Svadobný salón Amatista v Bratislave? Poraďte

Nemate niekto skusenost so satami od Misky Doubekovej? Dnes som bola v jej salone (Royko pasaz-suteren).Tie saty sije, vie poradit a je velmi mila. No na tej stranke som nasla nic moc vyber. Jej pristup sa mi zdal prefesionalny a mala tam krasne svadobne saty, ktore su na predaj. Sije na mieru od 12 000 a potom ich vie predat za cenu, ktoru si poviete. Tak sa rozhodujem, ci si ich dam usit take ake chcem (len mam obavy, ci budu naozaj take, ake chcem), alebo idem behat po pozicovniach. :-( Heeelp. Ak mate niekto skusenost, dajte vediet, pls.
Odpovedať
Profilova fotka
evkaja • 14. feb 2009 o 20:23 Ahojte, chcem poprosiť o skúsenosti, pozná niekto návrhárku Michaelu Doubekovú? Máte skúsenosti s jej tvorbou? Prípadne ak má niekto šaty šité na mieru, dá sa kvalita materiálu a vypracovania porovnať so šatami zo salónov? Dakujem za odpoveď.
Odpovedať
Ahoj, Addela, aj ja som už videla aj jej salon, hlavne som pozerala na stránke, tiež sa mi ten výber nepozdáva. Našla som však informáciu, že spolupracuje aj Hanečkom a Klírom, mala s nimi aj prehliadku a majú spolu salon. Tak tiež neviem či si u nej dať šiť alebo nie.
Odpovedať
ahojte, ja som si tiez kolko krat pozerala jej stranku, tiez nic moc, v salone mala zaujimavejsie kusky, zacinam sa obzerat pomali po satach, ale este si presne nie som ista akym stylom by som sa chcela uberat, aj jej styl sa mi paci a bola som pozriet jej saty v jednom salone, vola sa wedding design a velmi sa mi pacili dvoje saty na styl 20. rokov smotanove a jedny skoro cele cipokvane, fakt velmi zaujimave a rozmyslam nad nimi, lebo tam sa daju aj pozicat, lebo v ostatnych salonoch mi prisli saty dost podobne.
Odpovedať
haneček, klír, doubeková - v katalogu firiem najdete ich salon, v ktorom bola elinkaaaaaa - wedding design...skuste im zatelefonovat, pripadne napisat...nejake modely som videla na veltrhu, nejake zabery aj z prehliadky,ktoru mali...bartosova mala svadobne saty od klira...zdvihla by som telefon a popytala sa a potom dumala a potom sa rozhodla...drzim vam palceky... :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?