Svadobný salón St Valentino Bratislava

Dievcata, vcera som bola v St Valentino na Zilinskej. Paci sa mi priestor, paci sa mi umiestnenie zrkadla s podiom na ktory kazda krasna buduca nevesta vystupi a kazdy si ju prezrie, pacil sa mi pristup dievcat, ktore povedali co si myslia o satach v ktorych ste oblecene - a to nielen vsetky krasne, krasne, ale povedia - tieto su krasne a pristanu , ale tie predtym boli uplne super a toto vam trosku nesedi...perfektne...nemam totiz rada chvaly ked je naozaj zrejme ze mi to nesedi...Maju prekrasne a aj dost extravagantne panske obleky - treba vidiet, lebo kazda mame inu predstavu a vkus....a aj velmi pekne doplnky...bola som velmi spokojna a to sme prisli asi o 17:30 , zatvaraju o 18:30 a ani len nenaznacili, ze uz by sme mohli teda ist, kedze sa to skusanie trosku natiahlo...fajn - vyskusajte - saty su prekrasne...A je pravda, ze nevesticky , ktore chcu ist do kremova, maslova a sampanskej ci ruzovej alebo dokonca modrej farby si tu pridu na svoje...je aj biela , ale tu mate v podstate vsade...
Odpovedať
1
2
7
xenia, tak to sme sa asi minali, lebo ja som bola ta nevesta pred Tebou... :-) Suhlasim, ze baby su mile, ochotne a dobre poradia... a ceny maju fajn na to, ze su v BA ;-) Tiez odporucam...
Odpovedať
Tak to je nahodicka...ja uz mam sice vybrate saty z Nicolu a som veru spokojna az nadmieru, vzdy som chcela padnute a nie puf-puf suknu , vzdy som chcela saty a nie korzet a suknu, a teraz mam saty a padnute cize super...ale ked som videla na internete tie prekrasne modely povedala som si ze vyskusam aj princeznovske, ved za to nic nedam a mozno by som aj zmenila keby ma nieco uplne oziarilo....ale zostavam pri svojich, len musim povedat ze tie co som skusala boli prenadherne a aj ja som sa sama sebe celkom v nich pacila :-) . Siskatan, tvoj velky den je tusim zajtra, tak to si bola uz na skuske , alebo pre saty, alebo?????
Odpovedať
aj ja som chcela saty a nie moc slahackovu suknu a take som nasla v St. Valentine... su dvojfarebne... vrch maslovy a sukna trosku kremova...uplne jednoduche... svadba je az o tyzden, no zavolali ma na skusku, ci by sa malo este nieco upravovat... no saty mi sedia ako ulaite, takze o tyzdn si ich pojdem vyzdvihnut... ;-)
Odpovedať
bola som tam minuly tyzden a po skusenostiach s inym "salonom" milo prekvapena. Nasla som si tam vysnivane saty :-)
Odpovedať
ake saty si si vybrala yuyana, ak to nie je tajomstvo? :-) Podla mna tam maju krasnesaty a kazde su ine...
Odpovedať
Siskatan, vo vizitke mas datum 25. 6. , tak prepac, nevedela som ze az o tyzden...A kde? Co? A ako? ak sa ti chce pisat :-)
Odpovedať
siskatan, saty mi sadli, v kazdych dalsich to uz nebolo ono...biele, siroka tylova sukna, pripadala som si v nich krasna :-)
Odpovedať
v BA, svadba, na Kalvarii v kostole... hostina hotel Borik a cca. 100 ludi ;-) uz nech sa zabavame, tie pripravy az tak nemusim... a co Ty, este mas cas, ci ako?
Odpovedať
Mame este trosku casu, aj ked ten rychlo uteka. Svadba bude v Zichyho palaci a potom v Hradnej brane v Devine . No taku velku svadbu ako budete mat vy som vzdy chcela, a nakoniec to nebude sice 100 ale 60 ludi a tak sme to nakoniec vsetko vymysleli super, ze tam budu vsetci ti, ktorych tam naozaj chceme mat. Takze tak.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala od nich popolnocne saty, vsetkym sa velmi pacili..... (fotecky budu neskor). aj ochota zo strany personalu bola, na rozdiel od predchadzajucich navstev v tomto salone.... takze konecne hodnotenie - pozitivne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tam hodinu a pol tancovala s fotografom.... fakt su neuveritelne ochotné a ustretove... ;-) vysledok mam v pripravnom albume...
Odpovedať
Článok sa načítava...
madeleine, dovolili ti fotit len po zaplateni nejakej zalohy za saty, alebo normalne bez platenie ?
Odpovedať
Profilova fotka
nie, xenia, dovolili mi to uplne normalne... mam album v pripravnymi fotkami, kludne sa pozri.... fotograf tam behal a fotil ako o dusu..a my dve sa hodinu a pol venovali satam... su strasne zlate tie baby... nemali s tym ziaden problem. ešte som si nevybrala, za čo by som tam nechala zalohu? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, ani neviete, ako ste ma potesili, chcela som ist do Pr... ( isteho salonu ), no kazdy sa na Pr. len stazuje, pojdem na Zilinsku. Som 2 hodiny od Blavy, len tak orientacne - v ktorej casti je Zilinska????? Diky ;-)
Odpovedať
Zilinska je kolmo na ulicu, na ktorej je kino Ymca. Ymca je smerom na Hlavnu zeleznicnu stanicu.
Odpovedať
No ja by som povedala, že Žilinská ul. je za Slovenským rozhlasom, alebo ako je úrad vlády či ministerstvo dopravy, tak na tej ulici stále rovno cez svetelnú križovatku a za ňou tak 50 m naľavo je Sv.Valentino. Kama, daj si stránku http://www.mapy.sk a zadaj si ulicu a vytlač si mapu, dosť Ti to pomôže. Tam trafíš hneď.
Odpovedať
Profilova fotka
madeleine, krasne fotecky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
michelle: čo fotečky, ale šaty sú krásne, sa neviem rozhodnúť... :-S
Odpovedať
Profilova fotka
madeleine nebol tam niekto, kto byti pomohol rozohdnut sa?
Odpovedať
madeleine mne sa najviac páčiš v tých prvých. A nie je pravda, že sa na svadbu nehodia sandále pod svadobné šaty. V letných mesiacoch v nich ešte môže byť dobre. Pár dievčat malo také topanky a vyzeralo tu supiš. Záleží aké sú.
Odpovedať
Profilova fotka
michelle: mám dve sestry, ktorá asi vezmem sebou. Pôvodne som chcela nejakého chlapa, lebo baby kukajú šaty na seba a nie to, čo by sa hodilo k tebe... ale jedna teraz skončila školu a plánuje si promóciu a druhá je zaľúbená tak, že ani neviem, kde jej hlava stojí... :-D ´ takže tak... asi vezmem maminu, ona má triezvy úsudok... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
katy80: asi áno, tie konkrétne mi pod šaty veľmi nešli... ale uvidíme... neboli moje, tak sa nemusím trápiť... :-D
Odpovedať
presne saty z tohoto salonu sa mi velmi pacia , ale viete mi povedat co stoji pozicanie ?
Odpovedať
dadarka, najdrahsie saty stoja 12.000,- Sk.... moje stáli 8900,- Sk... na BA celkom v pohode 8-)
Odpovedať
...moje 6.900,-Sk...
Odpovedať
Profilova fotka
tie čo som si skúšala ja stály všetky do 9000. Takže pohoda lesná... 8-)
Odpovedať
no tak to je ok , do tych desat , lebo ked som tie saty videla na internete, hovorila som si ze budu asi dobre masne, diky za odpovede, pojdem si to tam obzriet, dufam ze narazim na prijemne naladene damy v tom salone- po vasich skusenostach :-D
Odpovedať
1
2
7
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?