Svadobný salón El. Máte niekto skúsenosti?

Ahojte, mate niekto skusenosti s tymto salonom? Mne sa zdali celkom fajn, len chcem vediet, ci s nimi ma niekto aj ine skusenosti.
Odpovedať
1
2
10
Profilova fotka
Ja som u nich skúšala na veltrhu a boli strasne moc zlatý. Myslím si že je to fajn salón.
Odpovedať
ja som bola u nich v salóne a cítila som sa veľmi príjemne... len som si nevybrala...
Odpovedať
ja som tam bola vcera a naozaj ta pani je strasne milunka.ja by som nevahala,lebo su este k tomu aj cenovo velmi pristupni.
Odpovedať
I ja mam dobrú skúsenosť s týmto salónom, boli ústretové, milé...a hlavne trpezlivé.
Odpovedať
Profilova fotka
A ja mam u nich rezervovane saty a vyborne skusenosti, profesionalita, super ceny a serioznost!!!!
Odpovedať
Mrknite na Salon Betty v Myjave. Ak sa nemylim, tak oba salony su z jednej "rodiny". :-) A hned vedla toho myjavskeho je pozicovna spolocenskych siat za velmi priaznive ceny... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam s nim tiez dobre skusenosti a rezervovala som si tam aj saty. pani bola velmi zlata, mila a hlavne trpezliva.
Odpovedať
Salon EL je rodina zo salonom v Myjave. Ja mam tam tiez rezervovane saty. A musim povedat, ze som rada, ze ten salon existuje, lebo inak neviem, kde by som si vybrala saty. Presla som mnoho sv salonov a nic. Som trosku objemnejsia cez prsia a vyssia - mala som velke problemy nieco najst. Takze dakujem salonu EL.
Odpovedať
Profilova fotka
ja tam mám tiež zarezervované šatičky, oslovil ma tento salon viac ako ine, uz aj pristupom.. a samozrejme cena je lepsia ako povedzme v Nicole a pod. Ja tam mam tieto: http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... cena je 7500 Sk tak sa vytesujem dvakrát :-)
Odpovedať
Je tento salon aj v BA?? A kde???
Odpovedať
Profilova fotka
skus si ho dat do www. a tam najdes ... kde to je. je to v BA na zaporozskej, ci tam niekde v Petrzalke. a Hanka.k - kolko stali? a ake su tam ceny? dakujem
Odpovedať
tatiana, hanka k pisala aj cenu, 7500 tie jej
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
aha, nevsimla som si , dakujem a cakom prask? :) teda aj zavoj a tak?
Odpovedať
babenky ja sa tam dnes chystam inac som mala naplanovane do michelle ale pojdem tam a treba sa objednavat? a pani je tam starsia alebo mlada:? a nehnevali sa ze ste si skusali a nevybrali? a moze sa fotit?
Odpovedať
kviotecek, netreba sa tam objednavat, lebo po praci, tam v poslednej dobe ma dost vela ludi. ja hned vedla byvam a ked idem domov, tak je to tam zvykne byt plne. mne trvalo tyzden, kym som sa tam dostala. najlepsie je tam ist doobeda. objednat sa mozes akurat na sobotu, alebo potom uz na skusku. je tam taka mlada babenka, celkom fajn, alebo aj z jej mamou. a fotit sa tam mozes kolko chces. a vobec sa nebudu hnevat, ak si nevyberies.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj,i ja rozmyslam,ze sa pojdem pozriet do toho salonu,ked tu pocuvam same chvali a i saty sa mi od nich pacia najviac.Maju take s kazdeho rozku trosku. ;-)
Odpovedať
ahojte dievcata, taktiez mam rezervovane satky v Salon El - konkretne tie ako hanka.k, no rozhodla som sa pre ine, tak pokial by ste mala niektora zaujem, predam zalohu 2.000 Sk za 1.500 Sk... neviem ako je to presne s predajom zalohy, tak pokial by ste to vedeli, napiste, pls.. dakovala :-)
Odpovedať
Ja som u nich skusala cez vystavu a tiez som velmi spokojna, zatial su to najlepsie a najkrajsie satocky z bratislavskych salonov. A ak nic ine nenajdem, pojdem si ich rezervovat :-)
Odpovedať
Kde v petrzalke je tento salon ? MAju tam aj ine modely ako su na ich web stranke? :-) Chcela by som totiz najst jeden model zo Maggie Sottero
Odpovedať
Profilova fotka
pokial viem tak maju iba tie co su na nete....a este nejake 2 saty maju objednane....je to v petrzalke, blizko vlakovej stanice...zastavka zaporozska....tak zlta novostavba...
Odpovedať
Diky LUc.. to viem kde je.
Odpovedať
Profilova fotka
Neviete, či v tom myjavskom salóne majú tie isté šaty?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
ahojte, rada by som vedela ci mala uz niektora z Vas saty zo salonu el a ake boli skusenosti s nimi. Mne sa zatial co som pozerala na nete pacia najviac a aj cenovu su OK. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, ja som tam bola v EL skúšať šaty, aj keď nakoniec som tie moje našla inde, výber majú skutočne veľký, šatočky úplne nové, čisté, mladá baba, ktorá obsluhuje, je milá, trpezlivá a hlavne ochotná. u mňa má tento salón veľmi dobré referencie, a povedala by som, že je jeden z najlepších v BA ;-)
Odpovedať
Ahoj dlhana, ja som mala pred 2 tyzdnami svadbu a nakoniec som mala saty zo salonu el. Nemozem povedat kriveho slova na nich. Obsluhuje tam mlada baba, uplne do pohody. Dokonca som jej volala v piatok pred svadbou, ci si este mozem pozicat nejaky kabatik, bo v piatok prsalo a tak som nevedela ako bude na druhy den. Hned mi povedala, aby som prisla a bez problemov som si este pozicala ten kabatik, dokonca mi ho na pockania rozsirovala a davala dole taku kozusinku. Jaj, este v cene siat som mala zavoj, korunku, rukavicky, bizu a aj tasticku. Fakt je to tam super.
Odpovedať
agina to sa velmi cudujem, lebo som mala kamaratku, ktora mala z betty saty teraz v lete a nevedela si vynachvalit i pristup i saty. Ja sa pojdem pozriet i tam na odporucanie znamych v betty maju saty i pre male druzicky ako som citala na nete a my ich budeme mat na svadbe neuuuurekom. salon velky lulu nepoznam, pozerala som stranku, no neviem nic ma tam az tak neuchvatilo, rada idem tam kde to mam uz niekym overene, lebo ako som citala temy o inych salonoch ako sa spravaju tak mam troska s toho zly pocit.
Odpovedať
no, to skracovanie ja budem potrebovat a to inde nerobia? ja nemam ziedne skusenosti jedine co som bola v nicol a tam boli saty teda riadne obnosene a za take sumy.....NIKDY, ale myslela som, ze to skracovanie robia vo vsetkych salonoch ak nie tak, nemam moc na vyber, mam aj s topankami 160 cm :-(
Odpovedať
Ahojte kočky. Ja som mala požičané tiež šaty zo Salonu El. Ak si pozriete ich stranky, boli to Chari. Bola som na 100% spokojná. V čase, keď som si ich rezervovala, salón bol novootvorený a tak všetky šaty boli o niečo drahšie ako teraz. Po niekoľkých mesiacoch ceny znížili, pani ma o tom informovala a naúčtovala mi nižšiu cenu. :-) Myslím si, že v niektorých salónoch by sa neunúvali upozorňovať na zníženie cien. Inak sa tam môže fotiť a prístup majiteľky aj jej dcéry je veľmi dobrý. Odporúčam.
Odpovedať
Ahojte kočky, ja aj moja sestra sme mali šaty zo salónu Bety a boli sme vemi milo prekvapené s milým a ústretovým prístupom. Šaty majú krásne, dokonca ich upravia priamo na postavu. Šaty sú krásne, čisté, nové. Treba sa ísť presvedčiť, a neveriť hlúpemu a bezdôvodnému ohováraniu. Ja salón Bety plne doporučujem. :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si bola skusat saty v myjave v salone betty, a som nadsena. bola tam mila pani, a obsakovala ma a nosila mi jedny saty za druhymi. fakt ich odporucam. chcela mi dat este jedny saty vyskusat ale prave ich tam nemala a hovorila ze by sa mi urcite pacili, podla toho co som si vyberala. a dala mi telefon, aby som si zavolala ked tam pojdem nabuduce ci ich uz maju. fakt bola strasne moc mila. ja mam svadbu v bratislave a som rozhodnuta ist si pozicat tam.
Odpovedať
1
2
10
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?