Svadobné šaty v Krakowe - máte skúsenosti?

Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať či bol niekto tohto roku v Krakove na svadobné šaty. Či je tam dobrý výber a aké ceny šiat tam sú. A ešte by som chcela vedieť aké sú tam v salónoch otváracie hodiny približne. Ďakujem pekne za odpovede.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj :) my sme boli tento rok v lete v Krakowe na dovolenke. Nebehali sme síce po salónoch, ale keď sme náhodou okolo nejakého išli, tak svadobné šaty tam neboli moc pekné, také staromódne mi prišli alebo nvm ako to mám povedať a navyše aj strašne drahé boli...ale možno, že sa mýlim, že sme nešli okolo tých správnych salónov a niekde tam nájdeš aj tvoje vysnívané šaty ;-)
Odpovedať
Tak aspoň čo som počula tak také salóny sú na Dlugej ulici a na ulici sv. Filipa. Tam niekde ste išli okolo salónov? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@michaela1903 Tak to ti už neviem povedať, nepamätám si....ale viem, že som ostala vtedy zhrozená...v každom prípade sa môžeš ísť pokukať, Krakow je nádherný a spravíš si výlet aspoň :-)
Odpovedať
@michaela1903 krakow je drahy. Resp.ceny ako u nas,ak nie vyssie. Neoplati sa to. Ale za vylet stoji, je to krasne mesto :-)
Odpovedať
Takže sa neoplatí tam ísť na výber šiat áno? A neviete ani ako je to ohľadom šitia svadobných šiat?
Odpovedať
Profilova fotka
@michaela1903 Dobrý deň, ponúkame svoje služby .
Odpovedať
@nataliia dobrý večer.....šijete šaty? alebo máte salón so svadobnými šatami?
Odpovedať
Profilova fotka
@michaela1903 Dobrý večer, Pobočky máme v Bratislave, Hlohovci a dielňu vo Svidníku, šijeme šaty na mieru podľa vlastných predstáv, alebo z našej kolekcie. Nie sme požičovňa, sme výrobca a predajca šiat a doplnkov. V prípade záujmu nám napíšte do správy alebo na email.
Odpovedať
@nataliia môžem sa informovať či sa treba u vás objednať,alebo ako to funguje,keď by som prišla do Svidníka. V piatok idem do Svidníka tak preto sa pýtam,či by sa dalo zastaviť a porozprávať. Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@michaela1903 Dobrý deň, zavolajte nám a objednajte sa. Kontakty nájdete tu v našom profile, alebo na FB .
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?