Svadobný salón Colette. Má niekto skúsenosť?

Ahoj, ma niekto s nimi skusenost?
Odpovedať
1
2
Ahoj daisyd, o Collet sme sa bavili v téme Nitrančanky. Ja osobné skúsenosti nemám, ale na základe webu som myslela, že to je perfektný salón aplánovala som návštevu. Vraj ale majú len málo šiat.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte to ja som napísala že majú málo šiat. Bola som tam asi pred dvoma týždňami a v salóne neboli skoro žiadne šaty. :-( Ale ťažko povedať, možno práve vy tam nájdete niečo čo potrebujete. :-D Veď vybrať sa dá aj z 10 šiat. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj daisyd, colleteagency je super salonik so strasne milou pani, nevyhoudou je ale samozrejme, ze sa nejedna o salonik typu Nicole kde su vsetky satky dostupne na vyskusanie ale satky si mozes vybrat podla katalogu a oni Ti ich mozu objednat(vyskusas si take iste typove saty, ktore v salone maju, cca 10 typov). Nevyhoda je samozrjeme, ze saticky ktory si objednas a zaplatis za ne zalohu nakoniec v reale nebudu co si si predstavovala alebo Ti tak nepadnu...ale to je riziko podnikania....inak nova kolekcia je uuuuuuplne uzasna. tento styl svadobneho salonu sa odraza a j na cenach prenajmu saticiek, ktore su omnoho nizsie ako napr, v inom salone kde maju saticky k dispozicii hned...je to otazka rezijnych nakladov, ze ano:-)...dufam, ze som poradila.... ;-)
Odpovedať
Coze? Naozaj tak malo, som teraz stranku pozerala a su tam super modely a co je plus, su tam aj ceny rovno ...hmmm a da sa tam fotit? A Aki su tam?
Odpovedať
Profilova fotka
pani je strasne mila a fotit sa myslim da...trosku nam trvalo kym sme to nasli ale inak naozaj sa mi tam velmi pacilo ;-)
Odpovedať
Cestovatelka a je tam tak malo siat?
Odpovedať
Profilova fotka
ano ano, cca 10 mozno 15 max. a ked su este v danom momente nejake pozicane samozrejem este menej:-(
Odpovedať
Skoda, ale dakujem za info :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Ešte by som chcela dodať, že ak si aj typovo vyberieš ale čo veľkosť?
Odpovedať
Profilova fotka
maju samozrejem kazdu velkost(nie samozrejme vsetkych siat), takze zistis, ktora velkost Ti najviac vyhovuje a mozes sa rozhodnut ci do toho ides alebo nie, pani Ti samozrjeme poradi co sa tyka tych typov, uz to ma v ruke...no potom uz je to otazka risk je zisk alebo opacne:-(...
Odpovedať
Profilova fotka
Ty si si tam vybrala niečo?
Odpovedať
Dakujem vsetkym za tip! :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
baby vdaka za info...lebo tiez sa tam chcem ist pozriet...a potom teda ak si nejake vyberies a objednas, platis nakupnu cenu alebo len pozicanie..kam da potom tie saty...som z toho nejak popletena...ale strasne sa mi pacia saty demetrios
Odpovedať
Profilova fotka
baby ja som tam bola dnes s kamoskou kedze uz mam po svadbe, tak napisem skusenosti.... salon je uplne mini, ani neviem ci to nazvat salon.... mali asi 5 siat, v roznych velkostiach takze kamoske boli dobre jedny a podla toho urcili velkost a jej vysnivane jej objednaju a bude ich mat v maji.... maju malo siat, lebo su otvoreny velmi kratko....takze ako si tam bude viac a viac bab objednavat, budu ich mat viacej... bolo mi to take zvlastne, ze vlastne vyberies si saty podla katalogu, zaplatis zalohu-5000 ( vcelku dost) a cakas...dodacia doba 3 mesiace... a ak by sa nahodou nieco stalo, tak si nemas ani z coho vybrat, ale kamoska straaasne chcela jedny saty, tak to riskla.... tak dufam,ze to bude v pohode... risk je zisk :-)
Odpovedať
Profilova fotka
zzz : a z coho tam presne vyberas, su tie iste co maju na internete, alebo sa ten katalog odlisuje? tiez tam mam nejake vybrate ;)
Odpovedať
Profilova fotka
tak, takto to funguje aj v USA holky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja sa na to inak zacinam celkom tesit, uz som dfost namotana :) tento sposob sa mi paci najviac, uz som si zvykla na pristup, ano to spravime, ano to urobime a co este pre vas mozme urobit alebo pomoct, namiesto, nie, to sa neda a to sa nam neoplati abrrr atd... cim viac nad tym rozmyslam tym viac chcem startovat formulu a ist rovno do nitry :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som sa tam na Vasom mieste neponahlala. Ja som bola taka sklamana, ze som sa skoro rozplakala. Katalogy maju take iste ako na nete, ale teta je podla mojho nazoru uplne nemozna! Ked som sa vyzliekla, ze si idem vyskusat jedny jedine saty, ktore mali v mojej velkosti (mam uplne konfekcnu postavu c. 38), tak skoro odpadla, ked som si chcela dat dole podprsenku!!! Hroza... A najviac sa cudovala, ze sa divime, ze v svadobnom salone nemaju saty. Akokeby sa saty ani nemuseli skusat. A to som uz strasne dlho tuzila po satach znacky Demetrios. Mozno sa Vam to zda byt krute, co tu pisem, ale ved uvidite ked vojdete akoze do "salonu" v budove strednej skoly, ak tu budovu vobec najdete. ;-( :-( :-S
Odpovedať
Profilova fotka
presne to bol pre mna sok tucika...saty maju tie iste ale naozaj asi 5 kusov.... a tetusa bola podla mna tiez uplne nemozna...nedalo sa to porovnat,ked som si ja vyberala saty v nicol...ak vsetko vysvetlovali a boli super....tu tie saty co mali boli strasne dokrcene...proste len kvoli urceniu velkosti....ale je pravda,ze ak ste ochotne cakat a objednat si ich a staci vam katalog, tak vyber je super...
Odpovedať
Profilova fotka
A hlavne baby bacha, ze 4 az 5 mesiacov je dodacia doba!!! (dufam, ze si to dobre pametam, lebo som tam bola v polke oktobra a teta pocitala, ci mi to do juna stihne prist!)
Odpovedať
Profilova fotka
tucika ani nesranduj, lebo kamoska ma svadbu presne v ten den ako ty, a slubili jej ze dnes je posledny den,aby sa to v klude stihlo.... to by neprezila....
Odpovedať
Profilova fotka
Tak ked to slubili, tak to snad bude v pohode. A ktore si vybrala? Podla mna su vsetky krasne...
Odpovedať
Profilova fotka
baby co ste tam boli poradte mi. MOje vysnivane su tieto saty. A chcem ist buduci tyzden do collete ale neviem ci sa mi to oplati...lebo ja by som si ich asi neobjednala, nemam az taku konfekcnu velkost...pre mna by to bol velky risk. pliz pomozte... tieto n.1 http://www.mojasvadba.sk/album/album.... tieto n.2 http://www.mojasvadba.sk/album/album.... diky
Odpovedať
Profilova fotka
SORRY BABY NEJAK MI TO ZABLBLO. A pridala som zle linky. ALe prehodila som saty tak ze n.1 su prve v albume a n.2 druhe... Pliz kuk dakujeem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ked som tam bola ja tak mali iba tieto: http://www.coletteagency.sk/foto/deme... Ale ako pisem vyssie, ja som tam bola v polovici oktobra.
Odpovedať
OK, do Nitry nejdem
Odpovedať
Profilova fotka
tak teraz som dost sklamana a vlastne ani neviem aky je moj dalsi krok, a to uz som bola skoro rozhodnuta :-( hm, babenky, mozte prosim hodit linky na ostane saty co tam mali, pleaaaaseeee, este ma to nepreslo, ja neviem
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte babenky.Bola som tam v piatok a tiez som bola velmi sklamana!!A to uz som mala vybrate nadherne saty z netu a isla som na isto.No mali tam naozaj asi iba 8 siat a tie co som mala vybrate z netu tam vobec nemali.vraj mi ich mozu objednat(z USA ich dovazaju),zaplatim zalohu a budem cakat 3 mesiace.A to ani neviem ako mi budu sediet tie saty.Pretoze uz viem,ze pekne saty mozu byt,ale sediet mi vobec nemusia.no zabudla som povedat,ze to bolo v NR,takze neviem ci v inych mestach maju vacsi vyber.vela stastia.
Odpovedať
Profilova fotka
A este ma napadlo,ze krasne maju saty v Sali,tam som si nakoniec vybrala aj ja a je z coho vyberat.a poziciavaju ich za smesnych 2900Sk.Urcite chodte tam pozriet.
Odpovedať
Profilova fotka
Neexistuje iny salon, v ktorom by mali saty Demetrios a dali by sa aj vyskusat? Mne sa tiez velmi pacia.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?