Svadobný salón Michaela v Pezinku OC Plus

Prajem pekny den. Svadbu mame 29.9. v Pezinku. Chcela by som sa Vas opytat ake mate skusenosti so svadobnym salonom Michaela. Saty nemam v plane si poziciavat v Ba a tento sa mi zda byt najlepsi. Za kazdu Vasu skusenost dakujem.
Odpovedať
To nikto nema skusenost v tomto salone?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, jedna znama mala z michaely satky, velmi si chvalila. Mala krasne biele, aj tesne pred sobasom boli pripravene, cistunke. Vravela, ze je tam super pristup.
Odpovedať
janickova.....dakujem a prajem vsetko dobre. nech vam svadobny den vyjde podla predstav mate o tyzden skor nez my:-)
Odpovedať
Ahojky. Ja som pobehala v PK 3 salony co su tam na kope... ten Michaela - ma nicim neohuril... saty boli take nejake uchytane, akoby zasedle...a mali same obrovske cisla... sice hovorili, ze by sa dali upravit, ale co ja viem... podla mna tie saty stratia fazonku, ked ich upravia zo 42 na 36..... Bola som aj vo Femine hore v kulturaku ci co to je... celkom fajn saty, ale pani mi ich nechcela zarezervovat ani na jeden den... tak som nakoniec skoncila oproti cez ulicu v sv. salone Rebecca Collection. Pani je strasne zlata... skusala som si tam asi 10 siat, bola velmi ustretova... a satocky su krasne biele aj na vesiaku... a od bab tu som pozistovala, ze ju len chvalili. Sice som sa najprv cudovala, ze sme si museli dat rukavicky biele, ked sme si chceli saty prezerat, ale zasa sa fakt neuspinia od ruk. Bez sa tam urcite kuknut. Ja som si tam saty rezervovala. Bohuzial.... som nasla velmi vyhodnu ponuku a kupila som si ine saty.... takze mam doma zmluvu na jedny saty a v skrini visia druhe... zaplatila som aj zalohu 2000,- :( co je dost skoda... tak ked by si tam skocila a nejake by sa ti pacili ozvi sa mi... za 1000,- by som ti tu zalohu prepustila. Co ty na to? Myslim, ze by to nemal byt vacsi problem.... lebo ta pani je fakt zlata. Tak skus... ved tisicka zlava na saty je dost... mozno by som dala este par koruniek dolu, ked by si si fakt vybrala. Ok? Mohla by si mi dat vediet tento tyzden prosim ci by si moju ponuku vzala? ;) Papa pekny dnik.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj...ja mam v sal. Michaela zarezervovane satky na jun. Pristup sa mi zdal v pohodke a satky zatial este nikto nemal, tak dufam, ze to bude cele v poho... ;-) Pravdupovediac uz sa mi nechce chodit po sv. salonoch, tak som spokojna s tymi co sme s babami vybrali a uz to neriesim ;-)
Odpovedať
so salonom michaela nemam skusenosti...podla slov jednej pani by to mal byt salon, kotreho majitelka ma salon aj v tt-e...ale to neviem urcite... v salone rebecca je ta pani velmi mila, bezprostredna a paci sa mi, ze ak sa vam saty nehodia, tak vam to povie...biele rukavicky pri prezerani a skusani - je podla mna dobry napad...ved len pri skusani povláčime saty po zemi a teda specialne cistit taketo roby asi nie je lahke...
Odpovedať
citala som vase prispevky o salone rebecca v pezinku,suhlasim s tym ze majitelka je velmi mila,ustretova.....teraz je v salone nova kolekcia siat Piere Cardin,chodte pozriet,su take krasne ze si nebudete vediet vybrat....ja som s tym mala velky problem x-) saty sa daju aj kupit,ceny su uplne perfektne.....
Odpovedať
Profilova fotka
cameron10, prosim ta, ktory je to v PK ten rebecca? a kde by sme ho nasli?
Odpovedať
Profilova fotka
nemam skusenosti so sv. salonom Michaela v Pezinku, ale existuje aj salon Michaela v Skalici a Senici (ten isty majitel) a tam je vraj uzasny pristup...
Odpovedať
Ahojte, ja som mala šaty z Michaela cca pre 2 mesiacmi, úplne nové. myslím si, že novej kolekcie sa dá pekne vybrať, ostatné sú štandardné.ja som bola nadmieru so svojimi spokojná (pozrite si album), šaty boli krásne, ľahké a jednoduché...predavačky sú milé a výhodou bolo, že som si mohla šaty zobrať vo štvrtok pri poslednej skúške, keďže mi padli (po 1.úprave), lebo by som to v piatok pri tých zhonoch asi nestihla...ja môžem len doporučiť. pa
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
ahojte, dnes som im tam napisala mailik, ci sa treba objednavat na skusku tak som zvedava co mi odpisu a nasledne sa uz aj ja konecne vrhnem na skusanie siat:-)))
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte, len pre informaciu sem pisem opat po 2 rokoch.......Svadobne saty zo svadobky MICHAELA som mala, teraz sme boli na svadbe, potrebovala som spolocenske saty a chcem dat do pozornosti, ze su v novych priestoroch na poschodi OC Plus a maju 4x taky vyber siat ci uz svadobnych, alebo spoločenskych ako pred 2 rokmi. Najlepsie na tom je , ze požičiavaju uz aj panske obleky...su tam supeeeeeeer sluzby......len pre Vasu informaciu nevesticky, ci damy pozvane na svadbu ;-) :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Ahojte, ja som dnes pobehala viacero salónov v PK a v TT a výber padol na Michaelu v PK. Pani bola milá, nechala nám priestor na prezeranie a isté "súkromie" :-) Majú veľký výber šiat, aj svadobných aj spoločenských. A ak si tam vyberiete svadobné šaty, tak popolnočné máte za 50 %, poteší, pomôže ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahojte, tých 50% zľavy je opodstatnených - na môj vkus staré dizajny a akoby mierne zašmuhlé, zasedené. Poradí niekto, v ktorom salóne môžem nájsť poslednú módu (kvalitné látky, sviežosť farby...) - cena nerozhoduje.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, ja si poziaciavam spolocenske saty z Michaely kazdy rok na plesovu sezonu/ uz 5 rokov/ a este nikdy ma nesklamali. Saty su cistucke, vonavucke a upravia mi ich na moju postavu, s cim som mala pred tym problem pretoze moja vyska nie je konfekcna/ 155cm/. Tak ja mozem len odporucat x-)
Odpovedať
Proti gustu žiaden dišputát ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
..no ja som so svojou nekonfekcnou velkostou tiez pobehala kopec salonov v BA, a nakoniec objavila Michaelu v Pezinku..a zarezervovala si saty tam......su pekne, ciste , vonave..a dolezite ze sa do nich zmestim, dobre sa v nich citim, predavacky boli velmi ochotne.....tak verim ze taketo prijemne pocity budem mat aj v den svadby ked sa do nich budem obliekat
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
cerstvy report zo siat zo salona Michaela, uzasne, presne podla mojich predstav, dokonca ma este zostihlili, a to je pri mojej velkosti 44 co povedat:-)))bola som velmi spokojna, saty mali obrovsky uspech.
Odpovedať
kolko ste platili baby v tom salone v Pk...? ja som bola v Galante, a tam bola super baba, ochotna... najprv som chcela obycajne bez vlecky, ale ked som zbadala tie jedny s vleckou, tak museli byt moje... tiez mam az velkost 44 a mali tam na mna teda velmi vela siat...
Odpovedať
@kamilka1111 Ahoj, na mna tiez mali asi 6 siat, platila som 290,-eur, a potom tam bol est ejeden uplne novy model..a ten vychadzal na 320,-eur
Odpovedať
tam v galante stali obycajne biele vsetky 170 eur a ja mam s vleckou spanielske za 270 eur... su fakt krasne... takze si bola spkokojna? ja som si tam volakedy poziciavala na stuzkovu... a spolocenske tam na nas nemali nejake? ci si nepozerala?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?