu siat tak povedali ze oni take veci nerobia,ale ze saty mi sedia super a pritom som videla ze odstavali. A tiez som so satami uplne splynula,kremove saty mi proste nesli ale chceli ma presvedcit o opaku.TAkze ja by som do toho salona uz nikdy nevliezla a ani kamoskam neodporucam tam ist.Tie ktore neposluchli potom lutovali :-) ale to je uz kazdeho osobna vec. Takze ja som nebola spokojna.
Odpovedať
čaute kocky moja zena je v sprche a ja som akurat dosiel z treningu... iba vam chcem povedat ze ju strasne milujem... caute big P.
Odpovedať
Profilova fotka
janino,to bolo dobré! ale do inej témy... kočky, ja odporúčam tento salón, prístup, nenútenosť, služby, rady, profesionalita (mala som síce len závoj od nich), ale pri každej návšteve som sa tam cítila výborne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
matka s dcerou su mile,ale ked vas uz maju v hrsti,tak sa zmenia.Ked vratite saty trochu spinave,tak robia cirkus.Saty neupravuju a snazia sa vam vnutit aj take ,kt. vam vobec nesedia,dokonca,kt. su vam kratke.A okrem toho ich poziciavavu za vela penazi,pretoze atelier diagonal je od vyrobcu Pronovias spolu so sanpatrik a la sposa a su z nich najlacnejsie,oni ich nakupuju do 15 000 za kus a pozicovne je i 10 000,pricom pozicovne by spravne malo byt cena delena2,5.Nechcite vediet,od koho to viem,ale je to tak.
Odpovedať
ja som vcera uz ani nestihla prispiet, ale moj drahy to spravil za mna...tento tyzden si citam odporucania na salony, lebo nemam cas behat po meste. predstavu zhruba mam, pali ma sice inu predstavu ako ja, tak neviem.predstavy vlozim do albumu... laurita...gratulujem pani vydata...
Odpovedať
Profilova fotka
neda mi nereagovat, ja som sa vydavala teraz 2.9. a bola som velmi spokojna,sestra mala tiez saty od nich ale v r2003..Vsetci na svadbe ma chvalili a citila som sa super.Pri preberani siat som bola od nich upozornena ako budu saty vyzerat ked ich vratim,ze budu spinave,aby som sa nezlakla (a to vam poviem ze boli, to pozna asi kazda nevesta),spodok bol uplne cierny.Ked som ich odovzdavala,boli ku mne rovnako mile, len na to pozreli a mavli rukou ze su na TAKE ZVYKNUTE A ZE SA TO VYPERIE.So mnou vracala este jedna nevesta ku ktorej sa spravali rovnako, takze nemozem uverit tomu co sa tu pise.Vobec to nie je pravda,pripada mi to ako ohovaranie.Ja som bola velmi spokojna a kazdemu ich doporucujem.Rezervovala som si ich 10.2. a svadba bola v septembri.Vyzerali presne ako vo februari a viem na 100% ze boli poziciavane,lebo dva razy som sa prehnala,tak mi kazasli prist na skusku v stredu.Takze ked si porovnam vysku pozicovneho 9500 za nove saty a tu istu cenu za saty v inom salone, presivane, sive tak sa niet o com bavit.Kazdemu doporucujem.
Odpovedať
ja zase nepoznam nikoho kto by nebol spokojny,isla som tam na doporucanie aj ked som pochodila aj ine salony. Su super a ja mam praveze u nich biele saty, vobec ma do nicoho nenutili
Odpovedať
tak baby, asi tam pojdem, uz len preto aby som sa presvedcila...dam vediet ake boli ku mne...
Odpovedať
babenky,ja mam tiez saty rezervovane v salone Stefanie a som velmi spokojna.Nakolko pracujem v BA doplnky si zhanam tam.Kedze som mala problem so zhananim farby topanok ku kremovym satamporadili mi ist do salonu Nicole,ktory ma saty od rovnakeho vyrobcu,takze ma rovnake farby a materialy.Kedze som si precitala snajkyn prispevok nedalo mi to a rovno som sa ich na znacku atelier diagonal spytala.Niekto sa nas tu snazi presvedcit ze tato znacka je menej kvalitna ako St.Patrik alebo Lasposa.Nie je to pravda.V Nicole sa zasmiali odkial som to vzala,vraj znacky atelier diagonal,W1, St.Patrik a Lasposa su vsetko rovnocenne znacky od jedneho vyrobcu Pronoviasu a teda v rovnakych cenach,len Pronovias toho isteho vyrobcu je drahsi.Ukazali mi aj saty Pronovias ktore mali v salone za 90.000,- a poviem vam boli nadherne.A nemam vraj verit vsetkemu co sa napise lebo konkurencia sa ohovara o com som sa aj sama so snajkynho prispevku presvedcila.Na cene 15.000,- sa dobre pobavili.Takze mila snajka ten tvoj zdroj je bud konkurencia ktora to nevie prezit (co z tych tvojich vypoctoch a koeficientoch vyzera :-) ) alebo kupil saty vo vypredaji ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
tiez sa chcem podelit so svojou skusenostou so salonmi v KE: Princes - ochotna mila obsluha,vybrala som si jedny marhulkove saty ale boli mi dlhe.Bonet- takisto mila obsluha aj ked som si u nich nevybrala.Stefanie- velmi mila ochotna obsluha,mali saty presne podla mojich predstav, ked som ich obliekla sadli mi ako uliate,takze bolo rozhodnute. Neda mi ale aby som sa nepodelila so svojou zlou skusenostou so salonom Ceremoni.Pani bola mila lenze: hned ma zarazilo ze na figurine mali saty, v ktorych sa moja kamaratka vydavala na jar a bola som jej na svadbe.Nestastnou nahodou sa jej ich podarilo roztrhnut (vyse pol metra v predu),ked pani zbadala moj zaujem,hned ich zacala vychvalovat do neba a chvalit sa,ze sa v nich vydavala aj manzelka I.Timku, cim ma len utvrdila ze islo o presne ten isty kus ktory moja kamaratka roztrhala. Takze uplne drzo, s usmevom na tvari mi nukala zasivane saty za nezmenenu cenu, vobec jej na zakaznickach nezalezi.Hned som si spravila nazor a skusat som uz ani nechcela.Zo slusnosti, kedze bola taka ,,mila" som si aspon saty poprezerala.Zazila som dalsi sok,saty tam viseli pokrcene,zaspinene,zazltnute,sive a poviem vam aj potrhane (krajkove).To uz bolo na mna privela a v momente som sa podakovala a odisla.Tak aj takato skusenost.Takze dat pre mna 10.000 za pekne udrziavane saty, vidno ako komu na zakaznickach zalezi, je podla mna uplne v pohode.Ked som este nemala prehlad o cenach ratala som s cenou do 15.000 ale taku som v KE ani nevidela.
Odpovedať
cyrtapa aj ja som mala z toho salonu taky dojem (Ceremoni). Danuliak videla som aj take umele kvety co vyzeraju ako pogumovane. Take lupienky vyzeraju uplne realne a krajsie ako latkove.
Odpovedať
Profilova fotka
dik za tipy.presne take pogumovane chcem zohnat, asi skusim Ginku velkosklad.Dufam ze nebudem mat problem so zladenim farby.Normalne som rozmyslala ze vezmem balon alebo servitku v tej farbe co chcem a budem prikladat ku kvetom.Asi mi sibe :-N ale ja som detailista.Viem ze to nieje na svadbe najdolezitejsie ale zabijem sa x-)
Odpovedať
bagris aj ja si planujem kupit topky v Nicole :-) Babenky dnes som sa uz stihla pohadat s nastavajucim ,na com inom ako na svadbe :-N Snajka vsimla som si ze dobre perlis aj v teme Prinses spokojnost
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj igi, aj ty uz si hore?No vy ste ale rychli :-) Preco ste sa uz hadali?Ved koli takemuto dnu by ste sa hadat nemali, no nie?Ale ved malicka hadka pred spolocnym zivotom patri k tomu ;-)
Odpovedať
mas asi pravdu,hadky obcas neuskodia :-) No v poslednej dobe je temou stale priprava svadby a pod. Dnes to bolo aj kvoli buducej svokre :-S ma trosku ine predstavy o svadbe ako ja, aj ty si mala taky problem? Poteste ma baby ze nie som jedina lebo niekedy mi fakt praskaju nervy
Odpovedať
Profilova fotka
danuliak ty si dobre cislo :-D ale asi ti zacnem konkurovat.Dnes som cely den tzv.skusala ucesy,sama v izbe pred zrkadlom,ze co tak asi by mohlo byt a obzerala som sa zo vsetkych stran.Ako nevesta zacinam byt pekne samoluba x-) Igi, u nas to obcas vyzera podobne,moj mily sa o pripravy ale az tak nestara,takze mam pocit ze vsetko je na mojej hlave co tiez nieje ktovieco :-p
Odpovedať
ahoj všetci.ak vravíme o spokojnosti so salonmi,musím povedať jednu vec...nepáči sa mi boj o klientelu na ostrie noža a to je ak vám v jednom salone na tie ostatné nahovoria také veci ,že sa musíte až za hlavu chytať... :-( bola som na prieskume po prvý raz a dozvedela som sa ,že niektoré salony su nanič lebo neopravuju šaty/upravuju ich všetky,pokial si ich nechcete kupiť../ a niektoré že vraj už zrušili.to mi povedali o salone Princess...a viete ako to dopadlo..mám šaty práve z Princess :-) super obsluha ,na nič sa nehraju,ochotne poradili aj doplnky a dalo sa dohodnuť aj na zlave ;-) takže radím ...radšej sa presvedčiť na vlastné oči ako to je v tom ktorom salone.prajem krásne svadobné zážitky
Odpovedať
Profilova fotka
kolko ludi tolko nazorov,ten svoj si musi spravit kazdy sam.Ja som maximalne spokojna,takisto mi vo vsetkom poradili,dali vyskusat,boli trpezlive a ochotne kolkokrat som ich navstivila,lebo ja som clovek ktory stale nieco doladuje (sperky,topanky) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
s tym bojom o klientelu s tebou uplne suhlasim.Moja kamoska robi v jednom KE salone (nieje na Hlavnej) a o praktikach majitelky mi toho povedala dost. Okrem ineho ich zvykne posielat do inych salonoch akoze sa vydavaju,aby jej zistili ceny,co v cene ponukaju,ake maju saty adt :-S .Asi preto sa potom v niektorych salonoch nedovolia fotit,ze maju take skusenosti. Myslim ale ze to by uz asi bolo na novu temu napr.praktiky v salonoch ale asi by to bolo dost nechutne a poduroven :-( .
Odpovedať
ahoj vsetci,ja som si minuly tyzden v tomto salone kupila saty :-) .Svadbu budem mat v zahranici takze by sa mi vypozicanie neoplatilo a v Anglicku su tieto saty velmi drahe (radsej dam na dovolenku).Moje ma stali 12.000,- vo vypredaji a su nadherne :-D .Myslim ze ich mali aj v Ceremoni,su z tohtorocnej kolekcie,c.312.Naozaj maju neposkodene saty,tie moje su z vypredaja,pouzivane a neboli presivane.Ked sa nad tym zamyslim ani nastavajucemu nekupime oblek o cislo-dva vacsi,tak preco by som si mala kupit (alebo zarezervovat) saty ktore mi nesedia,ked si mozem vyberat so svojich velkosti.Ja som velmi spokojna,saty mam domka (uz ich len skryt pred nastavajucim =-) ) a tento salon odporucam.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojky,dnes som bola s milovanym pozerat obrucky :-D Taaaka som z toho natesenaaa,iniciativa dokonca vysla z jeho strany (doteraz mal na vsetko cas) Asi ani nezaspim :-N,zajtra ideme pozerat znova lebo sme nestihli vsetky zlatnictva ale uz aspon priblizne vieme co chceme
Odpovedať
alexia pre ake ste sa rozhodli? My zvazujeme s kamienkom len nastavajuci by ho nechcel.Takze u nas asi variant-moja s kamienkom a jeho bez.Len nie som 100% rozhodnuta lebo zase by ma asi mrzelo ze nemame rovnake. Takze este to nemame vyriesene ale dnes maju uzasny vyber
Odpovedať
Profilova fotka
kombinovane,pasik cerveneho a pasik bieleho zlata,moja by mala mat kamienok.A su asi stredne velke. Nie priliz tenke ani priliz mohutne :-) Ale este sme ich nekupili,moj mily prisiel s napadom mat prstienky podla vlastneho navrhu,niektore zlatnictva to ponukaju,tak este neviem
Odpovedať
Profilova fotka
alexia,my sme prstienky este pozerat neboli.Ale v hlave si uz dlhsie nosim presnu predstavu takze tiez uvazujeme ak nic take nenajdeme,ze si dame spravit podla vlastneho navrhu,podla mna je to super napad a je to originalne.
Odpovedať
Profilova fotka
viac-menej sme uz tiez rozhodnuty pre vlastny navrh aj ked v niektorych zlatnictvach je to potom o dost drahsie :-S co az tak nepotesi,ale radsej usetrit na inych veciach ako na tych podstatnych.Na buduci tyzden by sme ich mali ist objednat,asi je to este skoro lenze mna uz teraz zacinaju chytat stresy co vsetko nebudem stihat.Ked budu prstienky doma budem kludnejsia,zase o krocik blizsie k nasmu krasnemu dnu :-)
Odpovedať
caute kocky,konecne som si nasla trochu casu precitat vas.Straaasne vela roboty sa mi v praci nakopilo,k tomu este zaucam novu silu :-S nic moc,takze svadba trosku ide bokom.Mam vsak pocit,ze vsetci okolo mna stresuju viac nez ja s nastavajucim.Ten je momentalne uplne flegma,v pohode :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojky :-) igi u nas je to podobne,mamina ta stresuje asi zo vsetkych najviac
Odpovedať
1
2
8
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?