Svadobný salón Naive

Ahojte nevesty, nikde na celom tomto fore som nenasla zmienku o svadobnom salone Naive v BA. Maju krasne saty znacky Jesus Peiro :). Pozicala si tam niektora z Vas svadobne saty ? Aku mate skusenost ? Dakujem za vsetky podnety :)
Odpovedať
Niekde som o salóne čítala, ale je možné, že to bolo na českej diskusii. Tento salón mi je už dlhho sympatický. Milujem Jesusa Peira, vybrala by som si tam aj 5 šiat :-N Podľa obrázkov majú velmi pekné a mnohokrát netypické šaty, jednoduché, splývavé, hoci niekde písali, že čisto biele skoro ani nemajú a vyzerajú horšie ako na obrázkoch (čo je zas celkom bežné). Ceny budú asi vyššie... Minulý týžden som bola v BA, ale práve bolo to strašné počasie, tak som tam nestihla isť :(
Odpovedať
ahojte, bola som v tom salóne minulý rok s kamarátkou, ktorá si skúšala šaty. Pani v salóne bola milá. Ako písala Saimaa, majú skôr netypické šaty, také neokukané, ale mnohé modely sú veľmi krásne. Ceny šiat, ktoré si kamarátka skúšala boli porovnateľné s cenami šiat v iných salónoch.
Odpovedať
tiez som si tam skusala, satky maju velmi pekne a tiez suhlasim ze trochu netypicke:)ceny boli myslim ze asi najvyssie co sa tyka bratislavskych salonov v ktorych som bola ale zase nic hrozne.pa:)
Odpovedať
Ja som mala z tohto salónu krásny svadobný kabát Jesus Peiro. Myslím, že cena za požičanie bola primeraná a pani bola veľmi ochotná :-)
Odpovedať
dakujem kocky :) nakoniec som si tam saty vybrala. Chcela som saty bez goralok, flitrov a inych pre mna hrozostrasnych ozdob a tam mali len take. Takze som bola strasne stastna a dufam, ze mi to vydrzi :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja si tam poziciavam!!!! saty su neuveritelne pohodlne!!! nechapem!!! zatial najpohodlnejsie ake som doteraz skusala! saty su ''ine" a nadacsove....ako aj oni pisu na anglickych strankach saty su pre tie odvaznejsie :) ale ja som bola wow! lebo vsetko mali take neokukane....Obsluha velmi mila... Ja som skoncila zo saty ktore som ani skusat nechcela ;) a to musim povedat ze na mne vyzeraju lepsie ako na modelke :D
Odpovedať
Profilova fotka
@haimi krasne saty, ako sa volaju , resp, ake maju cislo?
Odpovedať
@solnicka6 a pre ktore si sa rozhodla ? Ja som mala este ako druhu variantu 1030 :) Ja som chcela niektore z tychto dvoch, lebo maju tie vrchy z dobreho materialu, ktory sa vie dobre prisposobit a neodstava tak, ako saten
Odpovedať
@dadisa jesus peiro 1077. Pokial este nemas vybrane saty a si z BA, alebo to nie je pre teba problem, odporucam sa ist pozriet do salonu Naive. Ja som chcela saty od zaciatku odtial uz z obrazkov. Ako pisala solnicka6 , presne take su a hlavne ani na jednych nie su flitre, gorale a ine ligotacky
Odpovedať
Profilova fotka
@haimi dakujem za odpoved, Tiez sa tam chystam (bola som tam s kamaratkou pred rokom, tiez si odtial brala), Svadbu mame az v septembri tak sa este neponahlam a pozeram zatial na nete.
Odpovedať
@dadisa pokial mas tento vikend cas a si z okolia BA tak sa popr chod pozriet na svadobny veltrh do incheby, budu tam mat premieru novej kolekcie 2013 :)
Odpovedať
Profilova fotka
@haimi idem 8-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@haimi Ja som sa rozhodla pre 2056! Ale trosku ich upravime, respektivne nieco dodame aby mali este lepsi smrnc a aby boli este viac ja! ;) aj ja som skusala1030 a uzasne su len mne boli dost velke! No niesu tie saty z materialov v ktorych si pripadame pohodlne ako v tricku?!?? :D
Odpovedať
@solnicka6 presne tak :) ten tvoj vrch vyzera z podobneho, alebo mozno aj rovnakeho materialu, ako ten moj :) tie tvoje mi neukazovali, asi preto, lebo su to 36 a ja som potrebovala 38, takze mi musia zuzit zo 40, ale nevadi :)
Odpovedať
Profilova fotka
No ja som ich ani skusat nechcela, ale baba tam ze ved ich skuste... A tak som skusila ;) Dnes som preposlala email a zmluvu a v pondelok kamoska zanesie peniazky!
Odpovedať
@solnicka6 dufam, ze budeme finalne spokojne :)
Odpovedať
ahojte ,som tu nová svadbu mám až v septembri ,ale salóny som si už akotak obehala. Najviac sa mi páčili šaty v salóne naive . Sú celkom iné ako v ostatných salónoch . Povedala by som ,že aj cenovo sú prístupné Pani čo mi dávala skúšať šaty bola tiež veľmi milá , dokonca mi dávala skúšať šaty ktoré som ani nemala vybraté z katalógu.Najviac sa mi páčili 2067 ,ale ešte sa rozhodujem :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ahojte baby, v akych cenach sa pohybuju saty v naive?
Odpovedať
Profilova fotka
ja som bola iba v dvoch salonoch - pronovias a naive. saty pronovias sa podla mojho nazoru nedaju porovnat so satami jesus peiro. JP su ine - lahucke, splyvave, kvalitne materialy, prava kvalitna cipka, ine strihy, vo vsetkych som sa citila ako v druhej kozi.... velmi prijemne, naozaj pre tie, ktore chcu nieco ine. a pani v salone - nesmierne trpezliva a mila! skvely pristup!!! takze ja som po tomto salone uz do ineho ani nesla a vybrala som si na prvy sup (2067). @bambulka0 cena na prenajom - okolo 500 eur, kupna cena - okolo 1500 e. maju aj starsie modely alebo o ktore nie je az taky velky zaujem a tie maju predajnu cenu rovnaku ako pozicovne, napr. tych 500 e. skusala som si aj z tychto modelov..... urcite si vyberies! ja som chcela snad vsetky :-D
Odpovedať
@jahodenka81 dakujem nakoniec som sa rozhodla... zjavne som sa na to potrebovala vyspat, vcera som bola v par inych salonoch a tam som si uvedomila ze vsetky ktore skusam aj tak porovnavam s jednymi zo salonu El... takze satocky budu odtial :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Ahojte, saty v Naive su nadherne, a ine, ale pozor! Predavacka + veduca predajne v BA ziadna ochota, hroza. Ja som si pozicavala saty od nich a dvakrat ma oklamali, v decembri 2012 som si vybrala saty za 560 eur a zaplatila som zalohu 160 eur s tým že v oktobri 2013 doplatim 400 eur, spisali mi zmluvu bez uvedenia vseobecnych zmluvnych podmienok s dohodnutim terminom prevzatia v utorok v tyzdni svadby nie v piatok, kedze nie som z BA, v oktobri v tyzdni pred svadbou mi povedali ze mam doplatit cca 100 eur za skorsi vyber siat v utorok nie v piatok, pricom v decembri mi hovorili v predajni ze sa skorsie prevzatie nic neplatim. Druha lož dva tyzdne pred svadbou som skusala kozustek velkosti 36, v utorok v tyzdni svadby ked som chcela vyskusat kozustek k satom mi povedali ze este ten kozustek zakaznicka nevratila ze az o dve hodiny, pri prevziati mi "omylom zabalili velkost 38". Dalsia loz, ktoru "omylom" urobili bolo mojej kamaratke, v piatok jej preberal saty niekto iny nie ona, a omylom jej k bananovym satom dali biely zavoj, tak potom jej sestra v sobotu doobeda chodila po salonoch a zhanala bananovy zavoj. Saty nadherne ale tie nervy s pozicanim siat a ta loz:) vysoko neodporucam si poziciavat saty s NAIVE v BA, mozno v Brne a v Prahe je to inak
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
neviete maju otvorene aj v sobotu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?