Svadobný salón LKweddings Zlaté Moravce

Profilova fotka
Mali ste požičané svadobné, či spoločenské šaty z tohto salónu? ak áno, aké ste s ním mali skúsenosti? boli ste spokojné? Akékoľvek príspevky, dotazy a skúsenosti so salónom opíšte v tejto diskusii :-) Ja mám so salónom osobne veľmi dobré skúsenosti. Personál bol veľmi milí a ochotní. Výber šiat či už svadobných alebo spoločenských bol pestrý a stále sa ich sortiment rozširuje. K svadobným šatám som zadarmo dostala úpravu šiat, spodnicu, bolerko, závoj a rôzne rekvizity na fotenie (písmená LOVE, vejár, dáždnik) a tiež aj zľavu na popolnočné šaty. Tiež som si u nich kúpila nádhernú svadobnú bižutériu, pri ktorej som mala tiež na výber z mnohých druhov a štýlov. Moja skúsenosť s LKweddings bola viac než pozitívna, tak sa podeľte aj Vy so svojimi skúsenosťami s týmto salónom :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala od nich svadobné šaty... Maximálna spokojnosť! Po každej stránke. Prístup, úprava, všetko okolo hodnotím na výbornú. Taktiež som si kúpila bižutériu a nevedela som si ani vybrať od radosti z tej ponuky... ;-) jednoznačne odporúčam!!! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
A ešte pridám, že od LK sme mali tiež nasvietenú sálu, fotenie. Dokonca sme mali pre hostí prekvapenie, každý kto sa s nami odfotil, o pár minút dostal vyvolanú foto na pamiatku. :-D
Odpovedať
mala som z tohto salonu zapožičané šaty..ludiaaaa lepši pristup som nezažila!! vyskušali sme horu šiat, doplnky, kombinovali.... tie baby boli uplne kludne, až pokial sme sa nenašli model, ktorý sa pačil obom stranam. Isto sa často stretavate s personalom, ktory vám chvali ich produkt len preto, aby predali a je im uplne jedno, že v tom vypadate jak vo vreci..pri týchto dievčatách som sa cítila fakt ako NEVESTA :) Ked ma obliekli do šiat, boli na rade svadobné topánky. Kedže som este žiadne nemala, dievčatá neváhali a presunuli sme sa do obuvy a vybrali :D :D juj velmi sme sa nasmiali. V den "D" ked som prišla od kaderníčky priamo ku nim do salonu na obbliekanie, som nebola spokojna s účesom (priznam sa, zúrila som), Anka vzala hrebeň, lak a vlasy upravila tak, ako som chcela...no chapete??!!!!!!! tolka ochota, ústretovost..JA SOM MAXIMALNE SPOKOJNA !!! Takže velka vdaka :) odporučam tento salon každej budúcej nevestičke :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?