Svadobný salón Cinderella. Skúsenosti?

Ahojte kocky, chcela by som sa spytat, ci nemate niektora skusenosti s tymto svadobnym salonom...je sice az v bardejove,ale predavaju tam znacku siat,ktora sa mi velmi paci, konkretne je to mikaella bridal....no tak by ma zaujimalo,ako ste boli spokojne so sluzbami v tomto salone a ci ste si saty kupovali alebo poziciavali??hmm?? ;-) dakujeeeeeeem
Odpovedať
ahoj aj ja by som sa chcela opýtať na tento obchod, pretože už som opatrnejšia pred dvoma mesiacmi som si objednávala šaty z najspolocenskesaty.sk a saty mi neprisli tak som zrušila objednávku a poslali mi našťastie peniaze späť. Teraz by som si chcela objednať šaty z tohto obchodu avšak mám strach že je to len nejaký podvod. Vedeli by ste mi poradiť? Máte s týmto obchodom skúsenosti? Dakujem za rady. :-)
Odpovedať
majka185 ahoj som v tej istej situácii objednala som si šaty z najspolocenskesaty.sk a nič. Teraz som našla tie iste na stránke satyonline.sk, ktorý prevádzkuje salón Cinderella a chcem s ich objednať, ale tiež sa po tej zlej skúsenosti bojím a snažím sa nájsť nejaké recenzie, ale zatiaľ nič. Môžem sa opýtať, ako si postupovala, aby ti z najspolocenskesaty.sk vrátili peniaze?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?