Svadobný salón Perfect Day v Senci. Máte skúsenosti?

Ahojte dievcata, chcem sa vas opytat, ci nahodou nema niektora z vas skusenosti so salonom Perfect Day v Senci. Nasla som ich tu v katalogu firiem a celkom ma zaujala ich ponuka...Budem rada, ked mi napisete ci a ake skusenosti s nimi mate. Vopred dakujem. ;-)
Odpovedať
1
2
ahoj ssuu. Volala som tam dnes a som objednaná zajtra na skúšanie. Potom napíšem podrobnosti. Ty sa tam chystáš niekedy? Čítala som na stránke, že majú dobré zľavy teraz a ceny vrátane popolnočných. Dúfam, že si niečo vyberiem...Páčia sa mi jedny na fotke, len neviem ake je to číslo šiat..a ja zas nie som najchudsia ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj! Ja som tam skusala a zazila som maximalnu ochotu zo strany personalu. Aj saty boli krasne a za priatelnu cenu. :)
Odpovedať
lienka- este neviem, asi pojdem niekedy mrknut...Som z okolia Senca, tak to nemam az tak daleko. Ked budem mat cestu, tak tam asi niekedy vybehnem. Som vsak zvedava, na tvoje referencie po zajtrajsej navsteve...Potom mi daj, prosim ta, vediet. Ja by som potrebovala zistit pre kamosku, ako sa asi cenovo pohybuje pozicovne a tiez, ci maju pekne saticky, ci sa oplati tam zajst. Vies, ona nemoze teraz velmi obehavat lebo je velmi pracovne zaneprazdnena a momentalne v zahranici ...poprosila ma, ci by som pre nu neurobila maly "prieskum"...mame podobny vkus a dost da na moj usudok... Nasla som tuto zaujimavu stranku a tu som nasla aj reklamu medzi firmami (som sa potesila, ze je to aj celkom blizko) a celkom ma zaujali satky, co ponukaju. Hovoris, ze maju aj celkom dobre zlavy? Ich stranku som nepozerala, ale pojdem mrknut aj tam teda. Ty ides zajtra skusat svadobne? Urcite tam najdu nejake pekne aj na teba, ved nie su vsetky nevesty len stihlucke ako modelky...su aj normalne baby... ;-) Prajem ti, aby si nasla tie svoje vysnivane. Ozaj, bola si pozerat uz aj inde?
Odpovedať
roxan- super! Takze hovoris, ze sa tam celkom oplati zabehnut? Necaka tam nejaka "neochotna zamracena teta", ako som tu citala uz vo viacerych diskusiach? To ma tak trochu odradza... Hovoris, ze mali ustretovy pristup? Ake saty si skusala? Svadobne? Ako sa asi pohybovala cena pozicovneho? Aj si si vybrala nejake?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte...a aku tam maju znacku ista???
Odpovedať
ssuu, idem skúšať svadobné, veď už mám najvyšší čas si nejaké šaty vybrat. Zatiaľ som bola v dvoch salónoch..ale keď mne sa zdaju všetky šaty na jedno kopyto všade...tu sa mi zdá podľa fotiek, že majú aj iné štýly ako len korzet, tortičková sukňa a šnurovačka..no veď uvidíme. Tá pani bola veľmi milá po telefóne. tak dúfam, že to bude zajtra v pohode...
Odpovedať
fashionbaby- mam pocit, ze povacsine tam maju Venus ale tusim aj ine. No myslim, ze ked dobre sadnu a nevesticka bude tiez spokojna, nezalezi ani tak na znacke... :-) Su krasne, aspon podla fotiek...najlepsie je asi vidiet nazivo a "obchytat" si ich trochu. Ak chces, skus pozriet tu na stranke v katalogu firiem...maju tam aj nejake fotky uverejnene...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, Ssuu! neviem, kolki tam pracuju, ked som tam bola, cakala ma jedna mlada predavacka a bola velmi mila. Ano, skusala som svadobne saty. :-) Tiez neviem, ake su cenove hranice, ja som si skusala medzi cenovou kategoriou 3800 a 8000sk. 2 sa mi velmi pacili - neviem akej znacky, ale tusim bola to ceska vyroba, ale fakt velmi krasne. Vybrala som si saty hoci tiez v Senci, ale v inom salone, lebo tie dve saty, co som sa mi pacili v Perfect day, boli mi trocha kratke.
Odpovedať
Profilova fotka
ja viem, ze to je teoreticky jedno, ale co mam skusenosti, tak vacsinou znackove stay su kvalitnejsie a podla mna aj lepsie sedia na postave....Venus je super...Baby neviete, kde maju este tuto znacku????
Odpovedať
roxan- fuuuha ...dobre ceny!!! Niekde poziciavaju aj za 12 000 -18 000. A to su teda dobre rozdiely...(asi vsak zalezi aj od znacky) Tusim sa tam pojdem mrknut. Mozno mi padnu nejake satky do oka. Hovoris, ze tam mali peknucke? Skoda, ze ti boli kratke...kolko merias?
Odpovedať
fashionbaby- to je mozne, ze znackove uplne inak ukazu na postave, ako neznackove...ja nemam s tym moc skusenosti...necham si asi skor poradit...snad natrafim na mily a kompetentny personal. Ak nie...pojdem dalej. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja si tiez necham poradit, ale niekde ti povedia ze vyzeras super a pritom si vtom strasna len aby si ich pozicala....takze na nazor predavajucej teda ako kde sa moc nespolieham...
Odpovedať
Článok sa načítava...
fashionbaby- no jasneee...(ale myslim, ze to nebyva vzdy pravidlo :-) ) Treba si asi so sebou zobrat nejaku kriticku osobku (kamosku, mamu alebo sestru) ...niekoho, kto ta v tych satach omrkne a narovinu povie, ci ti sedia alebo treba hladat ine...a ty sama sa tiez vidis v zrkadle...tiez je dolezite, ako sa v tych satach citis...ci nikde netlacia...ci sa v nich da normalne "ludsky" hybat...
Odpovedať
Ahojte, dlhšie som tu nebola, nevyšiel cas. Bola som v tomto salóne v Senci a myslim, že už mám šaty vybraté :-D Šatky sa troška budu upravovať na mňa, ale vraveli, že s tým nie je žiadny problém. V cene mám aj doplnky a popolnočné :-D Roxan aká si vysoká? Lebo mne sa tie všetky šaty zdali dosť dlhé a to mám nejakú výšku. ;-)
Odpovedať
lienka-super! A...nasla si tam take, ake si chcela? (pozerala som tvoju fotku v albume...su na ten styl, alebo uplne ine?) Bola si predtym aj v inych salonoch pozerat? Prepac, ze tolko otazok, no zatial mi nevysiel cas tam ist... Tak chcem zistit aspon info od "nezavisleho pozorovatela" :-D Chi chi...tak to ja by som pri svojich 180 mala asi problem s dlzkou. Esteze nehladam pre seba...:-) Maju tam aj bizutku, pripadne nejake dekoracie na stoly a pod? Ty si si zajednala len satky, alebo aj nieco ine pekne si si tam este nasla? A...ked sa smiem opytat(velmi dolezita otazka), co ta to vsetko vyslo? Diky moc...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte! :-) Lienka - nemyslim si, ze som privysoka, meriam 168, ale fakt mi boli tie dve, co sa mi pacili kratke a nedali sa spustit - a to som este na sebe nemala topanky... Ale mozno preto, ze ja chcem velku suknu a mozno mi pani dala sirsiu spodnicku. Fakt neviem. Ale napriek tomu som zo salonu mala dobry dojem. ;-) A aj tak som nasla tie "prave" v druhom salone v Senci. :-D Prijemne skusanie siat... :-)
Odpovedať
ssuu, ty si teda dosť vysoká. Ja meriam 175 cm a ešte mi šaty boli dlhé tak sa budu upravovať presne na mňa. Majú tam aj bižutku a rôzne ozdoby aj doplnky pre nevestu, páčili sa mi tam ešte jedny topánky, ale zatiaľ som riešila len šaty. Cenovo ma to vyšlo veľmi dobre, ja som spokojná, všetko spolu do nejakých 9000, ale majú tam aj lacnejšie šaty, aj drahšie. Rozhodovala som sa medzi dvoma variantami šiat :-) ešte sa tam musím vrátiť, lebo som nemala vybraté popolnočné..sú v cene tak to je super!
Odpovedať
Profilova fotka
smejka1980 • Dnes o 16:46 ahojte baby, ktorá z vás už bola v salóne perfect day v senci? ja sa tam chystám zajtra. celkom ma zaujala ich netová stránka, a aj osôbka s ktorou som volala bola veľmi milá v telefone. ja mám svadbu 12.9.09 a myslím že je najvyšší čas začať hľadať vysnívané šaty
Odpovedať
Profilova fotka
janocka, sorry, som tu len krátko tak sa posnažím zorientovať sa :-)
Odpovedať
Profilova fotka
majú tam aj šaty väčšie ako 46? máte s tým niektorá skúsenosti?
Odpovedať
Cauko baby. lienka- no to je super! Myslis, ze si tam vyberies aj popolnocky? Ked je to v cene, to by nebolo zle... :-) Mali tam pekne aj taketo spolocenske saty alebo si zatial ani velice nekukala. Ked budes mat nieco nove, urcite sa ozvi... Ja sa tam asi tak skoro nedostanem, skolila ma nejaka choroba a teraz len pevne dufam, ze sa rychlo vyliecim a nechyti to odomna zbytok rodiny... :-( smejka- ty tam ides zajtra skusat saticky? Tak drzim palce, nech cim skor najdes tie vysnivane. Potom napis, ako si pochodila...ci mas alebo musis hladat dalej... ;-) Ked sme hladali saty s mojou sestrou, nasli sme ich hned na prvykrat...Obehali sme vsak este zopar salonov (pre istotu, ci niekde nenajdeme este krajsie :-) ), no nakoniec sme sa vratili k tym prvym a hned ich aj zarezervovali aby ich niekto na ten termin nevyfukol. Niekedy musis prejst dlhu cestu, kym najdes tie prave...inokedy urobis jeden krok a samy ti "cvrnknu do nosa"... Ked ich vsak zbadas, budes vediet, ze su to tie prave. Myslim, ze tu maju celkom pekne saticky (aspon, co som pozerala na stranke)...neviem sice v akych cislach ale myslim, ze sa najdu asi aj vyssie. Tak...stastnu ruku a potom napis ci si si vybrala, pripadne hod nejake fotky do albumu.
Odpovedať
ahoj ssuu, už si vyzdravela? Bola si nakoniec v tomto salóne? Ja budem mať od nich aj popolnočné, objednávali nejaké nové. Takže si ešte počkam. Mali by prísť tesne pred svadbou. ;-) Tak na popolnočných mi až tak nezáleží.
Odpovedať
cau lienka...no este som stale chora a zatial som sa tam nedostala. Ale urcite pojdem pozriet. Skoda, ze smejka nenapisala, ako sa jej tam pacilo, nech mam infosky aj z inej strany este... Mne sa straaasne pacia tie saticky c.3, c.4 za krk su uzasne...c.7 su velmi pekne a c.9 su velmi zaujimave...myslim, ze by sa oplatilo ich vidiet aj nazivo. Ty si si ake vybrala? Dala si si ich aj do albumu?
Odpovedať
Jáj to mi je lúto. Kuk do albumu to sú tie. Ja som nehľadala také čo má každá druhá.
Odpovedať
aha a ešte som zabudla, cenovo tam to požičovné je asi skoro o polovicu nižšie ako inde. :-D Ja som rada, že som tam išla. Mne záleži na tom či dám za šaty 500 alebo 300 eur. To je sakra rozdiel. Hlavne keď v tej cene sú aj doplnky.
Odpovedať
caute dievcence. lienka - pozrela som tie tvoje v albume...Krasne su :-) a velmi zaujimave. Tiez ma zaujali su take...ine...:-) Dobre ti sadli? Aj dlzka bola ok ?- kedze ty si z tych vyssich bab :-) Mne sa zase veeeeelmi pacia tie stvrte, co tu maju uverejnenu fotku v katalogu firiem, tie co maju ramienko za krk...tie su uplne uzasneeee. Len by som ich rada videla aj nazivo, ci su take pekne aj v skutocnosti alebo iba na fotke. Uz som zdravsia, tak snad sa mi podari tam niekedy zabehnut a potom okukam vsetky satky co tam maju... Mozno budem mat stastie a budu mat aj nejaku novu kolekciu... :-D Uvidime. To pozicovne je tiez celkom zaujimave ;-)
Odpovedať
Ahojte nevesticky, ja som navstivila salon perfect day asi pred tyzdnom, webova stranka sa mi vsak pacila viac ako ich ponuka v salone... saty sa mi zdali opotrebovane viac ako dost.. vyber bol este vcelku prijatelny ale napriek vsetkemu som si teda nevedela vybrat mna tento salon neoslovil :-|
Odpovedať
Ahojte, ja mám od nich šaty a podľa mňa skoro všetky šaty su nové. Majú naozaj pekný výber a neokukané šaty. Ja mám odtiaľ aj popolnočné. Skoro všetky doplnky som tam kúpila. :-) môžem len odporúčať.
Odpovedať
Profilova fotka
Blackburry no ked som aj ja pozrela niektore tie saty boli urcite starsie, lebo napriklad poznam znacku eddy k. a tam boli dost stare modely cca 3 roky... niektore boli nove, ale ostatne Blackburry vies, co sa mi paci, ze iba dve alebo tri nevesty napisali nieco pekne nie je to zvlastne???
Odpovedať
baby, skúste salon ANGELS v Senci... ja som si tam síce požičiavala šaty na stužkovú, ale úžasný personál, perfektná ponuka, a svadobných - čo som očkom mrkla - tam mali fakt požehnane... len sa tam treba objednať na skúšanie, ale to asi vo väčšine salonov, nie?
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?