Svadobný salón Nicol v Auparku

Profilova fotka
ahojte dievcatá, dnes som bola na skúšaní šiat v salone nicol v auparku. Som veľmi znechutená a sklamaná z prístupu obsluhy: po telefonickom dohovore som si zajednala termín, pýtala som sa či bude problém nakoľko je moja veľkosť 40-42, v telefóne mi bolo povedané, že nie je problém! Prišla som tam dnes a problém nastal keď na mňa obsluha (inak to nenazvem pardon) sa snažila na mňa navliecť šaty č. 38, ktoré boli upravené na niekoho iného podotýkam mi boli krátke a ani som ich nezapla. Neobťažovali sa ani vlečku ukázať ani nič šokovalo ma keď začala obsluha na mne párať zošiv aby predĺžila dĺžku šiat. Po vyskúšaní troch modelov čísla 38, ktoré som nezapla a boli mi krátke som znechutená odchádzala a premýšlala či konfekčná veľkosť 40-42 je v dnešnej dobe niečo spešl nadrozmerné...:) Takže jednoznačne neodporúčam tento salón priestor veľmi malý a ochota ........ posúdťe samé..... Okrem tohto salónu som bola skúšať aj v salone El kde bola ochota a super prístup a nebol problém, navyše veľmi pekný priestor
Odpovedať
Profilova fotka
@missatko29 Ahoj, konfekcna velkost 40-42 je velmi bezna velkost :-) Nechcem sa zastavat toho salonu, pretoze ich spravanie nie je vobec v poriadku, len by som mala jednu poznamku na vysvetlenie - vo vseobecnosti su svadobne saty cislovane uplne inac, ako bezna konfekcia a to cislami mensimi, nez na ake sme zvyknute - o jednu az dve konfekcne velkosti - to je dovod, preco ti predavacka nukala 38ku napriek tomu, ze nosis 40-42. To, ze ti nesadli, bude mozno este uzsim modelom siat (prip. vacsimi prsiami, neviem)- ale napr. ak by si si vyskusala korzetove 40-42, asi by ti boli velke. No rozhodne sa nedaj znechutit - nadalej prajem prijemne skusanie siat :-)
Odpovedať
mne ponukli saty na predaj, od 490€ za vyradene modely. Vyzerali hnusne, ako zazltnute spinave stare noviny, hlavne tie "organzove". Podakovala som za ochotu ukazat mi aj sklad a uz som sa tam nevratila. Obehni viacero salonov, v BA ich je dost :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lenosko ok jasne ideme dalej :) len ma to sokovalo ze znacka nicol kedysi luxus dnes neochota predat. Keď sme vyšli tak vsetky sme si vsimli ze tie saty vyzerali neudrziavane nevonali ako v inych salonoch a tie jedny boli dolu aj spinave pripadalo mi to ako keby to prave doniesla daka nevesta a oni ponukaju na skusanie nieco co nepreslo cistiarnou. Dnes už viem že to co som citala na tento salon je pravda len som tomu nechcela verit :)a kde si si nakoniec brala saty?
Odpovedať
@missatko29 ja som to riskla a objednala som si ich cez dhgate, prrsne na mieru. Nie je to 100% kopia toho co bolo na obrazku, ale vyzeraju ovela lepsie ako to co mi ponukali. Vysli ma cca 108€ a mozno par eur navyse, ak si dam skratit zadnu cast sukne... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jeeej super tak to mas poriesene a za super cenu Inak premyslam nad tym co pises ze nie je to podstatne vela veci nie je podstatnych i ked teraz sa to vsetko tak zda kazdy chce aby to bolo dokonale ale viem ze dokonalost neexistuje. :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?