Svadobný salón Noblesse Ružomberok. Moje referencie

Rada by som sa podelila s dojmami zo salóny Noblesse v Ružomberku. Sú tam veľmi milé pani,ktoré ochotne nevestu oblečú aj do 20 šiat. Ja mám tiež odtiaľ zarezervované šatočky a mám 5 týždňov pre svadbou. Bola som presvedčená, že sú to šaty ušité na mňa. Rada by som si popísala s niekým, kto má odtiaľ šatočky alebo aj kto už mal svadbu. Budem rada, ak napíšete aj keď máte zlé skúsenosti...
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, ja som tam tiez bola skusat, aj ked nakoniec som nasla vysnivane saty inde, pani co tam bola, bola fakt neskutocne ochotna, trpezliva a mila .. moja svagrina mala saty odtial ...
Odpovedať
A odkiaľ si mala šatočky Seva? Mne sa zdalo, že v Noblesse mali málo čisto korzetových šiat na výber, myslím také bez ramienok.
Odpovedať
Profilova fotka
hej, aj ja som chcela korzetove, a mali tam fakt malo takych - a naopak, mali vela dvojdielnych - teda korzet a sukna. ale pacili sa mi velmi tie, co mala odtial moja svagrina - boli site vcelku, horny diel bol z takej kvietkovanej cipky, a az ku krku (aj zapinali sa okolo krku) a bez rukavov. ja som mala nakoniec z BA salonu Evita. a ake si si vybrala?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, aj ja som mala pozicane sv. saty zo svadobneho salonu noblesse v RK.su tam ochotné ženy, ktoré fakt pomozu a povzbudia. v tych svadobných šatách clovek vyzera uplne inak. len maju u mna jedno minus lebo ked som tam bola 1,krát tak somsi vybrala saty, pačili sa mi, oni ich vychvalili do neba a potom mi pani majitelka volala ze maju novu kolekciu nech pridem poskusat. vybrala som si ine(boli nadherne, nelutujem a dakujem ze mi zavolali)ale potom mi az povedala ze v tych prvych som vyzerala horsie, ze tam a tam mi to odstavalo, tu a tam mi to nesedí a tak....nepovedali mi to hned a co keby som si vybrala tie a fakt by mi nesedeli???z toho som bola trosku sklamana ze ma v nich vychvalili do neba a potom o 5 minut 12 som sa dozvedela to ze vôbec nie su take super. ale aj tak som im velmi vdacna za vsetko , za ich pomoc a ochotu a ich mily pridstup k zakaznikom.a dakujem aj pani majitelke za to ze zavolala a saty so zmenila. moj manzel skoro padol na zadok ked ma uvidel. dakujem :-) ;-) :-( :-D :-p =-) x-)
Odpovedať
Ahojte kočky. Noo, ja som si napokon vybrala v Noblesse, take korzetové šatočky, hore zdobené, potom cez pás tak naskladané (robí to štíhly pás) a potom sukňa bola veľmi zaujímavá, nie obyčajná hladká, ale naboku strihnutá do takého V-čka a tam je taký vyšívaný vzor. Pekné....Mne čo vadilo, tiež na všetky šaty hovorili, že mi pristanú a mali malý výber závojov. Ja som si závoj objednala inde. P.S.: takže tak.... a píšte, ak ešte chcete niečo k salónu dodať :-D :-p
Odpovedať
Hatalka a aká nová kolekcia im prišla? Aké šatočky?
Odpovedať
Profilova fotka
jastericka, a zavoj budes mat tiez pozicany - len z ineho salonu, alebo si si kupila ?
Odpovedať
ahoj jastericka drdole sa už nenosia skôr si daj aj pramene vláskov rozpustené, pretože drdole zostarujú
Odpovedať
Seva, závoj som si dala objednať, ale z iného salónu (Estell-LM), oni mi objednali, aký som chcela, ale len si ho požičiam. Je asi 1, 20m dlhý a po bokoch vyšívaný. Pre Sofi0007, možno máš pravdu, že drdole zostarujú, ale záleží aj od toho, aký drdol chceš. Mne keď kaderníčka skúšala účesy, tak práve s drdolom, na hladko vyčesaným, nič extra a nič prečačkané som vyzerala najlepšie. Je to individuálne.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
aach, tak to bude urcite vyzerat krasne, aj ja som chcela dlhy zavoj, ale ten co mi padol do oka napokon dlhy nebol ... mrkla som tvoj pripravny album - mne sa net "drdolovy" uces velmi paci ... a aj make - up co tam mas ... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
net = ten ;-)
Odpovedať
Dík Seva, si zlatá... ;-) Nebude to úplne taký účes, to som tam dala len, že sa mi to páči, kaderníčka mi to prispôsobí ku závoju, korunke a typu tváre. Svadbička je 16. 9., tak potom sa budem snažiť dať fotky medzi svadobné albumy... :-p Papa
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
tesime :-)
Odpovedať
Ahojte baby dnes som nahodou dostala na toto forum a veľmi ma to potešilo že sa s niekym môžem poradiť o svojej svadbe. Mňa prípravy ešte len čakajú a taksachcem s Vami poradiť že kedy ste vy začali s prípravami na svoju svadbu lebo ja neviem kedy mam začať. A čo boli ste spokojný s vyberom v salone Noblesse ale mam skusiť nejaky iny? Poradte :-N mi prosím
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, no ja som začala pripravovat cca 8 mesiacov dopredu, ale šaty som si zajednavala 4 mesiace pred svadbou ... veľmi záleží od toho, kde si vyberáš, lebo niekde v pohode majú šaty aj 2 mesiace pred svadbou, inde už pol roka dopredu zarezervované ... ja Ti určite odporúčam obehnúť viacero salónov, nechať si to uležať v hlave, a potom si vybrať a zarezervovať ... Ak si z Ružomberka, okrem Noblesse sú tam ešte 2 salóny: prvý neviem ako sa volá, ale je na pešej zóne blízko pizzérie Bella (ja som tam nebola, lebo ma odradil prístup pani majiteľky, ale "mirka" mala odtiaľ šaty, a vravela, že bola spokojná, tak sa skús spýtať jej cez IP ;-) ), a druhý sa volá Gabrielle, a tiež som tam nebola, lebo ho otvorili až po mojej svadbe :-( , a počula som, že tam majú pekné šatôčky ... moja skúsenosť s Noblesse: veľmi milá obsluha, veľa šiat dvojdielnych, málo vcelku, ceny celkom primerané. ak máš možnosť, skús aj DK, prípadne MT ;-)
Odpovedať
ahoj dakujem za rady ja som z LM ale chcem skusiť aj salony v RK aj v LM uvidim a salu chcem vybavovať v novembri a ostatneveci v januari myslíš že to stačí? Lebo keď som čítala tie svadobne rady na tomto fore tak tam radia začať už oveľa skôr a ja neviem či potom nebudem vyzerať ako posadnuta svadbou?
Odpovedať
Profilova fotka
myslím, že sálu si určite rezervuj čím skôr. určite nebudeš vyzerať ako posadnutá svadbou, uvidíš, že budú mať už aj termíny na leto :-) (napr. viem, že napr. kaštieľ v Lipt. Hrádku je vždy rezervovaný veľmi skoro) ... no a čo sa týka salónov: skús sa popýtať, či trebárs nedávajú nejakú zľavu, ak si zajednáš šaty do konca roka ... napr. ja som si zajednala vo februári (svadbu som mala v júni) a dostala som dosť veľkú zľavu. vždy je lepšie, keď veci začneš vybavovať skôr, nikdy nevieš, čo ti môže "vybuchnúť" (napr. nám sa odriekol 3 týždne pred svadbou DJ :-o ), takže aby si mohla potom ešte hasiť takéto prípadné trapasy, je dobre, keď máš čím viac vecí vybavených dopredu ... ;-)
Odpovedať
Si zlata že mi davaš rady, chcela som saťa ešte opýtať tysi mala svadbu v kostole alebo úrade? Lebo tu som čítala niečo take že keď máš svadbu v kostole musíš ísť aj na matriku a vybaviť si nejake formality a z matriky potom pošlú tie doklady do kostola nevieš čo je na tom pravdy
Odpovedať
Ahoj nezbednica. Ja som tiež z LM a svadbu mám o 9 dní. Ja som otvárala túto diskusiu, lebo som chcela počuť kočky, čo hovoria o salone Noblesse. Ja som si tam šaty vyberala už v apríli. 3 týdne pred svadbou som mala ísť na skúšku šiat svadboný, aj popolnočných, bola som objednaná, vypýtala som sa z práce, dokonca kamarátka zavrela pre mňa obchod, majiteľka mi povedala, že mám prísť o 13.30hod. Presne vtedy som tam dorazila a na moje nemilé prekvapenie tam neboli ani jedny šaty, čo som mala skúšať. Nikto sa mi neospravedlnil, dokonca ma klamali, čo som bola úplne v šoku, pretože som každému hovorila, aké milé pani tam pracujú. Ešte ževraj sa nič nestalo, veď bývam len 36km od salonu. Tak som sa otočila a šla som do salónu Gabriela a zarezervovala som si šaty tam, krásne, ušité od profesionálky a som spokojná. V Noblesse ma sklamali, možno to bolo len nedorozumenie,ale... Čo sa týka sály v LM, my máme svadbu v Závažnej Porube, hotel Bohunice, dobré ceny a môžem len vrelo odporúčať, prostredie, obsluha, všetko.... Ak sa ma budeš chcieť ešte niečo opýtať, kľudne, na nete som každý deń. Veľa šťastia pri vybavovaní najkrajšieho dna v živote. A jedna rada, čo sa týka svadobných šiat: Nerezervovať hneď v prvom salóne... Pochodiť aj tri, štyri a až potom zaplatiť zálohu. Pretože ak budeš chcieť neskôr zmeniť salon, zálohu ti už nikto nevráti. ja som takto prišla o 2000 korún. ahoj ;-)
Odpovedať
Ahoj jašterička dobre že si ma informovala chcem určite skočiť aj do RK a chcela by som obehať viacero salonov a potom si vybrať tie najkrajšie až keďsi to necham trošku uležať v hlave a čo Estel v LM sa ti šaty nepáčili niekto mi hovoril že tam majú celkom pekne šaty. A ináč prajem ti všetko dobre aby ti tvoj veľký deň prebehol podľa tvojich predstav. Ja rozmýšľam nad hotelom Horský Mních v Bobrovci alebo nad Klarom ale môžem vybehnúť aj do toho čo si mi poradila ty nevieš koľko sa tam zmestí ľudí a koľko sa platí na osobu? Ahoj x-)
Odpovedať
ahoj nezbednica....v hoteli Bohunice sa plati na osobu 550 korun, to je vsetko. za salu neplatis nic, ani za alkohol, ten si mozes doniest svoj, vlastne vsetko si mozes doniest svoje, kolace, slane....A este dostanete mladomanzelsky apartman zadarmo....dobre, nie? Estel, LM? Nooo, bola som tam, nic moc, ale zavoje tam maju bezkonkurencne najlepsie....ja mam zavoj z Estel a saty zo salonu Gabriela. Pochod si, to je najlepsie, poskusaj a uvidis....sama zistis, ktore su tie naj....Pozor na baby v Noblesse, pre nich budes v kazdych satoch krasna, nebudes si vediet vybrat. Nepovedia kritiku, co je zle, lebo potom si z toho zblbnuta....V Gabriela ti uprimne poradia a este ti aj podprsenku vypchaju, ak budes potrebovat vyplnit korzet :-D Vela stastia a dakujem za prianie.....papa
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte baby, nezbednica: ano, mala som svadbu v kostole, a ano, treba ist pred tym na matriku (ale vsak to by ti mali povedat uz ked si pojdes zajednavat termin svadby na faru), na matrike vyplnis taky formular, ktory potom odoslu priamo na farsky urad, kde spravia zapisnicu o sobasi, a tu po uspesnom :-) sobasi poslu spat matrike, kde ti na zaklade toho vydaju sobasny list ;-) jastericka: fuha, to je dost huste s tym Noblesse, este stastie, ze to nakoniec dobre dopadlo a nasla si si tie svoje satocky inde ... prajem krasnu svadbu ;-)
Odpovedať
ahojte baby dakujem za rady velmi ste mi pomohli a geba jašterička by somsa ešte chcela spýtať že kdesi ideš davať robiť svadobný učes a či nevieš o nejakej dobrej kaderníčke v LM? Ďakujem
Odpovedať
ahoj nezbednica. určite odporúčam salón In, to je hneď pri cukrárni Veronika, ako keby si chcela ísť ku galérii cez tú bránu. Ideš hore po schodoch a tam je to. Robí tam Mirka, veľmi šikovná kaderníčka. Mňa učesala na prvý krát tak, ako som chcela a skúšku mi spravila zadarmo. Odporúčam ísť sa objednať aspoň tri mesiace dopredu, ak chceš chytiť dobrú kaderníčku. Viem, že aj v Heliose češú dobre a tam Ťa môžu hneď aj nalíčiť. Ja budem mať vizážistku z Podbrezín-Martinku, šikovná a milá, tiež vrelo odporúčam. Veľa šťastia :-)
Odpovedať
Dakujem o tom salone som ani nevdela že existuje tak aj ja ho potom vyskúšam keď si tam bola spokojna. A prosím ťa ak maš číslo na tu vizážistku Martinku číslo neposlala by si mi ho prosím ťa. Dakujem a aj ja ti prajem veľa šťastia tvoj vysnívany deň sa nezadržatelne blíži tak nech ti to vyjde :-D
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Čaute holky, ja som tiež z LM a čo sa týka salónu Noblesse - asi pred pol rokom som si odtiaľ chcela požičať spoločenské šaty, ale bohužiaľ dosť ma sklamala ponuka. :-S Takisto som sa obrátila radšej na salón Gabriela - šaty boli perfektné, rovnako aj mladé baby, ktoré tam pracujú - boli veľmi ochotné. A svadobné šaty som mala zo salónu Regina v LM...
Odpovedať
ahoj weja a ty si bola s obsluhou v Regine spokojna? Ja osobne som tam nebola, ale pocula som, ze ta pani, co tam pracuje, nic moc... :-N
Odpovedať
ahojte baby jasterička dik za číslo určite ju skusim keď viem že jeniekto s ňou spokojny.Inak jasom bola vyberať v regine šaty s kamoškou skušala si na svadbu ta pani nebola celkom zla len chcela mať vždy pravdu a ešte ma strašne zarazilo že som sa chcela dotknúť jedných šiat a ona do mňa hneď že sa ich nemam chytať aby som ich nezašpinila to ma akože dosť odradilo. Takže ja tam asi ani nejdem pozrieť. :-(
Odpovedať
no prave, aj ja som presne toto počula, že nedovolí šaty chytať a so skúšaním je tiež problém V tom salóne Gabriela na teba navlečú milion korzetov. TO je ich nedostatok trosku, že nemaju veľa šiat v celku, ale korzety majú krásne. Potom nás informuj, ako to s tebou vyzera x-) Ja idem za chvilku na pedikúru :-N , už mám dovolenku, huraaa
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?