Svadobný salón Lili Hurbanovo

ahojte ja sa chcem len opytat ci mate niekto skusenosti so salonom lili, ktorý dodáva saty aj na dialku...ak ano prosim napiste mi :-D ....dakujem 8-)
Odpovedať
1
2
7
Ahoj mám skúsenosti s týmto salónom, tá pani dáva šiť napodobeniny !!!!!!!!!!
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
no, to vidno uz na stranke, ze su to napodobeniny, ale za dobre ceny, nemate nahodou niekto i skusenost s hotovymi a vyskusanymi satami??
Odpovedať
Profilova fotka
no ja som tam bola a šaty vyzerali byť také vyšedivené..... a šaty, ktoré mali šnurovačku mali šnúrky špinavé, ako keby to ani nebolo nikdy čistené :-S
Odpovedať
Profilova fotka
ja si u nich davam sit, a v juni budu hotove, tak Vam potom poviem, ale co ja poznam babu, ktora si u nich davala sit tak ma nadherne saty, chcela som si ich povodne kupit od nej, ale chcela som ich lacnejsie, tak mi povedala nech sa ozvem tej holke, ze mi usije ake chcem za dobru cenu, a tak som si objednala u nich sitie. Mne je jedno ze siju napodobeniny, ak budu tie saty ake chcem, ja tam nepotrebujem mat visacku nejakeho svetoveho dizajnera, aj tak sa na to nikto nebude pozerat. Pre mna je dolezita cena a ta je dobra, potom ich kludne mozem predat..... Ja som ich s pristupom spokojna, je to velmi mila baba a vravim ak pockate do juna, ak nezabudnem ze tu je tato tema, kludne vam napisem ako to dopadlo.
Odpovedať
@vilemka skoc na ebay a zistis kolko je tam napodobenin..skoc do bazaru a pozri sa kolko je tam siat, ktore sice maju napisane, ze predam, co ja viem, "la sposa", ale podla mna to la sposa nie je obzvlast, ak ich niekto predava za 4-6 tisic...podla man znacku budu baby predvat za viac...ale to odbocujem od temy... @andel7766 neviem, kedy si tam bola, mne povedala pani, ze doplna a obmiena kolekciu...mozno je to zacinajuci salon, ktory nema za vagon siat... pani majitelka bola mila, ustretova, jednala s nami omnoho lepsie ako v niekolkych salonoch, ktore som navstivila... do uvahy by som brala na tvojom mieste obchodnu politiku a cielovu skupinu, na ktoru sa ona zameriava...aj to, ze mozno v tej oblasti, kde posobi tento salon, nie je az taka silna kupna sila a nie su take vysoke naroky ako mas trebars ty, ci ja...a ja som fest narocna... dalej si treba uvedomit, ze bielej je niekolko odtienov, ze vela prirodzeneho svetla v tom salone nie je, takze mohlo dojst aj k nejakemu ocnemu klamu... cena siat je prijatelna...tiez nemusim mat znacku - aj ked sa jedna len o druzickovske saty, urcite tam o par mesiacov zavitam.. @katarina6 mas u nej objednane tie satocky, ktore mas v albume? som zvedava, ze ako budes psokojna, mne s ten model velmi paci...
Odpovedať
Profilova fotka
lomnicka, budem mat tie saty co su v albume - mam to pod c. 1, ale hned za nimi su dalsie - take zlate, a z nich tam chcem taky korzet - ten vrch ako je na obr., takze to bude taky mix 2 siat - vrch z 1 siat a spodok z druhych :-). No ja dufam, ze to bude ok. a ta baba je strasne mila, ak by sa mi tie moje saty nepacili mozem si pozicat od nej ine.... a ona tie moje bude prenajimat.... ta holka co ma od nej usite saty ma tu prezyvku marfu ale neviem ci aj nejake cisla nie su pri tej prezyvke :-), kludne si ju tu mozete najst a spytat sa jej, ona ma nadherne saty od nich usite.
Odpovedať
@katarina6 dik, pozriem...
Odpovedať
ja mam od nich tiez usite saty..
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte kocky!!!Tak som tu uz aj ja...Ja som spominana marfu a poviem vam JA MOZEM VSETKYM VRELO ODPORUCAT!!!!Ludmilka je zlaticko a moje svadobne saty su tak prekrasne ze uz ich ani nemienim predat a kazdy kto ich vydel skoro spadol s noch.Su velmi krasne a kvalitne.Kopec veci som si na nich nemila ako vlecku,snurovacku atd a vsetko bolo tip-top.Uzasny kusok a nieje jediny od nej a ani posledny...Je to ustretova ,mila a sikovna kocka a to vsetko zvlada pri malej dcerke a este aj s bruskom lebo caka babatko..Ja ju obdivujem a skutocne odporucam u mna 100000000% spokojnost aj bolerko k vecernym mi sila aj ine a je to spica!!!Ak by mal niekto zaujem rada kontakt poskitnem a verim ze kazducka bude spokojna tak ako ja...Lebo ta kocka spravi aj nemozne pre spokojnost vsetkych!!!
Odpovedať
ano aja mam skusennost s salonom lili šaty som si objednala vyplatila vopred a ked som už bola predsvedčena že ich obdržím a uvidim ake su krasne ušíte a pod nedočkala som sa lebo ma p.ludmila ma informovala že moje šaty sa stratili po 4 apol týždňa sa dozvediet taku spravu to by som nepriala nikomu to sklamanie p.ludmila uviedla jedine že sa stratili na pošte a že my vrati peniaze po 4 a pol tyždňi, ale ja neverim že zasielka sa stratila okrem toho porušila dodacie podmienky a to sa nerobi kontaktovat ma mohla skôr a nie 8 dní pred svadbou mohla som si objednat cez iný spolahlivejši salon neberte to tak vy ktory to budete čítat že p.ludmilu ohovaram naozaj je prijemna ked sa somnou rozpravala po telefonne ale sklamala mňa- som sklamana že toto sa stalo z peniazmi čo spravím ked nemam šaty
Odpovedať
Profilova fotka
k2002, tak to je dost zle co sa ti stalo.... Hmmm.... to sa neda teda obhajit.... Ja len viem ze teraz maju toho strasne vela, aj objednavok na svate prijimanie.... atd... ale fakt neviem ako to ze ti tie saty neboli dorucene.... ono moze fakt nastat chyba aj na poste.... ze ti to nedodali... Ale je pravda ze ti mohla dat skor vediet.... Mozno stale dufala, ze sa ta zasielka najde... alebo co.... Fakt neviem.... :-(. Ale tak je jasne ze kvoli takymto problemom ktore sa mozu vyskytnut je potrebne davat si sit aj polroka vopred.... ja som si zadala myslim v aprili objednavku a povedala ze do polovice juna aby boli hotove.... Mne to neponahla a ked viem, ze maju toho vela, radsej nech nie su v strese a usiju to poriadne, nez aby pracovali pod natlakom a nieco by nebolo dobre..... Ale viem ze uz teraz aj odmietla nejake objednavky, lebo je toho fakt strasne vela..... Ale tak ak mate svadbu v septembri... atd.. tak myslim ze to vam v pohode urobia..... Fakt netreba nechavat vsetko na poslednu chvilu..... .... a este som sa chcela spytat k2002 - ze kedy mas mat svadbu? Lebo ako vidim z tvojho profilu, prihlasila si sa iba dnes, v kolonke kedy bude svadba mas napisane: neviem kedy.... a tak cloveku potom napada aj taka vec ci nie si konkurencia tohoto salonu a nechces mu naschval uskodit.... Mozno sa mylim..... ale tu je mozne vsetko....
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Maju toho vela mas velku pravdu katarina6...A som to tiez nenechala na poslednu chvilu to sa nerobi...Nikdy clovek nemoze vediet...Ma toho vela a tiez ma poinformovala a tiez so povedala v poho neponahla to..A ze to stalo za to!!!!.... Predavam oblecko cez net a tak viem s vlastnej skusenosti aka je posta nespolahliva a co vsetko sa uz stratilo a kolko trva kym vyplatia poisteny balik...Je to des.... Dievcata fakt je taky ze ja teraz velkou nahodou tiez otvaram salon a prave preto lebo ma oslovila jeje praca a tolko som tu na mojasvadba a beremese sedela az som pochopila,ze to je to co chcem robit...Otvaram uz v lete uz viac ako 2 mes.trvala rekonstrukcia..... ...Tak tiez som vlastne konkurencia...ale nebudem poredsa kydat na niekoho kto je fakt sikovny a dobry v tom co robi????? Preto sa aj ja chcem opytat kde je k2002 u teba pravda?
Odpovedať
Profilova fotka
pytala som sa Ludky priamo na tento pripad, a povedala mi so slzami v ociach, ze to skutocne nebola jej vina, ze ten balik sa skutocne stratil a ona neveste vratila peniaze aj sa je snazila poskytnut nahradu - pozicanie si siat z jej salonu.... So slzami v ociach, lebo toto bola jeden jediny pripad co sa saty po ceste do salonu fakt stratili a je to nieco tazke, ak nezlyhas ty, ale niekto druhy, ale zle je na teba...... Ona ma dcerku, teraz caka dalsie dieta, ale napriek tomu robi svoju pracu poctivo a svedomito, ku kazdej neveste je slusna, mila, profesionalna, je velmi tazke obstat na trhu konkurencie a ak mas vela spokojnych neviest a zrazu jedna nie je spokojna, lebo to nebolo podla jej predstav, a prave tato jedna jej dokaze zhodit niekolko rocnu povest behom 1 dna, tak to je fakt velmi tazke, a nie je to spravodlive.... k2002, verim ze to nebolo nic prijemne zazit taketo nieco.... tiez by ma to strasne nastvalo, a som tiez taky typ cloveka ze ak je niekto neprijemny, a su problemy tak tiez o tom dam vediet kde komu..... Ludka je vsak skutocne seriozna zena, a nemoze jej clovek davat za vinu nieco co ona osobne nesposobila.... A ak ponukne riesenie, no tak si pozicam od nej ine saty a je to vybavene..... marfu, a co sa chystas aj sit satky ci iba prenajimat? Prajem vela uspechov, drzim palce! ;-)
Odpovedať
ahojte,ja sa pripajam tiez k tejto teme.lebo tiez som si v tomto salone dala sit saty..mali by byt hotove niekedy koncom maja..a ta pani je ozaj velmi mila a ochotna.na kazdu moju otazku mi odpovedala mailom v priebehu pol dna.tak som zvedava aky bude vysledok..ale pevne verim ze viac nez dobry..a marfa:a tie tvoje saty su uplne krasne,chcela si ich tam dat usit kamaratka presne tieto iste,ale nakoniec si to rozmyslela,ale ked som jej ich teraz ukazala tak lutuje.su krasne
Odpovedať
Profilova fotka
Veru aj ja som sa jej na ten pripad pytala a ona ma s toho slzi na krajicku...nebola to jej chyba a ako som pisala aj mne sa to uz stalo....Naozaj pri malej dcerke a s bruskom to vsetko zvlada a neprajny ludia jej v jej stave len ublizuju.. katarina6 : budem satky aj sit aj prenajimat...Ale asi hlavne prenajimat no mam uz velky vyber tak dufam,ze to bude oki a ak niekomu zapisti srdiecko po niecom inom a bude dost casu tak usijeme x-) DAKUJEM TI!!!Budem to potrebovat!!!! :-D najkusko: Dakujem mam s nich obrovsku radost a to je len jeden z kopu Lili uspechov!!!Veru su a fakt kto ich vidi je v uzase...DAKUJEM si zlata!!!!Ono ja som si tam robila kopu zmien a ona ma uuuuuplne vo vsetkom pocuvala a vo vsetkom mi vyhovela a je to cloviecik s uzasnym srdieckom!!!
Odpovedať
ved hadam z nich aj ja budem taka nadsena..su to tie co mam v albume kde mam napisane ze uz sa mi siju...ved potom sem popripade dam foto ked uz budu hotove.. marfa:a tebe ich kedy usili?a ako si ten salon nasla?lebo ja len celkom nahodou na internete a potom sme tam sli aj s kamaratkou ku nej..a ozaj aj tie jej maily su vzdy mile a plne smajlikov :-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
najkusko Tie tvoje su krasne!!!!Urcite budes spokojna ako ja!...Sili mi ich zaciatkom tochto roku..Datum si uz presne nepamatam...ale su uzasne!!!Aj ja som ju nasla nahodou na nete:-)))Fakt je strasne zlatunka!
Odpovedať
Profilova fotka
najkusko: aktore saty si davas sit... lebo som pozerala tvoj album ale ani pod jednymi nemas napis - a tieto sa uz siju - :-) tak neviem ktore ti bude sit... marfu: tie tvoje satky su fakt krasne, ved preto som si ich chcela kupit :-), no nakoniec si davam sit vlastne tak sa tesim tiez :-).
Odpovedať
katarina6:no bude mi sit tie co tam mam na druhej foto v poradi..asi som zabudla napisat ze nie svadobne ale popolnocne :-N ..a tam aj je napisane ze uz sa siju.... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
najkusko, aha, tak popolnocne? NO to je riadna roba! :-))) To si mozes uz zrovna nechat tie svadobne a nedavat popolnocne :-).
Odpovedať
Profilova fotka
Katarina6 Urcite aj tie tvoje budu rovnako krasne a tiez sa tak budes tesit ako ja a ten pocit ked prisli a segra ma do nich obliekla....mame sa podlomili kolena :-D Lili je sikula velka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
marfu, no ja sa radsej dopredu netesim, lebo ako sa hovori, nehovor hop dokym nepreskocis plot..... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
katarina6 to je jasne!!!Ale ja verim!!! :-D Vies ja len preto lebo mne uz sila zopar veci a vsetko dobre dopadlo a aj podvazok mi sila a je krasnunky!!!
Odpovedať
Ahojte, moje satocky sa uz tiez siju v salone Lili a uz by mali pomalicky aj prist, tak sa uz neviem dockat:D...k vam, co ste hovorili v dobrom o pani Ludmilke sa pripajam...jej pristup je uzasny:)..vidno ze jej na zakaznickach naozaj zalezi:)...mozem sa vsak priznat ze zo zaciatku som aj ja bola trochu skepticka, ale teraz sa uz s kludom tesim na saty...dufam ze sa vydaria:) videla som uz aj jednu ich pracu siat ktore sili podla obrazka a vyzerali uplne rovnako...boli naozaj pekne!!! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
adka456 a aj ja viam nejake take foto poskytnut s mojich a to ze stoja za to viem!!!Najme za tie moje som mala kooooopec ponuk!!!No nedam:-)))))
Odpovedať
v mojom príspevku som uviedla len pravdu každápíše o tom akú svadbu chce-bude mat aja aku budem mat ked na poslednu chvílu zhaňam šaty svadba je 17.5.2009 p.ludmila mňa ubezpečila že šaty budem mat a nemám ich ano je pravda že my ponukala ine ale kupite si vy mile damy to čo sa vám nepači ja určite nie zato že som uviedla moj príspevok som teraz zlá ja p.ludmile škodit nechcem nie som ten typ ale proste našla som forum lili kde sa píše o tom a chcela som o mojom probleme napísat.Každa slečna-pani píše aku svadbu chce alebo bude mat aja aku budem mat ked odkedy som sa dozvedela že šaty nebudem mat tak preživam stres a ešte som si nenašla a svadbu asi zrušíme lebo nemam chut už nanič majtesa
Odpovedať
Profilova fotka
k2002, v poriadku, prepac za upodozrievanie, no clovek nikdy nevie.... To je fakt zle ak mas stres, no skutocne termin sa ti blizi, ale nemyslim si ze tie vhodne saty by sa nedali najst.... A ty si si z jej salonu nevybrala ziadne saty? Ziadne sa ti nepacili? Alebo si tam vobec ani neisla sa pozriet? Ja chapem ze mozno si si navrhla vlastne originalne saty, a chces len tie, ale skutocne ak by sa mi toto stalo, tak si vyberiem aj ine, ved svadba nie je o satach, ale o vas dvoch, aby ste sa vzali a boli spolu stastni.... Ja ti poviem, ze ja mam tiez velakrat vsetko komplikovane, a potom mam strasny stres, som sklamana, znicena, nechapem ako sa mi vzdy nieco take moze stat, ale pomaly si na to uz zacinam zvykat, a snazim sa sugerovat do svojej hlavicky, ze nikdy nebude nic take dokonale ake si predstavujem, a jednoducho su omnoho viac dolezitejsie veci, nez tie, ktore ma prave trapia..... Vzdy sa snazim najst vhodnu alternativu, nebyt vztahovacna, nebrat na seba vsetko tak vazne, a ver mi alebo nie, s takymto pristupom sa mi nakoniec tie veci akosi same vyriesili a nakoniec som bola spokojna.... To ze ta tvoja vysnivana svadba bude uplne presne ako si predstavujes a vysnivas, tak to bohuzial nie je realita, to mi potvrdilo viacero zien, ktore maju uz svadby za sebou.... Len mi dali radu, aby som sa s tymto faktom zmierila, lebo vzdy bude nieco co sa nevydari, a ze je potrebne aby sme si to my dvaja aj napriek tomu uzili... k2002, viem ze je to pre teba tazke, a viem sa plne vcitit do tvojej ulohy, ako som povedala, mnohokrat skutocne milionkrat sa mi stali take veci, ale uz nasadzujem flegmatizmus, mavnutie rukou, prip. sa zasmejem, ze ved to je vlastne u mna normalne, no a riesim to inak....
Odpovedať
Už som sa s tým zmierila máš pravdu ked hovoríš o dôležitejších veciach ako je zdravie to si musíme cennit, lásku,štastie s tým stebou uplne suhlasím katarina6 život ide dalej či už je to dobré alebo zle musíme to brat tak ako to je . Nakoniec šaty som si našla a maju my byt doručene v stredu-štvrtok tiež to pride poštou dúfam že sa nič nestane a ohladom ludmily ludmila nehnevajsa namňa že som moj príspevok uviedla na tejto stranke ako som tiuž písala v smskach asi to pochopila nesom nijaka neprajníčka prajem ti do života vela štastia hlavňe vela zdravia a božieho požehnania aj tvojej rodine MAJ SA
Odpovedať
Profilova fotka
k2002, tak to som rada ze nakoniec si nasla dalsie riesenie, a dufam, ze si svadbicku uzijete a budete stastni! :-) Tie druhe saty si si vybrala od Ludky, ci z ineho salonu? Mohla by si sem hodit foto do albumu, nech kukneme ako ti seknu? Pa zatial.
Odpovedať
1
2
7
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?