Svadobný salón Nobless v Košiciach. Aké máte skúsenosti ?

Profilova fotka
Ahojte Kosicanky, mate nejaku skusenost so salonom Nobless? Maju vam nechat usit priamo na mieru v Taliansku vybrany model, ma to byt hotove do 3 mesiacov za 9990 Sk. Co o tom viete a ako ste boli spokojne?
Odpovedať
ahoj tini ja mam od nich saty ale z minulorocnej kolekcie. o novej sluzbe som pocula ale ostala som pri svojich lebo sa mi najviac pacili a su ine nie obyc biele :-D celkovo som bola s predavackami a sluzbami spokojna hlavne ze som nemusela dalej chodit hladat bizu, oznamka, pohare... a moj milovany bude mat od nich vestu takze mam o starost menej a neuchodim sa :-D chystam sa od nich kupit este podbradniky aby mi cestoviny so slepacej polievky neskoncili v dekolte aky je moj nastavajuci sikovny :-D :-D :-D tak drzim palce pri vybere :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Lu, aj ja som bola vcera velmi spokojna s obsluhou. Neukazali mi saty z minulorocnej kolekcie, len nove, tak neviem posudit. Vsetky su krasne a zaujimave a vacsinou nie biele. Takze Ty budes mat hotove zo salonu, ja prave uvazujem o tej novej sluzbe, ze poslu z Talianska uplne nove saty podla mojich mier. No uz som sa stretla s nazorom, ze poslu podla konfekcnej velkosti a co potom, ak nesadnu. Preto sa pytam na skusenosti.
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... skus pozriet sem, je tam o nom tiez popisane
Odpovedať
Tini, aj keby ti satky nesadli uplne presne, v salone by ti ich potom mohli upravit nie? Ja som bola tu v UK skusat saty a boli to dizajnerske saty, trebalo by ich objednat z Londyna a trvalo by to az 8 mes. Takze 3 mes. sa mi zda v pohode. No mne hned povedali ze by ich mi este upravili uplne na mieru tesne pred svadbou.
Odpovedať
Profilova fotka
Ano, spominali mi, ze minimalne 1 tyzden pred svadbou treba prist a do svadby ich este pripadne upravia uplne na mieru. No tak sa na to asi predsa len dam... Lara, takze aj Ty budes mat od nich?
Odpovedať
ahoj tini moje saty nemaju v ke ale ich premiestnili do salona v trebisove co teraz otvorili maju tam kolekciu 2006 a myslim ze aj 2005. co sa tyka konfekcnej velkosti neviem ake mas miery ale ked si niekde medzi cislami tak by si mohla objednat vacsie cislo a upravovat budu tak ci tak takze ti zaberu tam kde bude treba :-) vacsie sa vzdy da zmensit a upravit ale mensie uz zvacsit nie ;-) inak moje saty maju vysivany biely korzet a zlatohnedu suknu :-) preto su ine ako klasicke inak co maju v nobless na stole take male albumiky s fotkami minulych neviest tak ich tam ma jedna na sebe len s inym korzetom mozes pozriet ked tam nabuduce pojdes :-)
Odpovedať
Tini, nie, ja mam z Princess uz rezervovane, no asi by som do toho sla, nevidim v tom problem, u mna by to bolo komplikovane kedze nie som na SVK. Ale inak preco nie. :-)
Odpovedať
ja som pocula, ze vlastne donesu konfenkcnu velkost a vlastne ju na teba upravia, ale neviem co je na tom pravdy. Radsej si poriadne pozistuj. :-|
Odpovedať
No ja som v tom salone saty vybrala, ale uz hotove. Nebolo sice nic treba upravovat, vsetky boli ako uliate. Takze nic na mna sit nemuseli. Neviem, citala som o tom iba v casopise Svadba, ze saty usiju pre postavu, ale myslim, ze to je iba vo vynimocnom pripade, ze ma zena trosku inu postavu alebo co , alebo ked ma velmi specialne poziadavky. Hmmm
Odpovedať
Profilova fotka
No,ja som tam bola tiez spokojna,sice som si saty od nich nevybrala,ale predavacky boli fajn,mile a citila som sa tam dobre.Ten napad ,ze kazda nevesta ma vlastne svoje saty usite priamo pre nu povazujem za zaujimavy,urcite si tym pritiahnu vela zakaznicok.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?