Svadobný salón Línia v Leviciach

Má niekto skusenosť?
Odpovedať
Profilova fotka
@quenti bola som sa tam pozrieť, šaty majú pekné, ale väčšinou veľkosť 36, občas 38, dvoje mali 40tky aj to tam mali asi iba napísané, pretože nebola šanca aby som ich obliekla :-D a v iných salónoch 40tky bez problémov :-D preto názov línia je celkom opodstatnený :-D keďže som prešla veľa salónov, myslím, že boli aj príjemnejšie návštevy a predavačky v salónoch, ako bola táto :-) ale možno len nemala dobrý deň :-D
Odpovedať
Ja som počula dobre veci o nich vraj maju krasne šaty.vraj nove.Velkosť mam 36/38 tak to by mihlo byt.Nechcem behat po velkom mnozstve salonov lebo sa bojim ze si nebudem vediet vybrat uz vobec.Mam saty ktore sa mi pacia uz velmi dlho ae neviem kde ich hladat a usit sa ich bojim dat.Nepoznam krajcirku ktorej by som natolko verila ze budu ok.Tak planujem ist niekam kde si vyberiem a uz viac chodit nebudem.ako sa poznam keby idem skusat do 5 tak si vyberiem v kazdom 1 a potom by som mala hlavu v smutku ze ktore :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Šaty maju pekne, ale velmi veľká neochota. Pani predavačka, alebo majiteľka bola veľmi nepríjemná a neochotná. Počula som od viacerých žien, ale som sa presvedčila na vlastnej koži. :-x Takže šaty pojdem vybrať určite niekde inde. ;-)
Odpovedať
Pridavam sa, prave naopak. Priblizne pred mesiacom som si v tomto salone vybrala saty. Ked to porovnam s pristupom, ktory som zazila v Nitre kde ma doslova vypoklonkovali v salone Diamond kvoli obedovej prestavke a to som bola objednana na presny termin. V salone Linia ma pani kraasne saty, som rada, ze som si nakoniec vybrala prave v Leviciach. Dokonca sme u nej kupili aj koselu, vestku, kravatu a manzetove gombiky pre mojho snubenca :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?