Svadobné salóny v BA a okolie + poplatky za skúúšanie šuat ?!?

Ahoj baby, hľadám svadobné šaty, prosím, poraďte aktuálne svadobné salóny v okolí BA, s ktorými máte dobrú skúsenosť (príp. aj zlú). Platili ste aj poplatok za skúšanie? Ďakujem :)
Odpovedať
Ja som bola v salone Naive, St.Valentino, salon El. Najlepsi pristup salon El. Neplatila som nikde. Saty pekne vsade :-)
Odpovedať
To čo je za hlúposť, že poplatky za skusanie šiat ? ;-)
Odpovedať
@567funny567 mňa prekvapila už informácia, že otváracie hodiny sú v salónoch najnovšie na objednávku.... a teraz na sociálnych sieťach čítam aj o možných poplatkoch. Značkové salóny si to odôvodňujú tým, že časté a "bezhlavé" skúšanie šatám neprospieva a šaty si vyžadujú aj častú starostlivosť. Prípadne musí salón na svadobý deň objednať nové šaty. Porovnávajú to napríklad so skúškou u kaderníka či vizážistky, kde je táto služba spoplatnená. .
Odpovedať
@lenka12321 wau! El má krááásne modely! Veľmi ďakujem za super tip!
Odpovedať
@vevushik rado sa stalo :-)
Odpovedať
Ahoj, ja som bola v BA v troch - Wedding Elegance a Wedding Gallery - tieto dve mozem len odporucat, skvely pristup, pekny vyber, dobre ceny. Zlu skusenost som mala vo Wedding Avenue, maju sice krasne saty ale zato vyssie ceny a ja som zazila teda velmi zly pristup od pani predavacky
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja odporucam wedding elegance :) super skusenost, pristup a ziadne poplatky za skusanie
Odpovedať
@lala2201 @katchike dakujem dievcata, pisem si ich na zoznam :-)
Odpovedať
Ja som mala zo salonu el, tam maju velky vyber, ale fajn je aj salon diva. Trosku mensi vyber ma salon nicole, ale zato krasne saty (ale aj vyssie ceny). Nespokojna som bola v salone valentino, tam bola drza predavacka. S poplatkom za skusanie som sa nestretla nikde, vsade mali zlavu cca 10% ak hned zaplatis za saty aj zalohu.
Odpovedať
Profilova fotka
@vevushik, srdečne Vás pozývame ku nám do svadobného salónu Naive. U nás sa za skúšanie neplatí. Tešíme sa na Vás :)
Odpovedať
Ahojte,ja som bola v BA salon Nicol.....velmi mile predavacky,poradia,saty pekne...zlavu som mala 20% kedze som sa hned rozhodla hned.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?