Svadobný salón Magnifica Bojnice. Aké máte skúsenosti?

Ahojte, máte niekto skúsenosti s týmto salónom ?
Odpovedať
ja som tam bola skúšať, pravdepodobne sa aj rozhodnem. majú tam la sposu, príjemná obsluha, veľmi pekné vnútri
Odpovedať
Ahojte, bola som tam skúšať šaty s kamarátkou. Veľmi príjemná a milá obsluha schopná zabezpečiť fotografku /fotečky majú super/, kyticu /bola podľa predstáv nevesty/, obrúčku... /kamarátke bolo ľúto, že prádielko a obrúčky už má/.
Odpovedať
Ahojte, aj ja som skúšala šaty, vybrala som si aj obrúčky,tiež som bola veľmi spokojná s obsluhou, maximálne sa mi venovala, cítila som sa veľmi príjemne !!!
Odpovedať
Ahoj aurorach, seila, pazll a jasmin2. Tak takúto skrytú reklamu som už dávno nevidela. Trošku viac rafinovanosti by to chcelo. Tak sa majte kočky alebo jedna kočka ...?
Odpovedať
ahoj tajomná lennna 8-) , poslala som ti , neviem podľa čoho to usudzuješ, prečo by som mala robiť niekomu reklamu, bola som tam veľmi spokojná, tak prečo to tajiť? Ale podľa Tvojej "rafinovanosti" je Ti takéto niečo asi cudzie :-(
Odpovedať
Ahoj lennna, nemám ani najmenšiu chuť robiť reklamu komukoľvek a ak si navštívila niektoré salóny v PD ochota je neporovnateľná - toľko moja skúsenosť...
Odpovedať
Čaute kočky, alebo kočka... Jednoducho intuícia, rovnaké výrazy, ten pravopis. To sa nedalo prehliadnúť. Skoro všetky registrované v rovnakom období. Ale je to tvoja vec, zrejme si majiteľka, každý sa prezentuje iným spôsobom. Ale máš tam pekné šaty, teda podľa fotiek. Držím palce a nech sa ti darí.
Odpovedať
Profilova fotka
Baby to mi nehovorte ani zo srandy, ze by taketo nieco mohla by pravda. Dufam Lenna, ze sa mylis, bolo by to velmi smutne, ze by sa niekto takto zviditelnoval. :-( Ja som tam nebola a saty mam uz vybrane, bohuzial som reklamu na ten salon zbadala neskoro. A tiez mam La sposu ale zo Ziliny. No dobre kocky, prosim umudrite sa, jedna alebo tri ... Majte sa pekne. :-D
Odpovedať
Ahoj lennna, mrzí ma čo si si vydedukovala ja môžem opísať, len to čom som tam zažila ale po tom čo sa tu spustila za debata /upodozrievanie zo skrytej reklamy/… už len do osobnej schránky!!
Odpovedať
ahoj lenna, je smutné že si takéto niečo myslíš, predtým ako si niečo overíš a začneš takúto trochu tvrdú debatu. Ak si si nevšimla ja som zaregistrovaná od 2.11.05, nemyslím si že pomaly pol roka je rovnaké obdobie. Ja majiteľka bohužial nie som, aj keď by to bola krásna predstava....Želám Ti pekný deň, myslím si že táto stránka je určená pre niečo úplne iné. :-|
Odpovedať
Ahojte.Je to smiesne ,alebo vazne.....?Ale aj ja si myslim ze to je 100% samoreklama.A Ty Seila?ked si prihlasena od 2.11 preco az teraz tak aktivne pises?Na co si cakala ?Kym otvoris salon?Tu su baby velmi chytre....a rychlo prekukneme kazdeho.Ked bude dobry salon tak sa to rozchyri rychlo aj bez takejto samoreklamy.Tiez Ti zelam vsetko dobre v tvojom biznise. :-) :-) :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 rokoch
Ahojte, salón Magnifica je už zrušený neviete??
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?