Svadobný salón One Day v Trenčíne. Máte skúsenosti?

Profilova fotka
Babeny, má niektorá z Vás skúsenosť s týmto svadobným salónom??? Výber šiat, ochota a profesionalita zamestnancov, ceny za požičanie šiat, príp. doplnkov, stav šiat.... ??? Proste všetko, aby bola nevesta spokojná.
Odpovedať
ahoj livia. ja som tam bola minuly tyzden uplnou nahodou, ani som nevedela ze ten salon existuje, je totiz otvoreny len kratko, takze co sa tyka stavu siat - su celkom nove, bola tam mlada baba, ochotna - dala mi vyskusat asi 6 modelov, najviac sa mi pacili Maxim a Medina tie stali cca 15000, ale maju tam aj lacnejsie, ja som si napevno este nevyberala lebo nemame ani presny termin, takze sa neponahlam :-) Ty uz mas nieco obehane a vyskusane?
Odpovedať
Ahoj, svatební salon z hlediska zamšstnanců můžu jenom doporučit. Byla jsem si tam zkoušet šaty a slečna byla moc příjemná,velice ochotná,snažila se,abych si vyzkoušela co možná nejvíc variant! Z hlediska profesionality na 1!!! Půjčovně šatů se pohybuje okolo 15.000,-
Odpovedať
Profilova fotka
Babenky ďakujem Vám. Som totiž z Košíc, tak či sa mi tam vôbec oplatí ísť,ale vidím, že áno. Obehané nemám ešte nič, ale už by som mala začať. Dnes idem k nám do Maggie Soterro vyskúšať jedny šatky.Ale tam v Oneday sa mi páčia rôzne, takže to bude dlhá skúška :) A cena sa mi zdá OK, keď si vezmeme, že je to La Sposa, takže už plánujem výlet do Trenčína :) Ďakujem ešte raz a všetko dobré!!!
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte baby, ja som bola v salóne ONE DAY 8. 10. 2008. Šaty majú nádherné. Skúšala som si tam 6 modelov. Najviac sa mi páčili asi dva, ale aj tak sa stále neviem rozhodnúť. Vrelo tento salón odporúčam.
Odpovedať
ahojte. baby, neviete mi povedat, ci v tomto salone najdem saty aj pre seba? satocky sa mi podla fotiek na ich stranke pacia, ale mam 181 cm :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, ten salon som tiez uz obehla niekolkokrat, saty su tam nadherne, hoci nie velky vyber, ale stoja za to:-)Ja som teraz v Anglicku a riesim, ci si mam na Sloevensku pozicat alebo tu kupit, tiez tu maju modely od vymyslu sveta a daju sa kupit za cca 8.000Sk. Staaasna dilema :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte aj ja som dnes navstivila ten salon...saty boli super aj ked cena trosku vyssia len som ostala sklamana lebo som tak isla kvoli konkretnym satam a tie tam vobec nemaju.neviem asi som si zle vysvetlila ze ich maju na stranke ale v obchode nie,nevadi clovek sa stale uci...ale aj tak vrelo odporucam :-)
Odpovedať
Ahojte babule , ja som bola v tom salone minuly tyzden a musim povedat ze som velmi spokojna :-) , satocky boli krasne aj ked mensich velkostiach a bielej farbe ich bolo len par ale skusila som vsetky. Slecna co tam bola bola uplne uzasna, prijemna a vsetky saty co som chcela mi priniesla. Aj ked nemaju tie saty vsetky co maju na stranke aj v obchode si myslim ze ta navsteva stala za to ... saty su krasne a novucicke :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ahojte :-) , tiez som si uz tento salon omrkla a dobre som spravila :-) saty tam maju naozaj pekne, ceny v poho a pristup velmi dobry, chcela som jedny konkretne saty - vyhliadnute na ich stranke, ale vobec mi nepristali, a tak som poskusala vselijake mozne, z ktorych sa mi tri pacia tak zhruba narovnako, tak si to teraz musim nejako vo svojej hlave rozhodnut :) - drzte mi palce :-)
Odpovedať
ahojte, pripájam sa aj ja do tejto debaty, ja som v tomto salone bola ako v prvom, ked som sa rozhodla konečne vybrať šatky, ale bola som sklamaná. slečna bola síce ochotná, ale dosť mi vadilo, že šaty mi nedokázala "upraviť" tak aby som videla ako budú skutočne vyzerať. nedokázala mi vyviazať vlečku, lebo na jedných šatičkách mali utrhnutú stužku, na druhých nebola pre istotu ešte ani našitá, lebo ich nemal ešte nikto požičané, ramienka mi ani len neprišpendlila, ked mi boli veľké.... a to mi dosť vadilo, ako si mám niečo vybrať, ked ani neviem, ako v tom budem vyzerať :-| ale inak šatky veľmi krásne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
snowsim - daj si inzerat do bazaru ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
ahojte kocky, ja som si s tymto salonom nadmieru spokojna, nakoniec som si u nich aj vybrala satocky :-D
Odpovedať
Ahojte, ja mam tiez od nich satky, maju tam skvely vyber, a kedze tam mali malinko cisto bielych, vobec mi to nevadilo, lebo aj tak sa mi viac hodili skor maslovobiele. Personal maju tiez super, pani mi vedela poradit, nesnazila sa mi silou mocou nejake vnutit, a bola velmi ochotna, ze mi podonasala velmi vela siat, az som si z nich nakoniec nevedela vybrat.. Z mojej skusenosti mozem tento salon len odporucit..podotykam, ze to bol jediny salon, v ktorom som bola a tom som ani nevedela, ze tam vobec je ;-)..ceny su trosku vyssie, ale za kvalitu sa plati ;-)
Odpovedať
Prístup super, ale ceny sú strašne vysoké, ja som tam bola ešte minulý rok a na šatečkách , ktoré sa mi páčili bola suma 17.000,-SK, takže u mňa nehrozilo....
Odpovedať
Ahojte, boli sme tam aj s kamoškou. Šaty pekné, ale tie ceny. Vždy som hovorila, že šaty v TN sú drahé, ešte keď sa moja sestra vydávala, tak dávala za šaty v TN 10.000,- čo sa mi zdalo strašne mooc. No a v tomto salóne ako píše Lenočka sú ceny strašne vysoké.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte,bola som vo One Day minuly tyzden, maju tam krasne saty, ciste, nove...uplne super personal, nic mi nevnucovali, a starali sa o mne vyborne. Vyskusala som viac siat, a dokonca by som tvrdila,ze som aj nalsa tie prave ;-). Ceny su trosku vyssie, ale kto chce zainvestovat do siat, nech sa tam ide pozriet, urcite neolutuje x-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
Tiez mozem len doporucit, bola tam prijemna slecna, saty boli krasne, je pravda ze ceny vyssie ale co som pozerala la sposy tak vsetky boli cca na takej cenovej urovni... urcite sa oplati zajst tam :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ahojte :-) mala niektora z vas pozicane spolocenske saty z tohto salona? neviete ake maju priblizne ceny za pozicanie spolocenskych siat? :-)
Odpovedať
Ahojte ja by som sa chcela opytat ci niekto nemata skusenosti so svadobnym salonom Alia Trencin...
Odpovedať
Ahoj, ja som bola v salone Alia. To čo tam predvádza pani, ktorá tam predáva sa dá len ťažko opísať. Vôbec vás nepustí ku svadobným šatám, ktoré má vystavené, vôbec sa ich nemôžete dotknúť, čo mi teda pripadá dosť strelené, keď potrebujete ohmatať, z akých materiálov sú šaty ušité.... No des, aspoň ja sa tam už nikdy neukážem. To je isté. Povedala som jej moju jasnú predstavu a ona akoby ma vôbec nepočúvala, stále si hovorila to isté dokola, že sa mi to nebude hodiť, že podľa nej iný strih šiat... a to som žiadne šaty u nej neskúšala.....vo viacerých salónoch sa len pousmiali, keď som im povedala, že som v Alii bola, zrejme tú pani dobre poznajú. Bola som vo viacerých salónoch, no s takou "prívetivosťou" som sa nikde nestretla.
Odpovedať
Ahojte! Je tu na ten salon extra tema Daj si do vyhladavaca Pozor na salon Alia v Trencine a mozes citat ale moc dobreho tam nepisu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
caute :-) ja som mala svadbu v juli a saty aj so vselicim ostatnym som mala z One Day a bola som viac ako spokojna. V prvom rade, pristup bol perfektny, saty som skusala niekolkokrat a tie moje vitazky mi paradne upravili z velkosti 36 na moju 30 :-D. Saty spolu so zavojom boli nadherne, odovzdali mi ich cistucke a vonavucke. Kupila som si u nich aj topanky znacky Menbur, tie boli naozaj pohodlne aj ked sa to na prvy pohlad mozno nezda. No a takisto podvazok, slnecnik a bizuteriu som mala odtial. Ceny maju podla mna primerane a dostala som aj nejake tie zlavy, co ma samozrejme potesilo :-) Takze salon One Day skutocne odporucam - velky vyber a hlavne krasne saty :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ahojte :-) ja rovnako odporucam salon One Day - maju krasne saty a zavoje, co sa mi najviac paci, ze saty nie su na jedno kopyto, kazdy model je originalny :-) okrem siat som mala z tohto salonu topanky a vsetky ostatne doplnky, ak by ste si chceli pozriet moj album - svadbu sme mali 11.9.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Ahojte :-) Ja som si bola skusat saty vo One Day minuly tyzden a mozem povedat, ze som bola viac ako sklamana z ponukanych siat. Vyskusala som si asi 12 modelov, roznych strihov a ani jedny neboli pekne. Materialy, z ktorých boli saty, vyzerali velmi lacno a nekvalitne, ale pokial ma niekto rad sustakove materialy alebo zaclony, tak si tam nieco najde. Saty, ktorych fotky maju na internete, vyzeraju v skutocnosti uplne inak a v zivote by som nepovedala, ze su to original saty La Sposa... Ceny, za ktore poziciavaju sa pohybuju ok. 479 EUR za najnovsie modele, ale tie 2-3 rocne sa daju pozicat aj za 300 EUR, len tie uz vyzeraju uplne zle, vidiet, ze uz co to prezili... Ale pani, ktora tam obsluhuje je velmi ochotna. V kazdom pripade ja som bola sklamana, v porovnani s inymi salonmi tie ich saty urcite nie su hodne tolkych penazi.
Odpovedať
@matuskah : ten salon One day maju pekny vyber siat ci nie ? a su tam drahe saty za pozicanie ?
Odpovedať
@monika89 mne osobne sa tam ani jedny saty nepacili, podla mna saty za 479 EUR musia vyzerat bozsko a nie lacno. Ked som si obliekla jedny sustakove, strasne sustali, ale pani zo salonu mi tvrdila, ze to tak ma byt - kazdy ma vediet, kedy ide nevesta okolo... :-D Vsetko je vecou vkusu, ale ja uz mam porovnanie z inych salonov a viem, ze tak by teda rozhodne svadobne saty nemali vyzerat...
Odpovedať
@matuskah :a treba sa tam objednat na skusanie siat ci nie ? ja tam idem nabuduci rok cez leto poskusat nejake saty ..... to je dost ze 479eur to je dost :(
Odpovedať
@monika89 netreba sa objednavat. Do leta buduceho roku mozu byt este drahsie :-)
Odpovedať
@matuskah :tak dakujem za povzbudenie :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?