Svadobné salóny v Košiciach a Prešove. Máte zoznam?

je tu niekto kto má nejaké zoznam svad.sal=onov v Ke a Po? Prossím
Odpovedať
Ahojky Salon BONNET - Košice Hlavná Salon CEREMONI - Košice Masiarska Salon COMECO - Košice Popradska - to je nejaký velkoobchod so svadobnými šatami Salon NOBLESS -Košice Hlavná Salon PRINCESS- Košice Hlavná Skús mrknút na tie web.stránky, možno niečo najdeš, hm? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Angelo - Presov
Odpovedať
salon stephanie kosice hlavna
Odpovedať
Inac ake su ceny v tychto salonoch? Kde sa oplati ist, ake mate skusenosti?
Odpovedať
Neviete ci sa tam daju kupit aj doplnky osobitne bez siat?
Odpovedať
Profilova fotka
kupit sa daju urcite ;-) len keby si chcela pozicat doplnky bez siat, tak to je problem...ja som obehala skoro vsetky salony, aby som si zapozicala samostatne zavoj...
Odpovedať
a kde sa ti to podarilo v KE al. PO? ja by som si tiez chcela pozicat al aj kupit za dobru cenu nejaky zavoj, korunku al. nejaku celenku k tomu..
Odpovedať
Profilova fotka
ja som z Kosic.. ak ti mozem poradit, tak korunku resp. celenku si nekupuj v znackovych svadobnych salonoch, ale radsej v bizuterii-vyjde ta to podstatne lacnejsie (moja skusenost: korunky v salone-cca 1200 Sk, v bizuterii-do 600 Sk. ja som si nakoniec kupila celenku za 370 Sk :-) ) ale zas v niektorych bizuterich nie vzdy maju tento tovar, takze sa tam treba zastavit viackrat... Zavoj kupis asi v kazdom salone a ceny su veeeeeelmi roznorode-tak od 500 Sk az po niekolko tisic...ja som si svoj nakoniec pozicala za 200 Sk :-)
Odpovedať
ja som tiez z KE.. A ten zavoj ti kde pozicali za taku super cenu? napis mi sem, mozes aj do ip o tom.. a saty si odkial mala pozicane, ci kupene? ja mam saty kupene, tu v kosiciach maju pozicovne dost predrazene, ale to ako vsade.. dokonca aj neznackoce salony
Odpovedať
Profilova fotka
saty mam pozicane z princess... kedze neboli z najnovsej kolekcie (na tom si ja nejak nepotrpim :-) hlavne,ze pre mna boli tie najkrajsie ;-) ), tak ma stali 9000 Sk za pozicanie...cize aj tak dost...a to som v cene nemala ziadne doplnky, len stolu... ...zavoj som si pozicala v salone Ina...mali niekolko druhov a bola tam mila pani :-) ...samostatne zavoje tiez pozicavaju v salone Jannete na mlynskej (tiez je tam zlata pani), v noblesse a v salone v OD Terasa...
Odpovedať
cawte holky, a co tie mensie salony, ktore nie su original znackove? som niekde pocula, ze tu v Ke su aj nejake mensie saloniky...dokonca, ze vraj tam siju saty podla znackovych a aj podla vasich vlastnych navrhov...za dobre ceny.. :-) neviete kde by som nieco take nasla tu v KE.. ma niekto s tym nejake skusenosti, ake su tam priblizne ceny?
Odpovedať
chcela by som nieco specialne.. rozhodne by som si nechcela poziciavat saty z nejakeho predrazeneho svadobneho salona, kde kazde druhe saty vyzeraju skoro rovnako.. zda sa mi to prilis tuctove.. najhorsie na tom je, ze niektore predavacky sa vam doslova snazia nanutit saty, ktore vam urcia ony same.. a o tych obnosenych a spinavych satach, ktore niekde maju ani nehovorim.. samozrejme, ze sa daju zohnat aj krasne saticky v niektorych salonoch, no spamatajte sa, dat 10 000 - 15 000 za pozicanie neni normalne.. ani adekvatne.. je to spinavy biznis.. zarabaju na vas, lebo si poviete, ze svadba je raz za zivot a preto na nej netreba setrit.. tymto nechcem kritizovat vas, ktore ste si pozicali saty v tychto salonoch, ale celkovy system a ten kolotoc okolo svadieb.. akoby sa zabudalo na celkovu podstatu svadby... vsade vidno iba drahe saty a ostatne doplnky, ucesy za niekolko tisic, nablizkane auta a svadobne hostiny.. jedni sa prebiehaju s druhymi, kto bude mat drahsie a krajsie.. a aky to ma cely vyznam.. zbehne to velmi rychlo, ostanu vam fotky, najprv ked sa na ne pozerate,vnimate len ako ste to mali vsetko pekne zariadene.. a az po tom si uvedomite o co ste prisli, ze svadba nie je tak ani o tych materialnych veciach, ale jej prava podstata a vyznam je duchovna, lebo spociva v spojeni dvoch zivotov v jeden.. tie materialne zalezitosti by to mali len umocnovat, nie byt prvorade..
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
no ja som bola v jednom takom, mne sa tam strasne nepacilo, bolo to odveci dost, ale vraveli, ze siju pre nevesty saty, neviem presne ako sa volal ten salon, ale bol tam v podchode pri vedeckej knizinici smerom na dom sv. alzbety. skus..
Odpovedať
ja si myslím, že značkové šaty sedia oveľa lepšie ako tie šité na mieru- ak robia v salóne "kopirku" podľa značkových to aj vidiieť, tie aplikácie a vôbec to vypracovanie a pýtajú možno o 1 000-2000 menej ako v značkovom.
Odpovedať
naj salón v Prešove- Angelo- La Sposa
Odpovedať
Zora12 - to je presne moj nazor - znackove saty sedia ovela ale ovela lepsie a prepracovanie a materialy nie su nahraditelne - bohuzial vidno, ze su to kopie. A debbie7 - to je riadne silne slovo, ze salony robia spinavy biznis preto, ze poziciavaju znackove saty za napr 10tis. Rada by som videla, za kolko by si ty pozicala saty, ktore stoja mozno 30 alebo 40 tisic (samozrejme s prihliadnutim na ich dalsie naklady, ako cistenie, krajcirka, nejake zamestnankyne, priestory... atd atd). :-S Najlepsie by bolo, keby vznikla nejaka charita, ktora by nevestam poziciavala zadarmo... 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte babenky:) marianelka, mozno fakt debbie7 pouzila trosku tvrdsie slova, ale ak sa to vezme trosku vseobecne, tak ma aj pravdu. aj ja som bola v jednom nemenovanom salone v Ke a krasne satky ma ponukli za 12 500 Sk na 4 dni..ako uznaj...volala som ich dodavatelovi a nakupna cena tych siat je 35 000Sk. proste podla mna, je to tiez torsku nadsadena a prehnana suma:(
Odpovedať
*debbie7* a nie je to raz za život???? neviem, kto to ako berie, ale mne sa veru už viac vydávať nechce. a za šaty som platila 13,000.- ale boli tie naj pre mňa a bola som s nimi veeeľmi spokojná. tak prečo šetriť a potom si to vyčítať? i keď je pravda, že ceny sú niekedy až moc prehnané a ....ďalej sa nevyjadrujem....nemala som najlepšie skúsenosti. ale šaty boli super a neľutujem to :-) :-)
Odpovedať
Terezka, ved presne o to ide. Ak saty stoja 35000 (zistovala si cenu zrejme bez dph, tak to k nim este prirataj), takze cena siat sa vrati po 3 pozicianiach. A snad nikto na Slovensku nepodnika preto, aby sa mu len vratilo to, co do toho dal. Treba pokryt dalsie naklady a aj zarobit. A ked ma salon napriklad 60 siat, najprv sa musia 180 krat pozicat, aby sa este len vratili saty. No a kde su naklady na ostatne veci a kde je zisk. Keby ich pozicali za desiatinu cenu, tak 60 siat by sa muselo pozicat 600 krat. Nerobim sice s odevom, ale v inej oblasti podnikania, ale toto este preratat viem. Na druhej strane, ak saty niekto sije, kolko vyjde krajcirku to sitie? 8tis? Aj to mozno prehanam. A pozicia ich za 5 alebo 6 tisic. A to sa uz nezda vela...
Odpovedať
Profilova fotka
ciii baby, prave som si uvedomila, ze budem mat na sebe tisiice, fuuha, ved to sa budem bat pohnut v tych satach:) sranda:) ale hej , je to vela, ked si vezmete, ze tie saty mate na sebe len par hodin, ale zato par poriadne namahavych hodin tanca s kadekym a chodenia kadetade, akoze chapem, ze aj tie salony musia z niecoho zit, ale my normalni ludia si aj tak povieme, ze je to vela, ved to su desiatky tisic, u vacsiny jedna cela vyplata..je to dost strasne, ze cela ta svadba, aj ked je to vynimocny den, stoji toooolko penazi, neskutocne vela..ale, nuz co, uz, clovek ked chce mat pekny tento vynimocny den, ina moznost nie je, len niekde nahrabat tieto peniaze..
Odpovedať
Profilova fotka
asi hej, marianelka.. mas pravdu... tych 35 000 bola cena uz aj s DPH...:) dala som si tu namahu a obvolala priamo vyrobcov a velkoobchod. viem, ze je to vela a kto na to nema, tak si ich nepozicia.. len mne sa to fakt vidi fakt velmi vela za 4 dni... lenze tie sakty nie su jediny artikel, ktory by mal tej pozicovni prinasat zisk.. ale nevadi.. ja sa priznam, ze do toho az tak velmi nevidim, aj ked obl.financii mi nie je az taka neznama... ;-)
Odpovedať
su to tvrde slova, ale realita.. uvedomujem si aka je nakupna cena znackovych siat.. vsimli ste si niektora, ze napr. tie iste saty co maju v KE stoja niekedy v PO az o cca 3000 menej.. este vyhodnejsie to mate v Polsku (pozicovne aj kupu) a este vacsi vyber.. pochodila som toho uz vela, takze nejaky ten prehlad uz mam marianelka: tipni si kolko krat uz mohli byt pozicane tie iste saty a stale pytaju za ne rovnaku cenu.. mnohe detaily na satach si vsimnete na satach az ked si ich donesiete domov, tot skusenosti niektorych znamych.. je to vynimocny den a hlavne je, aby ste boli spokojne vy zo satickami aj so vsetkym ostatnym.. chapem, ze niektore tych par tis navyse za saty, ktore by ani nemuseli byt ozeliete..
Odpovedať
debbie, pokial si všimneš nejaké malé detalily, ktoré sú zmneneneé na šatách, nemyslela si aj na to, že ich prispôsobujú na teba a musia to nejak spraviť,aby to bolo OK. Či ty si taká konfekčná veľkosť-presne podľa tabuľky? Súhlasím s Marienalkou. Neviem, ktorý dodávateľ ti len tak povedal cenu, pokiaľ ja viem, volala som, žiadajú názov firmy, údaje a nie len niekto zavolá a už sypú čísla. Dokonca viem, že neobjednajú len 1 kus, sú limitovaný. Snáď v Polsku, ti ušijú čo chceš, ale sú to úplne iné materiály.
Odpovedať
Presne tak - na ten detial som uplne zabudla. Znackove saty sa daju objednat len v urcitych mnozstvach a salony maju povinnost z kazdej kolekcie objednat urcity pocet. Tak si este predstav, ze kazdy rok mas minut napr. 500 tisic na novu kolekciu. Ale myslim, ze je jedno, co napisem, dievcata, ktore si myslia, ze je to vela, si to mysliet neprestanu. Ale mne sa zda, ze bud nevedia ratat, alebo nechcu vediet :-S Najlepsie by bolo, keby ste si same kupili saty za tych 35 tis a potom ich poziciacali. Som zvedava, za kolko to bude ;-) A debbie: ano, niektore saty mozno pozicaju 10 krat. Na tych zarobia. Ale potom maju x dalsich, ktore sa pozicaju len par krat. Ked to vselijak preratavam, neviem si predstavit nizsiu sumu, za ktoru by ich mohli pozicat. A treba aj vediet, aky je rozdiel v najomnom v KE a v PO...
Odpovedať
Zora12,Marianelka- konečne rozumné vety a reálne. Každý vidí len zisky, jak salóny bohatnú.Prečo niektorá neotvoríte značkový salón, aby mal aj svoju úroveň, s vypožičným 5000,-- Sk a nepoložíte tie salóny, čo tak podľa Vás zarábajú? To by bolo supera a bola by som Vaša prvá zákazníčka.
Odpovedať
ahojte...nedá mi neprispieť...zas s jednou negatívnou skúsenosťou na salón ceremoni v ke. moja kolegynka mala odtiaľ šaty a samozrejme si požičiavala aj závoj. šaty ju vyšli na 9.000,- neboli z najnovšej kolekcie. keď ich vyplatila, pripočítali jej aj závoj k tomu (o cene sa nezmieňujem) vyplatila to rozčarovaná, že ja som mala závoj zadarmo a ona ho musí platiť. keď vrátila v pondelok šaty, závoj od nej späť nechceli, vraj si ho kúpila ]-( =-) toto je jednanie? nikto ju na to neupozornil.... a keď sa pýtala, ako je možné, že niekomu požičajú zdarma a niekto si ho musí dokonca kúpiť!!!!!!! odpovedali jej, že mala šaty do 10.000,- a až od 11.000,- je závoj požičovné zdarma =-) :-. tak moje šaty stáli 11.000,- mala som síce závoj zdarma, ale platila som pokutu 2.000,- tak ja už neveiem... :-( čo sa dá proti tomu robiť? :-( ja ozaj ostávam v úžase nad podnikateľskými schopnosťami v tomto salóne :-| :-| zvláštne, že čím ďalej, tým viac negatívnych skúseností počúvam na tento salón a je mi to ľúto, lebo moje šaty boli úúúúžasnéééé x-)
Odpovedať
V Prsove salon Life maju tam tiez znackove saty za normalne ceny a su velmi zachovale, hlavne ak su biele tak su naozaj bielucke a nie zosednute, ako po inych salonoch, mne sa tam saty pacili, hlavne maju aj bizu a velky vyber, tiez korunky za 300 - 600 sk a saty za 7500 sk a to aj za novu kolekciu.
Odpovedať
Neviem, neviem salón Life, toľko o tom som počula a čítala a žiadne chvály.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte Baby! Ja som mala saty tiez z Ceremoni, bola som 100 %-ne spokojná, presne tak ako Janino. Saty boli kraaaaasne a pohodlne. Ale s tym zavojom som dopadla tak isto... Saty stali 11.000 plus závoj. Pokutu sme sice neplatili za nic, ale zavoj nam nechali, ze sme si ho kupili...Ale mala som aj bolerko, ktore malo stat 500 Sk a napokon sme ho dostali zadarmo. Uz neviem ako to je.
Odpovedať
Som tu prvy krat na tomto fore a svadbu by som chcela mat az po skonceni skoly, verim ze to so mojim drahym vydrzime .Za kazdym, ked idem na nejaku akciu, tak si stale vypoziciavam spolocenske saty so salonu Life a neda mi, aby som som sa nezaujimala o spokojnost zakaznicok v tomto salone, ved ja som prisla tiez len na doporucenie znamej, ktora od nich mala svadobne saty a chodime tam do dnes, neviem co sa o salone pise, ale podla mna su to len popichovacky z konkurencie, nic ine.Tak zorka111 ake nechvaly to boli?Mam z toho taky pocit, aj ked som citala prispevok od teba vyzsie, ze si velmi scitana a mas predstavu o nakupe siat , ved ty predsa ani saty nepotrebujes a mas taketo skusenosti a odradzas dievcata kolko saty stoja a ako sa daju, alebo nedaju kupit .Je to vsetko take zvlastne, ale pokial saty nepotrebujem, tak ani nikam nevolam, alebo sa mylim? Mam z toho pocit, ze si sama dopiujes a zora a radka ak sa budete vydavat tak to dajte vediet............
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?