Svadobný salón Noblesse Ružomberok? Poraďte

Ahojte.Chcem sa spýtať aké máte skúsenosti s týmto salónom a za koľko sa tam požičiavajú šaty.Ďakujem
Odpovedať
ja som tam bola pozriet saty,,,maju tam vselijaky výber aj za primeranu cenu,,,ale ja som sa nakoniec rozhodla ze si saty kupim v Polsku :-)
Odpovedať
Ahojte babenky,tak aj ja som tam bola obhliadnut saty,bo som chcela nejake rovnake pre druzicky,ale nemali,spolocenske sa pohybuju okolo 1900sk za pozicanie,boli korzetove velka sukna,celkom pekne,len ja potrebujem dvojo rovnakych..takze nic. Co sa tyka svadobnych tak som si ich neokukala bo ja budem mat saty z Ba..takze neviem aky je tam vyber,co sa tyka svadobnych siat.Ale maju tam aj saty pre male druzicky,aj par pre maminy.. Ale skuste zajst aj do LM,niektore babenky pisali,ze tam maju pekne satocky. ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Neboli ste nahodou teraz niekto v Ružomberku v Noblese aky je tam vyber
Odpovedať
Bola som tam... mali celkom pekne satky, biele, cistucke... ale moc ich nebolo
Odpovedať
hm...ja som tam bola aj ochotna... pani ale siat vela nemali :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som tam bola naposledy minulý rok, podľa mňa mali dosť dobrý výber. Na Svadbe som mala aj šaty z tohto salóna. A naozaj veľmi ochotné panie sú tam :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tam bola na zaciatku tohto roka, vybrala som si saty, teraz maju nove, tak som si vybrala ine, takze pohoda
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Ja som velmi nespokojna so sluzbami v salone Noblesse ruzomberok. Prisla som tam a pani mi neverila ze si chcem skusat svadobne saty, myslela si ze si robim srandu a chcem si ich len tak pre zabavu skusat. Do ziadnych ma nepozavezovala len mi to prichytila rukou (cize skusanie o nicom :-/ ) a nedovolila mi vobec sa fotit, cize len rychlo bud si vyber alebo ahoj...doma v klude som si chcela popozerat fotky a tak sa rozhodnut.nemohla som. vykaslala som sa na ne a odisla som do ineho salonu Lilien ktory odporucam. nerobim reklamu len som velmi sklamana tymto salonom!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Tak ako mita9 ja som tam dnes bola a bola som dost sklamana. Najskor som si pozrala ich internetovu stranku a dnes som sa bola pozriet v salone. Nemali tam ani jedny saty ktore maju na stranke .. mali same korzetove a take ja nechcem a ked som sa pani spztala preco potom na stranke ponukaju nieco ine tak zacala byt velmi arogantna a povedala ze ja mam prehnane naroky a to soom len chela saty ktore by nemali korzet ale boli by v antickom style . Fak som zostala dost sklamana
Odpovedať
ahojte, tiez sa chcem podelit so skusenostami s tymi svadobnym salonom, ja som bola velmi spokojna, isla som ta pozriet len tak, ze co by sa mi pacilo, hned som odskusala asi 10 siat, nakoniec som povedala pani ake chcem, a uz ich aj mam,,, skuste tam skocit okolo januara dostanu novu kolekciu velmi peknych svadobnych siat:-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?