Svadobný salón Michelle Pezinok - Neodporúčam

Ahojte nevestičky. Mala som svadbu 1.7.2011 a šaty zo salónu v PK Michelle- ručne malované. Prve som si vybrala krásne smotanové, pani mi povedala keďže boli dlhé, že boli šité na asi tak vysokú ako som ja a že si mám kúpiť hodne vysoké boty. Boli krásne a fakt mi sadli. Keďže som čakala bábo dohodli sme sa že ak by mi veľmi narástlo bruško tak mi ušije druhé (bruško mi v nech vôbec nebolo vidno afakt krásne sedeli). Tak som im dala zálohu a šla si kúpiť hooodne vysoké topánky.Medzi časom som o bábo prišla ale kúpila som si fakt vysoké topánky. No keď som si išla vyskúšať spomínané šaty ešte stále boli dlhé- a to si myslím že 12cm topánky sú vysoké.. Prístup tej ochotnej pani sa však zmenil a riešenie videla v tom že by som si ich mohla držať. Baby hovorím vám skoro som sa rozplakala keď mi jasné nechcela vrátiť zálohu- po 3 týždňoch a vyjadrila sa že ona má všetko plné a nestihne mi ušiť druhé. Tak som jej pripomenula našu dohodu, že mi mala ušiť druhé keď by som mala bruško.Nakoniec predsa povedala že mi ich ušije- jasné že nemohli byť rovnaké ako tie čo som si vybrala.. :-( Tá ochota mi pomôcť a navrhnúť riešenie bola naozaj "neskutočná". Fakt som sa skoro rozplakala ale nechať im 100 eur len tak by bolo dosť veľa. Nakoniec sme vymysleli ako bude vyzerať na nich tá maľba a strih mal byť rovnaký, no takú látku nemali, takže mi navrhli inú. Keď mi povedala že budú hotové deň pred svadbou...- moje pocity radšej nebudem opisovať.. :-( :-( vraj čo stresujem však budú rovnaké. Nakoniec šaty naozaj stihli ušiť, aj maľba bola krásna, no akosi mi bolo vidieť faldy. stáli uplne inak ako tie predtým.Vraj to preto že som práve nemala na sebe sťahujúce nohavičky- houby.Keď som potom videla fotky tak sme zistili že to nebolo nohavičkami ale látkou a asi aj strihom. Som dosť sklamaná aj keď tie fotky nie sú zlé- neskôr pridám- ale určite nikomu tento salón nedoporučím. Prajem vám aby ste mali väčšie šťastie a rozprávkové šaty.
Odpovedať
@haslerka001 Ahoj no mne sa salóm Michaelle zdal byť drahý tak som išla do salónu salonbriliant na Kupeckého ulici perfektný výber tam mali a veľmi ochotná pani tam bola obsluhovala nás dve naraz a tiež dobré ceny, najdrahšie šaty za 395 e. Prečo si neišla do druhého salónu ak si bola nespokojná? Inač ja si tam idem kúpiť do Michaely šaty po polnoci (výpredajové) a tiež si ich musím dať upraviť sama niekde inde a ani odložiť mi ich nechcela. Takže dúfam, že sa medzitým nepredali :-| A to si si mala celý deň a celú noc tie šaty držať? A tancovať si v nich ako mala?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@haslerka001 Ahojte. Ja mam naopak velmi dobre skusenosti so spominanym salonom. Damy boli velmi ochotne a aj pri narocnosti satov mi vysli v ustrety s absolutne bezkonkurencnou cenou. Mozem len odporucit. Neviem kde inde by mi pozicali a zaroven usili svadobne saty za 350 EU a to na mieru. Mas mozno inu skusnost, ale nechce sa mi verit aj ked dufam, ze svadba dopadla na jednotku. Moje kamosky sa citili v salone vyborne a vybrali si saty aj pre seba a to za uzasnu cenu. Ja naopak mozem len odporucit tento salon :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Čaute babenky, salón-nesalón, už tam nepôjdem. Preto som nešla do iného lebo by som prišla o 100 eur čo sa mi vtedy zdalo dosť. Teraz by som si povedala od srdca čo si myslím a nechala ich tak. No, účel bol vydať sa za vyvoleného a to sa stalo ;-) mám peknú rodinku a som šťastná.. Prajem vám všetkým všetko len to najlepšie :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@haslerka001 sice som 3 roky po :) ale michaela sa nezmenila a nechapem baby co tam idu riesit saty. hrozne... prisla som tam prvy krat a SAMA som si vyberala saty a velkost, lebo PANI sa asi nechcelo alebo co... potom som tam bola este pozriet saty a prezlecenie na polnoc, ale aj tie som si vyberala sama... tak som sa nato vykaslala a isla som prec. totalne neochotna aj ked som sa jej nieco opytala. no hrozne
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?