Svadobné salóny v Košiciach. Ktorý navštíviť prvý?

Neviem sa vôbec rozhodnúť a ani neviem kam sa oplatí najrpv zájsť.
Odpovedať
nika665 ja som sice nebola vo vsetkych ale urcite odporucam maggie( ja budem mat saty od nich :-) ) a dobry vyber mal aj Janett na Mlynskej a co ma velmi prekvapilo jeden maly zasity salon Elizabeth na hlavnej. Vsade mali velmi mily a ochotny pristup. V tom elizabet je sice taka starsia teta a teda aj "stara skola" ale vyber siat mali pekny.
Odpovedať
Ahoj, ja budem mať šaty zo salonu Cinderella v Košiciach, maju tam pekny vyber šiat, aj personal super....
Odpovedať
Salon Maggie - na Masiarskej ul. Salon Bonnet - na Hlavnej ul. Salon Princess - na Hlavnej ul. Salon Cinderella - vo Vitezovom dvore pri Hlavnej Salon Janett - na Mlynskej ul. to su asi tie naj - vo vybere v KE :-D
Odpovedať
ahojte, ja som tiež prešla zo par salónov a veľmi pekne šaty mali v Maggie ale nakoniec som si vybrala šaty zo salónu Cinderella vo Vitézovom dvore,myslím,že je to Hlavna 40.Maju tam pekne šaty, zlatú slečnu a keď som tam bola mali aj dobrú akciu:-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Jednoznacne odporucam salon Maggie Kosice. Pekny vyber siat a doplnkov. Saty uz na pohlad vyzeraju ze su kvalitne (obrovsky rozdiel oproti handram z Ukrajiny a pod. ... :-) )Maju tam vsetky doplnky. Na poslednu chvilu nam dokonca dali daždnik vo farbe siat, keďže hlasilo pršať. Personal je veľmi mily. Pri vracaní šiat nerobia problémy.
Odpovedať
pekne saty maju aj svadobneozdoby na krosnianskej a rozne doplnky
Odpovedať
Profilova fotka
ja som bola len v jednom Janett.............SUPER nadmieru spokojná pani je mila a neuveriteľne sa prispôsobila .. nie som už z Košíc prišla kvôli nám aj v sobotu len kvôli skúške vesti pre ženícha.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
veľmi odporúčam salón Rozprávka na Poštovej 7 ... krásne šaty, dobré ceny, skvelý prístup a ochota urobiť všetko preto, aby ste si našli tie najkrajšie vysnívané šaty :)
Odpovedať
Profilova fotka
tiež odporúčam salón rozprávka..jednoznačne:) šaty som si vybrala ..nemala som konkrétne vysnívané, ale tam si si ich našla:)
Odpovedať
Kamarátka si teraz objednávala šaty zo salónu Ivetta v Ke, vo vitezovom dvore. Majú hádam najlepšiu cenu a všetko nové šaty.
Odpovedať
Ja mam objednane saty v svadobneozdoby uplne nove saty a pozicovne 270 ecok aj z doplnkami tiez nam budu robyt aj vyzdobu.Najlepsie ceny v meste
Odpovedať
Profilova fotka
maggie :) :) :) :) :) :) :) :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
svadobný salón Maggie, odtiaľ mám svoje svadobné šaty :)
Odpovedať
Profilova fotka
Nie som odbornik na modu - ale zujima ma nazor ludi - a ak ste navstivili posledne svadobnu vystavu - mali ste moznost porovnat uroven a kvalitu ktore jednotlive salony ponukaju. Snazim sa byt nestrany a nezaujaty - napriek vsetkemu z mnohych stran som sledoval reakcie ludi a vitazne z nich visiel salon Glamour, Ceremoni a Maggi. Za chrbtom sa mi bavili 2 kamaratky a pri prehliadke siat z Glamour - znela veta: Najkrajsie saty v meste. Zaver si musi kazdy urobit sam. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?