Svadobný salón Nova Rosa - Trnava. Skúsenosti?

Chcela by som sa spytat, ci mate nejaku skusenost so sitim siat v tomto salone v Trnave. Mam nekonfekcnu postavu, tak zvazujem, ze si dam usit saty prave tu. Pani v salone je velmi ochotna a prijemna, len neviem odhadnut kvalitu. Bojim sa, ze vysledny efekt sa bude dost lisit od mojej predstavy. Sili Vam tam saty? Boli ste spokojne? Dakujem za Vase skusenosti.
Odpovedať
Sˇili mi tam šaty ale nesplnili mojú predstavu . Pani sa chválila, že pracovala v Blise , tak sa dala mama ukecať, lebo boli lacnejší ako inde. Soknčilo to tak, že som pekne poďakovala, zaplatila a dala si ušiť inde. nebudem menovať, aby to nevymazali.Profesional je len profesional, hladaj a nájdeš už len ked tam vojdeš,same ta to presvedčí. Raadšej zaplať viac, aby si neplatila 2x ako ja a šaty mi sedia doma.
Odpovedať
Profilova fotka
kik2k3k4k5....... Poslala som ti IP
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, no ja neviem, mne sila saty, a bola som velmi spokojna.... mila, dobry pristup, a saty super.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 rokoch
Myslím si, že zalezi od štýlu šiat a od strihu aký budete chcieť. Tiež tento salón plánujem navštíviť a hlavne ak chcete ušité šaty treba si vždy povedať čo chcete a na rovinu. A tiež sa mi páči na salóne možnosť že šaty aj odkúpia.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Dobrý deň. Dovoľte nám ponúknuť naše služby. Sme z Trnavy a prenajímame krásne kvetinové fotosteny a zásteny za mladomanželský stôl. Našu prácu si môžte pozrieť v našich albumoch🙂. Ďakujeme
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?