Svadobný salón Mepos Stupava. Máte niekto skúsenosť?

Ahojte nevestičky, máte niektorá skúsenosti s týmto salónom? Skúšala som si u nich na veľtrhu šatky a okrem toho, že mali krasne šaty, boli velmi ochotné. Ako je to u nich v salone?
Odpovedať
ahoj pollyanna, sice nemam este skusenosti s tymto salonom, no mam kamaratku (spoluziacku zo zakladnej) , ktora ta urcite na veltrhu obliekala do siat tohto salonu, sice v salone nepracuje, na veltrhu len vypomahala, no je velmi uprimna a ked som ju vecer po veltrhu stretla, doslova o tom salone basnila, maju velky vyber a tiez hovorila o tej majitelke, ze je uplne fajn, ochotna poradit, dohodnut sa, ... skratka mi radila, ze sa tam mam urcite zastavit. no je to na tebe a na tvojich pocitoch z nich, ja kamaratke verim a uz mam naplanovane v najblizsej dobe zastavit sa tam. tak pozor, co ked ti nahodou vyfuknem saty, ktore by si chcela ty? :-o ale nie zartujem, ... , ved maju velky vyber x-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ja som si prave dnes na veltrhu zarezervovala odtial saty a som spokojna ;-)
Odpovedať
Ahojte nevesticky :-) Zalohovala som si tu saty, ale medzi tym som nasla podobne biele, takze chcem aby mi neprepadla zaloha 100E. Svadbu mam 26.6.2010. Prepustim ich niekomu ak ma zaujem satky som si zajednala velmi vyhodne na veltrhu, cena z 300 E na 150 E, su zo salonu Mepos v Stupave kolekcia 2009, typ siat /pozrite na stranke salonu alebo v mojom albume/ 1796 slonia kost, velkost 36 - 40, velmi mila pani v salone, saty vam pripadne prisposobia postave. V pripade zaujmu IP.
Odpovedať
Profilova fotka
No tak sa pridavam, saty zajednane prave v tomto salone. Pristup v salone na jednotku - profesionalny, ale ludsky pristup, citila som sa ako princezna ;-) Jedna chyba ;-) - nevedela som si vybrat, kazde saticky, ktore som mala na sebe sa mi pacili a v kazdych som sa chcela vydavat ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
a čo salon weda v stupave?? nemáte niekto skúsenosti??
Odpovedať
Profilova fotka
eerica - tam (Weda) som bola, ale zda sa mi, ze tam saty len predavali - je to zopar metrov od Meposu... inak k mojmu februarovemu pripspevku - dnes by uz nebol taky nadseny 8-) akoze fajn, ale ten februarovy som pisala v euforii z toho, ze som nasla saty, dnes by som svoje skusenosti zhrnula takto: Fajn, spokojnost, ale... nie uzasne
Odpovedať
baby inak kusok od stupavy - v Zahorskej bystrici je novy salon (hned oproti autobusovej zastavke Krče) . Neboli ste niektora?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja som mala saty z WEDA v Stupave a vsetko super. Saty krasne, podla mna ine ako ostatne, ale to je vec vkusu:) Uz tu aj o tom bola diskusia - http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... (weda= esaty)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 6 rokoch
@gracy6 ahoj ne tomu uz dost rokov ale chcem sa ta spytat ci sa ti podarilo tie saty v stupave svadobne presunut inej neveste a ako si to potom vyriesila so zalohou?ja som tam bola este v maji len v posled.dobe som si neni ista ci chcrm prave tie...a na papieri je napisane ze zalohu nevracia...tak neviem co stym svadbu mam az v septembri...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?