Svadobne saty z Ebay.com

Ahojte Ma niekto skusenosti so svadobnymi satami z Ebay popripade Aliexpress ?? Dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Dobré ráno! Ja som síce neobjednávala svadobné šaty ale na takýchto stránkach nakupujem už niekoľko rokov (kúpila som si na aliexprese napr. aj zimnú bundu aj kabát a obe úplne super). Platí určite, že čím nižšia suma tým menej sa to bude zhodovať s obrázkom a priamo úmerne klesá aj kvalita, samozrejme. Ale u mňa je za tie roky asi 95% úspešnosť nákupu. Určite je dôležité ako s vami predávajúci komunikuje, lebo dobrý predajca nemá problém poslať aj reálne fotky, bude chcieť presné miery a podobne. Želám veľa šťastia pri nákupe a hlavne venujte tomu čas.
Odpovedať
Profilova fotka
vela bab si objednava odtial oblecenie a rozne ine veci...ja to nedokazem :D jedna vec je, ze ja si proste musim veci poskusat kym nieco kupim, a dalsia vec je ze nechcem vyhadzovat peniaze do vzduchu a trpnut ake mi to pride, ci to pride, atd...je to na zvazenie...a aspon pre mna je svadba taka udalost, kde by som na saty urcite nesetrila a nekupovala by som ich z Ciny :) ale to je len moj pohlad na tuto vec :)
Odpovedať
Ono je to take diskutabilne..tie saty mam predsa na sebe jeden den a ked si predstavim ze za pozicanie dam 600 e alebo kupa novych 1 200 ako mi povedala v salone .. a je rozdiel ich kupit nove za 200 z Ciny..ale samozrejme tiez sa bojim .. raz som obiednavala z Ali a nestalo to za nic ... preto som chcela pocut nazor ako to tam vyzera so svadobnymi satami Ale tiez mam nazor ze radsej si priplatit ako sa potom stresovat v akom stave to pride
Odpovedať
Profilova fotka
@nataliaflorov skús si dať ušiť možno budú lacnejšie ako požičanie ☺
Odpovedať
@nataliaflorov ahoj tiež som nechcela vyhadzovať veľa peňazí za saty a tak som objednala saty s aliexpresu, nehovorím ze boli zle ale vždy si ich musíš dat upraviť , ja som mala nakrivo nasitu cipku na prsiach ak chceš pošlem ti foto nech máš predstavu, nenáročné baby povedia ze su super ale niesu. A koniec koncov sa mi chcelo plakat. Nakoniec som si saty zohnala cez bazár vyšli ma 200€ a presne tie iste mi núkali v salóne ze 1200!!! akurat ze nemam biele ale ivory no s tym uz som sa dokázala zmieriť :) tolko moj názor. Závoj a podobne veci kľudne mozes s ali ci ebay:)
Odpovedať
Bez problémov. 20 krát obnosené šaty slovenských požičovní som nechcela a tak som sa rozhodla pre ebay a šitie šiat. (Chcela som dvoje, lebo jedny som plánovala ufúľať na fotení pred svadbou a chcela mať istotu, že nebudem mať na svadbe zničené šaty a tak aj bolo :D ) Na ebay som si vybrala šaty, našla ich u najlacnejšieho predajcu, zmerala sa podľa tabuliek, poslala miery zaplatila a o mesiac som mala doma šaty ako z obrázku, sedeli mi a boli lepšie spracované ako tie čo som si dávala šiť na Slovensku. Tie od krajčírky boli pekné, ale neboli také kvalitné ako v salóne no boli maximálne na mieru, vyberala som si látku aj kde ktorú čipku či ako veľmi nariasenú sukňu chcem. Nuž dajú sa zohnať aj drahé a zlé aj z ebayu aj na svk, ale načo, teraz mi ležia ladom skladom v skrini dvoje svadobné šaty a keby som za nech vyhodila veľké peniaze, tak ma to mrzí, ale dať 350€ dokopy za dvoje svadobné šaty ušité na mieru môže dať ten, kto vie kde a ako hľadať. A kto neverí môže kuknúť fotky, mám ich zavesené na svojom webe: http://berzakovci.kbrnet.sk/tu-si-moz...
Odpovedať
@inuska96 Ahoj ak by si bola taka dobra mozes mi poslat fotku ake ti ti prislo Ivory ja prave aj hladam :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?