Svadobný salón Erika v Prešove. Máte niekto skúsenosť?

Mate niekto skusenosti so salonom Erika v PO? Ja som tam bola s dcerou v novembri, chceli sme si pozriet, ake maju saty, svadbu planuje na august buduceho roka, este nevie presny termin, ktory zavisi od zenichovej rodiny. Ked sme tam pred svadobnymi satami stali par hodnych minut, dosla jedna pracovnicka, neviem, ci to bola majitelka, pytala sa, co chceme. My ze pozriet, ake maju saty. Ona na to - termin?- My, ze asi august, Ona- aky august, My, ze nevieme este presny termin , zacala po mne zjapat, ze ked neviem termin, nemam sa co pozerat po satach, ohradila som sa, aby po mne nekricala, tak mi prstom ukazala dvere a povedala, Dovidenia, skoro som umrela od prekvapenia, to sa mi v zivote nestalo. Pisala som email aj majitelke salona, samo, bez odozvi. To sa mi v zivote nestalo a dufam, ani sa nestane, aby ma niekto vyhodil z obchodu. pre to, ze neviem datum pouzitia tovaru. Toto je moja skusenost, mozno vy ostatne mate len pozitivne skusenosti.
Odpovedať
aj ja mam svadbu v auguste druheho :-) este nemam saty,pracujem v zahranici ked si nestihnem pozriet teraz cez vianoce tak az tyzden pred.rada vyskusam salon erika ale ja budem mat datum uvidim ako sa ku mne zachovaju.ozvem sa potom.pa
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam s tymto salonom velmi dobre skusenosti. Trikrat som od nix brala saty ( 1 x stuzkova, 2 x ples ) a vobec som sa nestretla s takym pristupom. Som tym velmi prekvapena. Vzdy sa ku mne milo spravali. ;-)
Odpovedať
Asi ste dievcata, uz vrdeli terminy podujati, na ktore vam saty preba. Mna sa vcera majitelka emailom ospravedlnila a pre mna tato vec je tymzo uzavreta.
Odpovedať
Ahojte buduce nevesty, nic proti tomuto salonu , ale ak by som mala mat svadbu, alebo stuzkovu, asi by som tam ani nevkrocila, maju povet bazaru a znicenych siat, ktore su popresivane a sama nit, apropo, ved na ukrajinu nie je daleko a saty maju zarucene z tej ukrajiny, aspon budu nove , chodim na ukrajinu casto a maju tam taketo saty, co maju oni v salone aj svadobne, aj spolocenske
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Tak toto je tiez zarazajuce, ked sa majitelka salonu, na niekoho vykrici, ale ved ja sa tam ani nechystam, tento salon nema boh vie aku povest a luana38, asi musim s tebou suhlasit s tou poslednou vetou o tom som presne pocula. Ani som sa tam nechystala a nemaju dobre preferencie aspon sa mi to potvrdilo
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, ja som tam bola niekedy v novembri, vedela som termin takze som saty mohla aj skusit ;-) netvrdila by som hned ze maju vsetky saty z ukrajiny, mozno niektore, tie som som ja skusala urcite neboli "lacaky" - ale, uz som to spominala aj v mojom pripravnom albume, kde mam v tych satach fotku, bolo vidno ze toho tie saty vela prezili... organza na sukni bola same ocko a ta cipka na rukavoch, no, nemala uz bielu farbu.... ale zase si tam mozu vybrat aj nevesty, ktore koruniek na svadbu vela nemaju... no, podla mna je dobre, ze je v PO aj jeden lacnejsi salon.. jo a pristup bol fajn, tetuska sa sice netrhala od radosti ale ani nebola neprijemne, takze moja skusenost dobra...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Upozornenie od admina: Nevytvaraj si duplicitne nicky (anaxamon)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
ak sa mozem pridat, aj ja som bola v salone Erika, bolo to v septembri 2007, termin som uz vedela, cize som tiez skusala saty, ale na prekvapenie, ta pani, taka blondinka, bola velmi mila ku mne a vyskusala som si dost siat, bola som sama, cize ta predavacka ma aj pofotila a bola velmi mila.. saty sa mi tiez zdali take obnosene, ale niektore boli krasne... ceny boli dost male, comu som sa tiez cudovala... ale nemozem povedat, ze by som mala nejake zle skusenosti, no nakoniec u mna aj tak vyhral salon Angelo... myslim, ze oni maju perfektne saty a aj pristup...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Vcera bol v Presovskom vecerniku celostranovy clanok o "kvalitach" tohto salona. Skryta reklama.Neviem, ci obliekli celu redakciu do plesoveho, ze im povolili taku reklamu. Kto tam bol, vie o com pisem. :-) :-) :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
ahojte baby, ste ma dost zneistili. mam termin v oktobri a saty mam "zatial" zajednane v erike a tiez som o nich pocula len take horsie veci.O pristupe nemozem povedat nic zle,lebo som tam bola s kamosom, co pozna majitelku, takze v pohode. Vyskusala som kopec siat, ale ta kvalita sa mi nejako nepozdavala. Nemam problem dat o par tisicok vica, ale saty chcem mat fakt dobre a pekne. Poradte prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim, ci sa spoliehat na nich alebo co ine robit?
Odpovedať
luana38: neuraz sa ale nie si nahodou romskej narodnosti? sa mi nezda aby sa k tebe takto spravala len tak?
Odpovedať
Ja mam tiez požičane saty zo salonu Erika a tiez niesom spokojna s pristupom pracovniciek. A to ze neodpovedaju na emaily verim, lebo tiez mam s tym skusenost.
Odpovedať
baby sa cudujem ze si takto davate kazit radost z vyberania siat. ked oni nemaju zaujem zarobit prasule tak ja by som im do vrecka na silu tisice nepchala ;-)
Odpovedať
jarulik, nehnevaj sa, ako mozes nieco take napisat? Ze je romka? A co? Ja romka nie som, ani ich moc nemusim, ale zato ich vyhadzovat z obchodu? Hm...si sa prezentovala..Preco stale hladas chybu v zakaznicke, nie v personale? Mozno ty si prave majitelka tohto salona Erika.
Odpovedať
anemika ty si dobra ... ked si to nepochopila. ja nikoho neurazam ale sa normalne pytam lebo viem ze niektorych ludi vyhodia zo salonu len preto ze su romovia. tak najprv porozmyslaj a potom niekoho obvinuj, lebo mi len dvihas tlak...a chybu som praveze pripisovala predavacke. tak sa zobud prosim a neurazaj.
Odpovedať
a by the way ja tiez ne som romka a ani majitelka salona. keby si sledovala diskusie tak ta takato blbost nenepadne ]-(
Odpovedať
prosim admina aby toto nezmazal pretoze si nezelam aby ma tu niekto ociernoval takymto sposobom
Odpovedať
Profilova fotka
Este raz zdravim baby, tak teda od aprila som mala v Erike zajednane saty a bola som tam minuly tyzden a tie BIELE saty boli zrazu SIVE. Bola som tam aj s kamoskou, ktora ich predtym na mne videla a bola rovnako ako ja zhrozena. Ako som spominala svadbu mam v oktobri, ale saty isto nebudem mat od Eriky. Nechcem na nich kydat, lebo ak si niekto vezme saty ako prvy, tak mozu byt skvele a biele, ale po istom case by som im neverila. Ale ak to niekomu stac, tak je to jeho vec.... Inak saty este stale nemam :(
Odpovedať
moj nazor je tiez ze ak sa ku mne niekto sprava nevhodne asi sa na kseft nedohodneme...je to vec salonov aký pristup take referencie,.... ja som mala kupene saty a bolo som velmi spokojna mala som ich dom 3mesiace pred svadbou ...cize ziadne prekvapko tesne pred svadbou ako budu vyzerat ma necakalo... ale tiez si myslim ze svadobny den je velky den v zivote a musi si ho nevesta uzivat a k tomu patria aj super svadbone saty
Odpovedať
staci ak sa saty 2x oblecu a uz mozu byt dost znicene, ja som chodila po salonoch a nakoniec som si kupila... a som spokojna - presne tak - nemalo by ma cakat ziadne prekvapko....
Odpovedať
Ja mám v Erike objednané svadobné aj spoloč.šaty na svoju svadbu a so salonom som nad mieru spokojná.Bola som tam viackrát skušať svadobné šaty a vždy ma dobre obslužili a hlavne poradili.Saty som si objednala pred 4 mesiacmi,je to španielska značka Atelier Diagonal a su nádherné.Povedali mi,že ak sa rozmyslím,možem si šaty kľudne vymeniť.Ja napríklad nie som spokojná so salonom Angelo,moja kamoška mala od nich šaty a vobec jej ich neupravili,nebola spokojná,ale salonov je dosť,každému vyhovuje niečo iné.
Odpovedať
Mimi22, prvyprispevok a hnes taka chvala na to, co tu ini hania, ved mi nie sme na hlavu spadnute, pani majitelka, preco to robite tak okato? Miesto pisania pod menami tu, zabezpecte si kvalitne saty, nie napr. z venusu tie, co su najlacnejsie, ved aj my mame prispup na tie stranky, stare saty ukrajinske, niet sa cim chcalit.
Odpovedať
alaya mne je zvlaštne to že ak niekto napise niečo zle o salone je to ok, ak tu niekto niečo pochváli task je napadnutý ako majitel, reklama a neviem čo ešte. kočky fakt je to tak že v každom salone sa niečo najde.
Odpovedať
kiki a bud si ista, ze to majitelka je...novoprihlasena, jeden prispevok, ved nevesta, co vie o tejto stranke tu pise hlavne pred svadbou, nie len po...a to sama chvala salonu s povestou bazara..nepoznas to tu, preco potom posudzujes..
Odpovedať
alya to nebolo konkretne na teba, len ked tak čitam v hociakej teme- kritizuje sa vo velkom a ked niekto pochváli hned napisu reklama.ja neobhajujem. napr na salon erika mam svoj nazor- radsej ho nenapisem nieje moc dobrý. ale pozri tanusha na neho nedá dopustit. takze čo človek to názor.
Odpovedať
kiki5 ty si sa od tana prestahovala do PO??? ved si v PO rano este nebyvala---
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?