Svadobný salón Annie, Michalovce. Aké máte skúsenosti?

:-) Ahoj kocky. Bola som milo prekvapena, ze v Michalovciach existuje aj iny svadobny salon ako salon Gabriela. Hoci aj tam su pekne saty, no pestrostou a kreativitou ma zaujam Svadobny salon Annie za hotelom Jalta. Perfektny vyber siat svadobvnych Sam Patrick asi 20 modelov z poslednych dvoch rokov no a ten vyber spolocenskyxh je neskutocny, oplati sa pozriet a zarezervovat. mate niekto skusenost so salonom Annie???
Odpovedať
pekna neplatena reklama, co? :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Ci reklama, ci nie reklama, no znacku svadobnych siat nejako pokafrali-)) no mozno to budu imitacie z vychodu od SR, potom je to pochopitelne, ze sa pismenko zmeni-))..inak vela zdaru v podnikani-)) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
Prepac, asi som sa uklikla. Je to znacka San Patrick.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
So salonom Annie mam aj jaj veľmi dobru skusenost a nie je to ziadna neplatena reklama ale skutocnost. Teraz v auguste mala od nich moja dcera zapozicane svadobne saty aj spolocenske. Su to naozaj velmi zlate a ochotne zienky na rozdiel od pani Gabriely zo salonu Gabriela, ktora je toľko vychvalovana nemala na nas cas, lebo isla na obed a o 17.00 jej konci pracovna doba, takze ziadne prisposobenie sa zakaznikovi na rozdiel od Annie. Saty nie su z Ukrajiny a su naozaj znackove, takze neviem preco niekto posudzuje to co nepozna.
Odpovedať
Skutocnost alebo reklama??????? :-D :-D :-D :-D :-D :-D Fakt to vyzera na vlastnu reklamu.
Odpovedať
Profilova fotka
A ja som mala od nich saty a fakt sa stazovat nemozem a milocka mas pravdu-p.gabriela na mna bola neskutocne arogantna,vravela ze ponahla na obed,ze mam prist poobede a potom ma odbila jednym slovom...taku velkost nemame....ma skoro porazilo... Ale ani v Annie neboli velmi mile...az potom,jed videli ze mam skutocny zaujem(dala som zalohu).... ]-( Ale vyber siat maju asi v Michalovciach najlepsi...
Odpovedať
Profilova fotka
pre mna je pani Gabriela velmi namyslena a privelmi ista svojim odbytom a arogantna, mila je hlavne vtedy ak vie ze si od nej urcite vezmete saty
Odpovedať
Mila saskina, nerobim tu ziadnu reklamu ako som uz pisala a uz vobec nie vlastnu, ale ako som uz napisala je to vlastna skusenost ktora moze a nemusi ostatnym pomocť pri rozhodovani a vidim, ze nielen moja. Netreba posudzovat to, co nepoznas. Inac mama p Gabriely je jej pravy opak, mila, ustretova, nakoľko pred 8 rokmi robila mojej starsej dcere vyzdobu takze tiez vlastna skusenost. Takze nemam naozaj ziadny zaujem jej robit negativnu reklamu, no ona co len ja viem si ju robi sama svojim vystupovanim.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Aj ja som bola v svadobnom salone Gabriela a bola som velmi prekvapena.Na viacerych forach som pocula len zle skusenosti, ktore ma skoro odradili od navstevy tohto salonu.Ale opak je pravdou a vobec nelutujem, ze som tam bola.Maximalna ochota a ustretovost spojena s maximalnou trpezlivostou takto by som opisala pristup s akym som sa tam stretla.Saty vyzeraju este lepsie ako na obrazkoch na ich netovej stranke, takze som mala problem si vybrat.Bola som na obede a potom som sa tam vratila. Opat som sa tam vratila aby som si vyskusala zas tie iste saty lebo som sa nevedela rozhodnut.Otravovala som tam viac menej skoro cely den ale vobec s tymnebol nejaky problem.Takze ja mozem salon GABRIELA len ODPORUCAT!!! PS: Budem mat krasne svadobne saty!!!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Ja som bola aj v jednom aj v druhom salone. v Annie som bola s kamaratkou a teta bola celkom mila, ukazala mi satky a bola celkom ochotna,, aj ked mne sa tam nejako nic nepacilo. v salone Gabriela som bola so svojim snubencom a to sa jej uz velmi nepacilo. hodila mi katalog so satami, nech si vyberiem a ked som si uz aj nieco podla katalogu vybrala, tak hned mi to aj ofrflala. vobec sa mi jej pristup nepacil a nepacil sa mi pristup ani v ziadnom inom michalovskom svadobnom salone, na rozdiel od kosic. tu som prisla do salonie stefanie a pani asi aj s dcerou uz zatvarali, bolo nieco pred siestou vecer a mali otvorene do siestej, ale vratili sa a vyskusali na mne asi desat siat, az kym som nenasla nejake take, ktore by mi sedeli a aj by sa mi pacili. tomu sa hovori zmysel pre podnikanie a zakaznik nas pan.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ja som bola v salone Annie minuly tyzden a som maximalne spokojna,pani spolumajitelka mi poradila,vyskusala som viacero siat,dala mi zavoje,bizuteriu,korunky...no obliekla ma kompletne aj napriek tomu, ze som si hned saty neobjednala. Kolko stoji pozicanie siat v Gabriele?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si k nim prisla len omrknut saty, pani na mna pozrela, hned odhadla velkost (co sa pri mojej atypickej postave nestava casto :-D ) a hned mi priniesla moje velkosti. Vravela som, ze ich nechcem zdrziavat, lebo som bola len s ockom, tak som skusanie neplanovala, no pani Bartova sa nedala odhovorit a dobre urobila....saty Pluma mi sadli ako uliate...cely rok ich ochotne ukazovala vsetkym kamoskam a znamym, co som im ich prisla ukazat a ked som prisla tyzden pred svadbou, behala okolo mna ako okolo malovaneho vajicka :-) ;-) ;-) Su najuzasnejsi salon, saty boli nadherne, vonave, bola som prva nevesta, co ich mala a podarilo sa mi ich trosicka zatiahnut od strasovych topanok, ale ani s tym nebol vobec problem, zobrali to s usmevom a este mi aj popriali vela stastia v manzelstve ;-) Za saty z novej kolekcie 2009 som dala 400 € a k tomu som mala aj zavoj, ale nepouzila som ho, lebo som mala svoj. Vsetkym dievcatam ich mozem len odporucat.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Neda mi nezapojit sa do debaty. :-) Ja mam so salonom Annie velmi zlu skusenost, pani mi saty ani nechcela dat vyskusat,ak nemam o nich seriozny zaujem a to ma totalne odradilo,lebo neviem ako sa mam rozhodnut pre nieco,co som nevyskusala a este k tomu to bol prvy salon,v ktorom som vyberala.a navyse po premerani ma pekne krasne poslala prec,lebo vraj velkost na mna nemaju.hmmm... takze nakoniec vyhral salon Gabriela,maximalna ustretovost,ochota,uprava siat na mieru,zuzila mi este aj to najmensie cislo,proste spokojnost.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte možem sa opýtať na nejaky svad. salon v Michalovciach? cenovo, ochotou a spokojnosťou??? dakujem :-)
Odpovedať
Ahojte. bola som s kamoškou na modnej šouke salonu Anie. Ostala som paf, ake je to krásne, sedela som v druhom rade a videla som to OK. Len dúfam že nebudú biť ceny ako v BA. Z celeho večera som ostala v nemom úžase, lebo spoločenské šaty boli trendy, určite by som si hneď vybrala. ICHEM - v tomto saloneto vraj ide celkom OK, ak chceš mať za dobrú cenu dobrý výber. Veľa šťastia.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som od nich mala saty...mozem ich len odporucit...pani je ozaj proficka...mala som saty San Patrick Pluma z kolekcie 2009, mala som ich ako prva a platila som za nich 400€....uplne fantasticky servis...keby som sa vydavala este aj tri krat, tak si vyberiem saty od nich.... :-D Hoc po skusenostiach inych dievcat s INYMI salonmi som sa obavala, kedze saty som si rezervovala 29.12.2008 a svadba bola 12.9.2009, som sa bala, aby saty neboli znicene a oprate, moje obavy boli uuuplne zbytocne....saty boli ako namalovane a ja som sa citila ozaj ako princezna...az mi bolo luto, ked som musela saty vratit ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
tak aj ja sa s vami podelim o skusenost s tymto salonom. bola som v piatok skusat svadobne saty. dost som sa obavala ako to dopadne kedze som tu citala aj o neochote a arogancii tohto salonu. su teraz prestahovani, sice na tej istej ulici ale na opacnej strane a musim povedat ze ten salon ma teda uroven. fakt nadhera. a pani bola velmi mila ku mne aj dokonca ked som povedala ze si to musim este premysliet. takze takisto mozem len odporucit. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Bol to moj prvy salon, kde som skusala saty, lebo som veeelmi chcela San Patrick. A bola to dobra skusenost. Sice som tam bola este len viac-menej informacne, lebo som si urcite nechcela pozriet saty len v jednom salone, ale pani bola velmi mila. Ostala s nami viac ako pol hodiny po zaverecnej, uz na nu aj ktosi cakal, ale vobec nedala najavo, ze by jej to vadilo. Bola som sice trosku sklamana, ze vacsinu siat, ktore som si vyhliadla na stranke San Patrick, nemali (chcela som cipkove a vraj je s nimi ten problem, ze sa nedaju upravovat na dlzku, preto ich aj malo salonov drzi, lebo sadnu len holkam s urcitou konkretnou vyskou), ale dala mi vyskusat asi 3-4 ine, vsetky iny styl a vsetky sa mi velmi pacili. Odchadzala som s tym, ze ak to tak pojde dalej, budem mat velky problem si vybrat, ked je tolko peknych siat uz v prvom salone. Nakoniec som si vybrala inde, ale Annie bola dobra skusenost.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
ja len odporucam, ja som tam bola asi 3x stale som skusala saty vybrala si a potom som sa vratila ze ci mozem skusit este raz lebo som si nie ista a 2x som to zmenila, o 2 tyzdne mam svadbu a este stale nie som na 100% rozhodnuta ktore chcem...takze rozhodnutie padne az ked sa pojde na upravu siat... a teta povedala nevadi vyskusame aj potom...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, ja som bola v salone Annie pred paru dnami a bola som velmi spokojna. Oxidovala som tam urcite aspon hodinu a pol (aj 2 hodky mozno) lebo som si nevedela vybrat. Pani mi dovtedy vyberala saty, dokedy som nieco nenasla. Nasli sme z kolekcie San Patrick a dali sme k tomu zavoj aj nausnice a hotovo. Saticky su perfektne. Naozaj kvalitka!!! Ja som bola spokojna. Ale je pravda, ze cena je fakt vysoka (430)!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
dobry den mame na sklade svadobne saty ani raz nepouzivane len ich rozpredavame lebo nam to neslo ponukame svadobne saty vsetke za 120eur a mozna aj dohoda,ponukame aj spolocenske saty za par eur ak mate zaujem ozvyte sa nam budeme len radi fotky mozeme poslat mailom.Prílohy (9)•prezrieť fotky •stiahnuť všetky (.zip) Fotografia0012.jpg …stiahnuť (171,1 KB) Fotografia0013.jpg …stiahnuť (164,2 KB) Fotografia0019.jpg …stiahnuť (179 KB) Fotografia0020.jpg …stiahnuť (184,7 KB) Fotografia0022.jpg …stiahnuť (176,1 KB) Fotografia0024.jpg …stiahnuť (177,4 KB) Fotografia0027.jpg …stiahnuť (177,9 KB) P2290202.JPG …stiahnuť (3,4 MB) P2290203.JPG …stiahnuť (3,6 MB)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?