Odporučte svadobný salón v Trenčíne a okolí

Ahojte, viete odporučiť svadobný salón, kde majú pekné svadobné šaty a aj tak cenovo prístupné? Ďakujem :)
Odpovedať
Svadobný salón Andrea Púchov. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala zo Zoya wedding v TN na Razuske, stali 390 ale mali aj viacere po 290 ... ja som bola spoko...bol to jediny salon kde som bola prisla a vybrala :)
Odpovedať
nádherné šaty sú vo WEM v Trenčíne, avšak tie ceny až také prístupné nie sú... :-| ale ja na svad.šatách šetriť teda nejdem, veď je to len RAZ!
Odpovedať
Profilova fotka
tiež doporučujem salón ZOYA, nádherné šaty a milí ľuďia, cítili sme sa tam všetci super, žiadne stresy, venovali sa len mne, myslím si, že keby som tam skúšala aj pol dňa, pani by bola stále usmiata, trpezlivá... stojí za to tam ísť
Odpovedať
Tiež som za Zoyu, len som chcela, či náhodou ešte niekto neodporučí niečo lepšie, ale vidím, že ani nie :) SUPER, ďakujem dievčatá :)
Odpovedať
Profilova fotka
Mile nevesty od 1.11.2015 sme otvorili nasu druhu pobocku salonu Wedding Avenue | Legionarska 6 | trencin. Pozyvame vas k nam :))
Odpovedať
Profilova fotka
Žilina tiež nie je ďaleko,preto skúste navštíviť náš salón na ulici V.Tvrdého (pri autobusovej stanici) v Žiline :) Budeme sa tešiť na Vašu návštevu ;)
Odpovedať
Zoya a Wem !!!! Jednoznačne!
Odpovedať
Profilova fotka
@domcicipatcici ak si potrpíš na kvalite a že ju bude aj vidno..určite wedding avanue... su v BA a už aj v TN...podla mna za mrknutie nič nedáš...ja som bobehala v našom okoli tucty salonov....prvýkrat ta aj nadchnu svadobne šaty prve co uvidiš..ved nemame sa s tym kde stretnut..ale po viacerých návštevách aj ja som videla rôznu úroveň:) Prajem štastnu ruku pri výbere! :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja budem mat saty z betty za 380 e. myslim ze vyber maju siroky a pristup na jednotku.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Svadobný salón Betty Trenčín
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
budem mať nové svadobné šaty za 380€ zo salóna BETTY WEDDING tak ako mala sestra v januári popolnočne so zľavou a doplnkami zadarmo čomu som sa veľmi potešila . V takom krásnom priestore je sen vyberať si svoje vysnívané šaty
Odpovedať
Článok sa načítava...
za mňa jednoznačne WEM v trenčíne. šaty sú síce trošku drahšie, ale najkrajšie široko ďaleko. záleží od tvojho vkusu a aký máš vyhradený budget.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?