Svadobné šaty zo salóna z Poľska

prosím Vás kde najlepšie sa dajú kúpiť šaty z Poľska a z akého salóna? ktorý je overený a majú dobrý výber a tak? :-)
Odpovedať
@tomajka ahoj, ja som bola v stredu v krakowe. su tam 2 ulice kde je vela salonov. vyber je velky, ceny su rozne, podla toho co zhanas. konkretne saty, ktore sa pacili mne boli z novej kolekcie a chceli za nich 700E, co je pre mna teda riadna palka. inde som nenasla absolutne nic, kedze moje saticky maju byt trochu ine od tych vsetkych, co momentalne letia, chcem 3/4 rukav. uz som to skoro vzdavala, ked sme natrafili na salon, kde siju na mieru. bud si vyberies z ich modelov, prip. kombinaciu viacerych, al. usiju aj podla foto, ako mne :) no a to najdolezitejsie je to, ze uplne vsetky saty stoja 1000PLN, t.j. asi 240E. podla mna, lepsie to uz byt nemoze! :)
Odpovedať
@moniq23 dakujem :) a to su ake tie ulice vies mi povedat? a ten salon co siju na mieru si nasla na jednej z tych dvoch co pises ano ?:) a mas ich niekde na obrazku tie saty tvoje...by som len tak so zaujimavosti chcela vidiet ked ti to nevadi :) a este sa chcem pytat- ked ti siju na mieru to aj tak tam musis po ne ist alebo aj viackrat tam ides...skusat a tak? a napr. v tych salonoch si kupis aj napr. doplnky? kozustek alebo neviem napr, rukavicky a tak?:) dakujem ti krasne :)
Odpovedať
ahoj, aj ja som mala saty z krakowa, kukni moj bazar su na predaj, inak tie ulice na ktorych su svadobne salony su napr. Dluga alebo sv. Filipa, je tam velky vyber siat od lacnejsich az po drahsie, a vsetky sa daju vacsinou iba kupit nepoziciavaju ich..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Ja som si nič nevybrala všetko šite v salónoch , korzety mi nesedeli . Veľa krémových šiat . Ja chcem snehovo biele s veľkou sukňou a krásne dlhou vlečkou. Skôr majú šaty jednoduchšie . No nič moc ešte nejaké pochodím salóny ale veľkú šancu tomu nedávam. Asi si vyberiem na sk. Chcela som aj na prezlečenie nejaké dlhé šaty ale taktiež nič moc všetko na jeden štyl . Páčia sa mi šaty s farebnou stuhou ale že vraj sa to už nenosí. Krakov už mam za sebou skúsim iné mesto. držte mi palce. Akurát sa mi páči že závoje predávajú to je super .Ja nechcem požičiavaný , viem že mi ostane na pamiatku.
Odpovedať
Profilova fotka
@angelika1980 Skus Krosno... ja mam odtial saty, su snehovobiele, siroke, krasne, predovsetkym salo IGAR je super...
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?