Svadobný salón Elegant Stitch Žilina. Vaše skúsenosti?

Profilova fotka
Chcem sa spytat, ci ma alebo mala niektora z tohto salonu saty a ako bola spokojna?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj majinka, ja mám už zarezervované šaty z Elegant Stitchu. Tento salón mi odporučili moje budúce švagriné, mali tiež odtiaľ šaty. Spokojné boli veľmi, ja som zatiaľ spokojná tiež. V priebehu apríla pôjdem potvrdiť rezerváciu, a pozrieť, či im nedošla nejaká nová bižutéria - tú požičiavajú k šatám zadarmo. A máš už vybraté nejaké šaty ? Lebo teraz by im mala prísť nová kolekcia. A čo sa týka ochoty predavačiek, tak hodnotím na 1 a ceny sú, myslím, tiež prijateľné.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, mozem poprosit o web adresu? dakujem
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
presne tak, majú ich tam viac......najlepšie je zájsť tam osobne, predavačky sú fakt veľmi ochotné, keď treba pomôžu, poradia. Šaty síce nemajú na figurínach........len na vešiakoch, ale majú tam katalóg, takže vidno, ako šaty vyzerajú, keď sú oblečené. Ale najlepšie je, keď si ich vyskúšaš, vtedy zistíš, ako ti sadnú. Už máš nejakú predstavu ?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som tam prave bola este minuly mesiac a jedny saty sa mi tam velmi zapacili. Predavacky tiez hodnotim na 1, boli velmi mile. A bola som velmi prekvapena, ze mi tie saty sadli ako by boli na mna site.
Odpovedať
Profilova fotka
Také šťastie ja nemám. Mne boli všetky veľké, pretože som kúštik drobnejšia....:o)......Ale v pohode, vzadu mi to zopli nejakými štipcami, tak som videla, ako na mne vyzerajú. A ktoré si si vybrala........majú ich na nete ? Ja mám zarezervované model 725, ale páčia sa mi aj tie nové, čo sú v novinkách model 86434....zaujímavé.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, mna by zaujimalo ako to je tomto salone s inymi doplnkami ako su rukavicky, celenka,zavoj, ozdoba na auto (chcem babiku). Mam v plane navstivit tento salon a nerada by som kvoli inym veciam chodila este niekde inde, chapete najradsej by som to zbuchala :-) v jednom salone. dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Dnes som bola rezervovat saty, je to model 345 Pytala som sa aj na doplnky rukavicky, stola, bizuteria-náhrdelník a nausnicky su zadarmo k satam, celenky, ozdoby na auto (kytice alebo babiky) poziciavaju. Cena je okolo 300 Sk
Odpovedať
Profilova fotka
a este som zabudla, bola som velmi prekvapena, ked mi povedali, ze ak nebudem chciet saty z ich salonu tak vracaju polovicu zalohy, co je 750 korun ale najneskor sa to musi zrusit mesiac pred svadbou, inak zaloha prepada
Odpovedať
Profilova fotka
majinka82 - blahozelam a dakujem za informacie
Odpovedať
Ahojte, ja som tiez bola v ES, ale zial som si nevybrala.Pani bola velmi mila, ochotna. Mne sa ale najviac pacili saty v Kristine.
Odpovedať
Profilova fotka
tiez som rozmyslala nad satami aj z Kristiny, nakoniec vsak vyhral salon ES
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 10 rokoch
Ahojte, ja som veru spokojna vobec nebola. Predavacka mi pri zarezervovani slubila, ze mi saty upravi ak by som nahodou pribrala alebo schudla. Pri naslednej skuske mi boli sate male cez hrudnik nakolko pri prvom skusani mi ich zle zasnurovali. Krajcirka z ES mi povedala, ze takuto upravu nerobia. Nasledne som si skusala aj ine saty, ktore mi sedeli ale tie stali skoro 500 Eur za pozicanie. Nakoniec mi zaloha prepadla, lebo predavacka nebola ochotna mi vratit zalohu ani sa somnou dohodnut na inom rieseni. (napr. na uprave alebo vymene za spolocenske saty a podobne.)
Odpovedať
Ako ti ich zle zasnurovali.nechapem...ked je snurovacka nemal by byt problem upravit...
Odpovedať
Ide o to ze prvykrat ked som to skusala tak som ich mala volne a spadnute. Ale ked mi ich nasledne zasnurovali tak ako mali tak mi prsia isli vyskocit. Boli mi kosiky male. Prisla som o zalohu aj ked mi slubovali ze aj ked priberiem tak mi ich upravia a to pritom som vobec nepribrala...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?