Svadobný salón Angelo Prešov. Aké máte skúsenosti?

Profilova fotka
Ahojte chcela by som sa opytat na to, ake mate skusenosti a nazory na svadobny salon Angelo v Presove... myslim, ci ste boli spokojne so sluzbami a cenami, pretoze sa rozhodujem o tom, ze si od nich poziciam svadobne saty, tak hladam zdroje informacii... ak nieco viete, tak mi to v pohode poslite na mail alebo sem,...dakujem...prajem pekny den a zvysok vikendu
Odpovedať
1
2
11
Profilova fotka
Ahoj Ivana 82 ja mám šaty vybraté v tomto salóne. Máme od nich aj kameramana. Keď to môžem porovnať s inými salónmi tak s cenami som bola spokojná. Moje šaty stoja 9000 sk sú z novej kolekcie La Spossa 2007. Tým, že máme od nich kameranana tak mi dajú na nich ešte zľavu. Presne neviem ešte presne koľko musím sa stretnúť s majteľom, ktorý je aj našim kameramanom. Kúpila som tam drahému aj kravatu a chystáme si tam kúpiť aj poháre. Čítala som na internete o nich články a nevestičky boli spokojné. Tak neviem, žáleží na tebe ako sa rozhodneš. Ja som s ich prístupom zatiaľ spokojná.
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem mape za radu a za tvoj nazor... naozaj si vazim, ze si sa ozvala...dakujem a prajem krasnu svadbu, ktoru mate o tyzden skor ako ja so svojim drahym...tak este raz dakujem a vela stastnych rokov po boku milovaneho :-)
Odpovedať
ahoj, ja mam tiez od nich saty. cena podla mna slusna, hlavne ze je v cene aj zavoj :-) pohare tam maju strasne drahe, takze tie si dame robit inde. moje saty treba zuzit, som zvedava ako to zvladnu, dufam ze dobre :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj dakujem za informacie, tiez si myslim, ze maju dobre ceny oproti inym, co som bola alebo pocula... :-) Len sa chcem este opytat, kedy mas svadbu... Prajem teda vela zdravia, stastia a uspechov v "novom" zivote s drahym a postupne s rodinkou... este raz dakujem a prajem prijemny den... papa
Odpovedať
Jednoznacne najlepsi svad. salon v PO, super kocka, ktora ochotne poradi. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, Ja mám tiež rezervované šaty z tohto salóna, zatiaľ to bola príjemná skúsenosť.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte dakujem za odporucania tiez to zvazujem, nielen pre vyhodnu cenu siat, ale hlavne pristup a ochota personalu... dakuejm za rady... ivana :-D
Odpovedať
ja som mala pozicane saty prave z tohto salonu a bola som so sluzbami velmi spokojna. ;-)
Odpovedať
náááádherné šaty, super služby- spokojnosť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Ivana tak aj ja sa pripájam k názoru, že personál je veľmi ochotní...mám tiež od nich šaty z novej kolekcie a su fakt úžasné, neviem či si tam už bola ale novú kolekciu majú už na svojej stránke. Máš k tomu aj rukavičky, špz-tku a ozdobu na auto+popolnočné šaty za polovičnú cenu. A čo sa mi páči, že nerobia žiaden problém s úpravou. Takže zatiaľ len spokojnosť.
Odpovedať
dobre ranko, mohli by ste uviest nejaky link na tuto predajnu? dAkujem
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
tiez mam saty vybrate v tomto salone, super pristup, len ma mrzi, ze aj takyto salon na urovni niekto ohovara, ale k tejto teme som sa uz vyjadrila v teme salony KE, je to na dlhsie, takze sa mi to nechce rozpisovat. Maju ozaj kraaaasne saty :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Rada by som Vás chcela vsetky buduce nevesty upozornit na Angelo!...prave mi moja kamoska povedala,ze bola s jej sestrou v angele a ze ta predavacka bola na nu velmi drza....neprijemna a hadzala drze ksichty...vobec nebola oboznamena zo ziadnymi info o satach a dokonca mala navstevu a pila si kavicku s nou...a ze vraj naj salon..no tak sa chodte presvedcit...podla mna naj salony su Princess a Life
Odpovedať
kris.sk, myslím si, že robíš reklamu určitému salonu, v jednej téme píšeš, že nedávaš fofo, lebo ťa bude poznať celý PO a v dalšej, že foto dáš neskôr, tak ako to je???? nerozumiem vôbec vete a nebola oboznámená so žiadnymi info o šatách 8-( Pre všetky- v salóne Angelo majú dobrý a milý prístup a nech si hovorí kto čo chce, ja som sa aj s kámoškami presvedčila viackrát :-) Dokonca majú teraz dostať aj predkolekciu 2008 ;-)
Odpovedať
kris.sk, nesúhlasím s tebou- tak ako povedala Radka111-nejde tu náhodu o reklamu??Zaregistrovla si sa len včera a veľmi si zaútočila na jeden salón v zlom a ďalší chváliš do neba!
Odpovedať
Ahojte! Kris.sk, myslím,že si len bola v nesprávny čas na nesprávnom mieste. Som z Popradu a mám takú prácu, že nielen behám po celom Slovensku a svete, ale neviem ani kedy budem zajtra o takýto čas. Skúšala som šaty len v Prešove v min. 8 salónoch, bola som aj v BA, Krakowe, Nowom Targu, Poprade, Viedni, Budapešti ale skutočne nikde som sa nestretla s takým neskutočne vstriecnym personálom. Majiteľ nás sám vzhľadom k tomu, že nie som z PO odprevadil až k salónu, kde nám hneď ponúkli kávičku, minerálku, čajík a neviem čo všetko a keď som zistila, že ani jedny z voľných šiat (svadbu máme 7.7, tak si vieš predstaviť ten obmedzený výber) nie sú to, čo si predstavujem, neváhali mi o pár týždňov na to zavolať, že prišla nová kolekcia a aby som si prišla niečo vyskúšať. V ten deň som mala skutočne pocit, že ja som ten najdôležitejší človek a že tie všetky šaty sú iba pre mňa! A o tom by to malo byť. Môžem ich len VRELO ODPORÚČAŤ!!!!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte, pridavam sa trosku neskor, ale predsa :) Bola som v salone Angelo pred tyzdnom a bola som nadmieru spokojna, mila a ochotna pani, nerobilo jej problem ofotit si skusane saty. Tiez som si tam zatial nevybrala, ale uvazujem ze pockam kym pride komplet kolekcia na 2008. Pacilo sa mi tam a ako pisala ttmm citila som sa tam super, ako ich najdolezitejsia zakaznicka. Ale je tiez pravda, ze v Presove som sa so zlym personalom v salonoch este nestretla :) Obehala som tam 7 salonov a vsade mile a ochotne a s vydrzou :) v salone Princess sme cakali asi 15 minut, lebo tam v tom case obsluhovali dve nevesty, obe predavacky pobehovali hore dole a stale usmiate, aj ked sa ocividne nezastavili niekolko hodin :) Mozem odporucat kazdy zo salonov na Hlavnej.
Odpovedať
Profilova fotka
Mile nevesty asi budem jedina nespokojna medzi vami, ale aj tak pridam svoj nazor na tento salon. Co sa tyka ochoty a personalu musim ich naozaj pochvalit, slecny su mile, ale co sa tyka ich prace so satami, je to uz trosku horsie. Mam svadbu za tri dni to jest 24. novembra , saty som si po dohode domov niesla o tyzden skor kedze nie som z po, no ked som prisla domov a pozrela sa na ne moja mamka ako odbornik na sitie, len zalomila rukami, podsivka sa mi tahala hore a tym padom sa dvihali aj saty a krutili sa, vlecka bola nakrivo, futro bolo kde tu prederavene a najhorsie na tom kabatik a zavoj mali po vyprati o stupen krajsiu farbu, aj ked som na svadbe neskor mala uplne iny zavoj z ineho salona. Bola som velmi sklamana, satocky sice vyzerali pekne spredu, ale zozadu sa to uz povedat nedalo, nakoniec sme na ne pridavali aj rammienka, lebo po dodatocnej uprave mojou mamkou sme ich trosku povolili a v oblasti prs uz na mna nedoliehali a nepekne to odstavalo. Mna osobne to velmi sklamalo lebo v tomto salone som sa citila velmi prijemne, ale ako povedala moja mamka zial nevesty, ktore sa sitiu nerozumeju si taketo detaili nevsimnu a mjou najvacsou chybou bolo, ze som tam bola sama.
Odpovedať
daniela84,píšeš, že svadbu máš 24.11.07, a v texte ďalej je citujem:"aj keď som na svadbe neskôr mala uplne iný závoj z iného salona". Svadbu budeš mať o 3 dni, ale závoj si už mala???????
Odpovedať
daniela84 a keď kliknem na tvoj obrázok tak tam uvádzaš,že máš svadbu 16.2.2008 v PO.Tak ako to????
Odpovedať
Profilova fotka
No, tak to je zaujimavé. Že by sa niekomu nepáčilo, koľko chvály dostáva jeden salón?
Odpovedať
Profilova fotka
prepac ze som sa nespravne vyjadrila, vobec mi nevadi chva na tento salon na zaciatku toiz spominam, ze pristup pracovnicok je vynikajuci no ich praca je o nieco horsia,priala by som ti tu negativnu skusenost, po druhe esteraz prepacte ze som sa zle vyjadrila s tym zavojom no mala som iny, ale netusila sm ze ma tu niekto za moj iny nazor bude chytat za slova a po druhe svadba 16.2 v po mala byt , ale kedze som v rizikovom tehotenstve datum sa upravoval a ja som houz nemenila. asi tolko vazene slecny alebo panie detailistky.
Odpovedať
Profilova fotka
no ved oni to nemysleli zle, len ze si sa asi sekla, lebo si to pisala 20.11. a pisala si ze na svadbe 24.11. si uz mala zavoj... len taka mala nezrovnalost, asi si sa len sekla, stava sa... dufam ze tvoje tehotenstvo nakoniec prebehne v poriadku a prajem ti aby male bolo zdrave a krasne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ja som so salonom Angelo tiez nebola bohvieko spokojna, obehala som Kosice, Presov a Blavu, netvrdim, ze boli najhorsi, to asi jednoznacne vyhrava salon Monika v Blave, teta ma skratka poslala domov, ze mam este koooopec casu, ale ani ta slecna v salone Angelo nebola bohvieaka...najsuprovejsia slecna bola v salone Princess v Presove, aj ked som si nakoniec saty nevybrala, ale bola tak ochotna, sama na mna dopasovala zavoj, rukavicky, vpichla korunku do vlasov, proste vidno, ze ju jej praca bavi...keby boli taketo predavacky vo vsetkych obchodoch, ak je svet hned krajsi... :-) :-) :-)
Odpovedať
Kamoska mala saty od nich a mala veru pocit v takto upravenych satach, ako keby ich mala z bazaru, takze ani sa mi o tom nechce pisat a rozpisovat, boli rozsirovane v bokoch asi cca o 10-15 cm, no a to ani asi neboli prane, lebo tam zostali spinave pasy po rozsireni a perlicky neboli vobec po rozsireni taktiez vobec dosite.Veru mal to byt jej najkrajsi den, hrubo dole podsite, jednoducho stastna nebola.
Odpovedať
lanika,moja kamoška od nich tiež mala šaty a perličky došité neboli kvôli tomu, že pod pazuchou vadia. Bola nadmieru spokojná s úpravou aj s obsluhou.
Odpovedať
lanika, tento spôsob narážky pripomína jeden salón, ktorý dáva len časť foto a všetku špinu hádže na druhý salón.Veď viete o ktorom píšem.
Odpovedať
Profilova fotka
nehnevajte sa baby, ale ja mam niekedy z tohto fora taky divny pocit... :-| akoby sa niektore salony mohli len chvalit a dalsie len kritizovat....ak niekto napise kritiku, alebo to, ze bol nespokojny v salone Angelo, tak je obvineny z reklamy na iny salon, ze radka111?.....a pritom kolko bab, tolko chuti....kazda mame inu predstavu o obsluhe, to co vadi mne by mohlo imponovat inej a naopak....myslela som si, ze tato stranka nam, buducim nevestam, ma pomoct sa trochu zorientovat, ale mam pocit, ze niektore to beriete az moc osobne....no a teraz ma ukamenujte... :-D
Odpovedať
1
2
11
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?