Svadobný salón Individuelle v Győri (HUN) je najlepší!

Profilova fotka
Ahojte mile nevesty! Chcela by som sa s Vami podellit o uzasnu skusenost, ktoru som mala v salone Individuelle v Gyori. Na zaciatku mojej tury po svadobnych salonoch som si myslela, ze najvacsi vyber budu mat v salone Nicole (niekedy mam take predsudky, ktore pramenia z toho, ze prilis velky doraz kladiem na meno a na miesto obchodu). A preto som bola sklamana, ked som vysla z Nicole. Navstivila som este Salon One Day v Trencine (mali vacsi vyber ako Nicole a predavacka bola mila a ochotna). Ale saty som si nakoniec vybrala v Salone Individuelle v Gyori. Kontakt na tento salon som nasla na internete a hned som tam zavolala (na nete nemaju cely vyber siat, ale tie vysnivane tam mali a preto som tam zavolala). Pani, ktora mi zdvihla bola velmi priatelska a hned mi dala termin na skusanie. Tak sme sa vybrali s rodinou do Gyoru. Ulicu sme hned nasli a v obchode uz nas cakali (nikto tam nebol okrem nas a tak sa nam mohli 100%ne venovat). Saty nemaju vylozene, maju ich vo vedlajsej miestnosti. Vyskusala som si minimalne 10 siat a vsetky mi sadllii!!!Bola som soknuta. Nakoniec som si vybrala saty Fosca od La Sposy. Predavacka nam povedala, ze maju vyse 100 siat z kolekcie La Sposa a San Patrick. Objednali mi original spanielsky zavoj k mojim satam, ktory mi potom pozicaju za rozumnu cenu. Tiez mi ponukli, ze mi objednaju popolnocne saty zo sanpatrickovskeho katalogu alebo mi usiju take jake si vyberiem (maju krajcirku, ktora dokaze usit hocico). Ponukli mi,ze usiju saty aj pre male a velke druzicky a potom tie saty mi pozicaju alebo predaju. Aj na zavoj aj na druzickovske saty som dostala zlavu. Mali riesenie na vsetko. Dokonca mojej mame ponukli, ze pojdu s nou vybrat material na jej saty. Pani predavacka, ktora je majitelkou obchodu je velmi prijemna osobka, ktora je v biznise so svadobnymi satami uz 10 rokov a je vidno, ze svoju pracu miluje. Porozpravala nam jednu historku: Raz mala nevestu zo Slovenska, ktora si myslela, ze staci dojst den pred svadbou a vyzdvihnut si saty bez skusania a upravenia. Majitelka jej volala stokrat, ale nezdvihala telefon, tak sa majitelka vybrala osobne za nou na Slovensko a nasla ju podla adresy :-D :-D To asi hovori za vsetko ;-) Pekny den Vam prajem a podobne skusenosti pri honbe za svadobnymi satami.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj lindy, a aké tam majú ceny v porovnaní napr. s Nicole? Majú aj Pronovias?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj mirkapal! V Nicole pozicovne bolo tusim 15.900 SKK za nove saty a v Individuelle 120.000 HUF cize 12.600 SKK (podla dnesneho kurzu...hned si idem zamenit prachy). Pozicovne San Patrick zavoja bude 25.000 HUF (2600 SKK a nie za 10 000 SKK ako v Nicole ponukaju na predaj) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Hmmm, to by šlo. Ja si budem v Brne skúšať od La Sposa šaty Finlandia za 14 500 Kč. Mojim favoritom je ale aj tak značka Pronovias, pozerala som na stránku Individuelle, zdá sa, že Pronovias nemajú v ponuke :-( V každom prípade ďakujem za typ :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Jaj, zabudla som ti napisat ze maju len La Sposa a San Patrick..
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, Ja som mala taku istu skusenost so salonm Nicole v NR. Tiež som tam sla s nadsenim, ze to co maju na internete to vsetko maju aj na pozicanie ale hlboko som sa sklamala. Nielenze nemali ani len polovicu ale aj ten zbytok bol bud len 34 cisla alebo sa nedali prerobit atd. A z vyberu mali vsetky len s krajkami, jednoduche s minimom krajok nemali vobec. Tak som zacala hladat na internete v Madarsku a v Budapesti som nasla skvely a nadherny salon s min tristo kusmi siat a sedem znaciek. Skusila som si asi 15 siat a dalsie boli tiez nadherne ani som si nebedela vybrat: Vyber som zuzila naozaj na tie najkrajsie a vsetko co bolo na internete takmer vsetko aj mali a vedeli vsetky upravit na mieru. Tak som si vybrala zo znacky Rosa Clara, ktore nemaju vobec ziadnu krajku cipku a su uplne ine ako v salone NIcole. No a nakoniec prisla cena, ktoru ked nam povedali tak som sice spadla skoro na zadok ale boli strasne mili a prisposobili sa nasmu soku tak nam dali dole az v prepocte 8500SK takze ma teraz vidu 18900, SKK a ani v salone Nicole nie su saty o moc lacnejsie. Takze ked niekto chce nieco jedinecne a pekne naozaj odporucam.
Odpovedať
Ahojte:-) Tiez mam uz prvu skusenost so skusanim siat. Bola som v salone Nicole v NR a odchadzala som odtial s podobnym pocitom ako chrustik01. Pani bola velmi mila a plne sa mi venovala, takze na personal nemozem povedat ani jedno krive slovo. Len z toho vyberu som bola nestastna. To, co som nasla na internete sa moc nezhodovalo s originalom. Chcela by som snehobiele, jemne, nie moc precackane satky, ale vsetky modely, ktore mali, boli take kremove. Spominate tu obchodiky v Madarsku. Chrustik mohla by si mi prosim napisat nazov toho salonu, ktory si objavila v Budapesti, lebo tam ich je doost vela:-) Tiez som planovala behnut do Budapesti, maju tam krasne veci a kurz forintu je teraz naozaj vyhodny. Treba skusit naozaj aj ine salony a nie len Nicole.
Odpovedať
Profilova fotka
Olliee vidim, ze mame podobny vkus stranka sa vola www.vanessa.hu a to co je v ponuke najdes na 80% v salone. V Madarsku ich maju na troch miestach v Gyori a v Kecskemete a Bp teba sa tam vopred objednat. naozaj odporucam je to tam bombove ako v rozpravke,len ceny su obcas prekvapive ale treba zjednavat a oni ti zidu z ceny aj mne zisli. Momentalne nahadzuju na stranku novu kolekciu ale na staru sa vies prekliknut. Fakt to co tam je maju aj v salonoch. A maju aj vela cisto bielych. Videla som uz aj ich novu kolekciu aj som si z nich par skusala.
Odpovedať
Profilova fotka
lindy...uplne s tebou súhlasim..aj ja som si vybrala šaty z Gyoru.. ..boli naozaj veeelmi mily a kamaratsky... ..a vo vsetko mi vysli v ústrety....
Odpovedať
vanesssa je moj oblubeny salon...vlani na veltrhu v budapesti si dievcence mohli poskusat satocky...maju vyber , ktory sa mi velmi paci...som ohromena z modelov iana stuarta...videla som model "aruba" vo viedni ...velmi sa mi pacil...a o demetrios modeloch ani nehovorim...tuto znacku sledujem od nejakeho ´92. roku...skoda, ze mi nevysiel krok tento vikend do gyoru na veltrh...ani budapest som nemohla navstivit..tak snad na buduci rok.:-)
Odpovedať
ahojte,super idem pozriet obe salony. Je super ze ste sa zacali o salonoch v hu bavit. Ja som bola v troch ale nic moc na vyber.Dvoje sa mi pacili ale nebolo to ono.Skusim este tieto dve.Ale do maja este mam trocha casu ze :)
Odpovedať
Profilova fotka
kinga ale nezabudni maj lasky cas nenechaj to na poslednu chvilu. V maji su caste svadby aby si mala zato z coho vyberat. Nie ze tie co chces budu uz rezervovane.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte, aj ja som sa vybrala do salonu Individuelle v Gyori. Uplne super pristup, skveli vyber siat. Nielenze su kvalitne ale boli vo vybornom stave (co sa o satach v niektorych salonoch neda povedat). Ochotny su upravit na vysku aj na sirku ;-) ak je treba (co sa mi tiez stalo ze odmietli v inych salonoch kedze som dost nizka). Vrelo odporucujem! A nasla som tam kraaaasne saty bez vlecky :-) (StPatrick Premier za 105tisic HUF co vyjde na sk asi 10,5 tisic kedze mi dali kurz 300HUF/EUR co si myslim je perfektna cena) k tomu super zavoj (dlhy s jemnou ozdobou za 11tisic forintov), aj nahrdelnik a ozdobu do vlasov. Vsetko su schopny aj ochotny objednat z katalogu (zavoj, nahrdelnik, ozdoby do vlasov). Ja som velmi spokojna :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
myslite, ze by sa v tych salonoch dalo dohodnut aj po anglicky? madarsky neviem ani ň :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Myslim ze by nebol problem. ;-)
Odpovedať
Ahojte babenky, tie ktoré ste boli skusat tie saty v gyori viete mi poradit ci sa tam saty daju aj zakupit a ked tak za ake ceny? Myslim ze ste sa tu vsetky bavili len o poziciavani.
Odpovedať
Profilova fotka
Chalisse, saty tam sa daju aj zakupit, normalne ti ojednaju zo Spanielska. Ceny sa tusim pohybuju medzi 40 000 - 50 000 Skk
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?