Svadobné salóny Poprad. Kde by som ich našla?

Ahoj. Nevie mi niekto poradiť, kde všade by som našla svadobné salóny - požičovne šiat v Poprade? ďakujem.
Odpovedať
ahojky, ked si napr. v google zadas svadobne salony v Poprade, urcite sa dozvies viac.
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... tu sa spomina nejaky salon sissi aj danka ;-)
Odpovedať
andrejkald, sice nie som z PP (SL:-)),ale mozno pomozem,nakolko pri hladani doplnkov a len takom obkukavani a porovnavani siat (ja uz mam kupene) som hladala aj salony v PP. Na juhu je salon Sissi (L.Svobodu 76), tam som osobne nebola,bola tam hodit oko moja mati, vraj maju pekne saticky.Na namesti je pri obchode Deno(v rovnakom vchode,pojdes hore po schodoch a rovno to uvidis) dalsi salon, Monique (aspon myslim,ze sa tak vola),ale to je dost otras, saty sedy priemer a doplnky :-p -ako sme vosli,tak mi prislo divne,ze co tam maju umele kytice na cintorin,a ono to boli ozdoby na auto :-D ,dalsi salon vraj je na tiez namesti ako je Pasaz, myslim,ze sa vola Fatima,ale tam som sa uz nedostala. Potom napis,ako si v nich dopadla, celkom ma zaujima najmä ten posledny. =-)
Odpovedať
Ahoj Andrejka, v PP je značkový salón Sissi, potom v Priore je nejaký, neviem odkiaľ majú šaty, ale keď idem okolo vyzerá to dosť biedne. Ten Monique nepoznám a vo Fatime myslím šijú šaty, aspoň keď som sa ja vydávala. Potom máš ešte dva salóny v Kežmarku s poľskými šatami a jeden Sp. Belej so značkovými Eddy k., sú talianské ja som mala odtiaľ, boli super aj cenovo.
Odpovedať
Ahojte, veľmi pekne Vám ďakujem za cenné rady, ale pravdepodobne si z časového hľadiska budem musieť šaty vypožičať z Trenčína, hoci to bude aj finančne náročnejšie. Prajem Vám všetkým pekný deň a ešte raz Vám ďakujem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ahoj, na priore bieda, sissi celkom dobre maju znackove, fatima neviem, a ten monique pekný výber iný stýl, príjemný personál a majú aj dobre ceny,
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
ninka0404 • Dnes o 14:45 Ahojte nevesticky z Popradu a okolia. Ake mate skusenosti so svadobnymi salonmi v Poprade a okoli, kolko stoji pozicanie siat a aky je v nich pristup personalu.
Odpovedať
Profilova fotka
AHojte, ja som obzrela hadam vsetky salony v Poprade, jedine, kde mali super pristup bol na sidlisku, robi tam mlada kocka a aj ked som tam bola este v novembri v starom roku, mala super pristup, ak ked sa pritom vydavam az v auguste, hned som si mohla vyskusat... Satky ma krasne, ale ja mam inu predtavu. Dalsi svadobny salon Sissi - bola som tam 17,00 a zatvara 18,00 - pristup otras - ze, jezis, to mam cas, to staci 3 mesiace predtym ( co si myslim, ze nie). Ani pozriet saty sme nemohli, lebo ze sa ponahla a teraz nema cas. A ostatne v meste salonu - 2 o nicom... a obchodny dom ani nehovorim - stare, zazltnute saty. Kde bol super pristup je Spisska Bela - saty krasne od EddyK, urcite sa rozhodnem pre tento salon.
Odpovedať
Profilova fotka
No a uz ked tu takto piseme o Poprade - neviete, kde maju saty zn. Pronovias.
Odpovedať
Profilova fotka
ja stale pocuvam o salone v tej spisskej belej.nevie mi niekto poslat nejaku ich stranku kde by som si mohla saticky pozriet?dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
AHoj, ich stranku som nenasla, musis sa tam ist pozriet a verim, ze si urcite vyberies :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, sice som v poprade v ziadnom salone nebola, ale mam jednu skusenost :-) mozno aj tato pomoze, volala som do salonu sissi, kvoli mojim vysnivanym satam, sice ich nemali, ale pani zo salonu na mna posobila velmi dobre a mala super prehlad o satach... vedela podla nazvu ako vyzeraju moje a hned mi poradila dalsie stvoro, inej znacky, ktore su podobne. mila profesionalka ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahoojte,mne sa zas najviac pacil pristup v svadobnom salone v Levoci.pani majitelka somnou ochotne odskusala saty,samozrejmostou bolo ze mi saty upravila na postavu(co v inych salonoch nerobia,problem maju uz z podhnutim,dokonca v jednom v pp mi kazali kupit vyzsie topanky).a co sa tyka siat maju tam krasne satocky,biele!!!a za prijatelnu cenu,a take iste som dokonca nasla v salone v presove za ovela vyzsiu cenu. a co sa tyka vecernych siat,obrovsky vyber ak,krasne modely vo vseliakych farbach,proste uzas,hned som si vybrala aj na prezlecenie.jedine co mi vadilo bol vyzor budovy v akej sa salon nachadzal,katastrofa:)
Odpovedať
Zdravím všetky budúce nevesty!!! Ak ešte nemáte vybraté svoje šaty snov skúste Svadobný salón CHRISTIN v Poprade na Rázusovej ulici /JUH V / oproti kostolu. Dobrý výber šiat a doplnkov, milá obsluha a dobré ceny. Robia tiež potrebné úpravy. Odporúčam! Otvorené od Pondelka - do Piatku 10.00 - 17.00 v Sobotu po telefonickej dohode.
Odpovedať
Ahojte baby, ja som bola v PP len v salone Sissi, a musim povedat, ze aj napriek tomu, ze sme prisli v sobotu a vopred sme sa neobjednali, pani bola velmi mila, hoci tam bolo viac buducich neviest, venovala sa nam naplno, poradila mi, povedala, ze ked si kupim topanky, nie je problem prisposobit dlzku siat, ani akokolvek inac upravit. Bola som velmi spokojna a hned som si tam zarezervovala moje satky. A dokonca tam maju velmi dobry vyber topanok, tak aj tie sa tam chystam objednat. :-)
Odpovedať
ahojte tak ja som obehala túším všetky svadobné salóny v Poprade... prístup v Sissi sa mi vôbec nepáčil a majú tam veľmi drahé svadobné šaty ... ja som si tam síce šaty vbrala no nemohla som sa ani fotiť bolo zakázané vraj by som sa mohla odfotiť ale len v tých ktoré si zarezervujem... potom som bola vo svadobnom salóne Monique tam sú otras šaty veľmi stará móda a bola som aj vo Fatime no tam som tiež nič nenašla... no a nakoniec som bola vo svadobnom salóne Christin a tam som si aj vybrala cú tam ceno prístupné šaty zlatá predavačka takže tak ... ;-)
Odpovedať
Šaty v salone Sissi sú preto drahé lebo sú značkové -St.Patrick,pokiaľ viem v Christin majú šaty len z Poľska,preto sú lacné.Otázka ale je čo je lacné a čo drahé, pre koho ako.Kto sa vyzná v materiáloch,kvalite šitia,strihu vie posúdiť cenu,mne na tom záleží,takže mne sa drahé nezdajú.Robím vonku a viem koľko stoja tie isté šaty tam,budme radi,že sa dajú u nás na Slovensku požičiať a nemusia sa kupovať.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte!bola som v poprade v sissi milá pani a ochotna tam pracuje ale ja som si nakoniec vybrala v salone jasmine v spišskej novej vsi
Odpovedať
Profilova fotka
sissi neodporučam ani ja bola som tam na vianoce vydavam sa v juli a pristup hrozny neochotni šatyčky mi nedali vyskušat a ešte ma okrčali že sa mam objednat a to som sa šla len opytat ako to tam funguje a nemali ani nikoho kto by vtom momente skušal dorazilo ma to že ked som sa potom objednala a prišla ona otom nevedela a nakoniec som vybrala tiež šatyčky v snv v salone jasmine
Odpovedať
Profilova fotka
100 ludi - 100 chuti, kazda mame iny vkus, kazdej sa paci nieco ine, a hlavne kazda mame ine skusenosti so salonmi..ja si myslim ze salony v PP maju kazdy nieco do seba, mne sa v kazdom pacilo nieco ine ja si mylsim, ze nie je dolezita znacka, alebo cena,ale to ako sa v satach citim a ako sa mi pacia. ved kazda z nas vie,podla coho sa rozhodne tak vam drzim palce pri vybere tych vysnivanych svadobnych siat, :-)
Odpovedať
ahojte... ja momentalne len scasti rozmyslam o svadbe, ale rada by som mala na svadbe nie klasicke stvorcove stoly, ale okruhle...poznate niekoho, alebo odporucite mi niekoho, kto dodava-zapoziciava okruhle stoly? Nejake svadobne agentury v okoli snv alebo pp
Odpovedať
Profilova fotka
reduta v pp ma okruhle stoly, aj sala je tam pekna :-) ale ceny sa hrozne zmenili-drahsie
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte baby :-) ja som bola zatial v poprade len v Sissi ale bolo to hrozne... ked som tam vošla pozerali na mna ako by som ich vyrušila a predsa je to ich praca ]-( hrúúúza... Potom sa pytala na datum svadby a ked som jej povedala že v januari tak len pokrutila hlavou že to mi stači pozrieť si katalog... (a pritom každé šaty ktoré sa vam pačia musíte vidieť na sebe lebo sa to potom nedá zrovnávať s týmy naaranžovanými modelkami)... a ked som si v katalogu vybrala jedny šaty ktore sa mi pačili ani mi ich neukázala povedala že sa mam objednať na presný den a čas a potom si ich môžem vyskúšať... no hrozný prístup! Ale chystam sa este prezriet ostatné salony v pp a určite pojdem aj do belej ... ale počula som že v Poľsku majú krásne šaty za dobre ceny tak skúsim íst aj tam... ;-)
Odpovedať
No to hovoria asi kazdej, ktovie preco to maju tak. Mne to pripadalo akoze im tym vyskusanim saty pospinim alebo co, myslim, ze uz sa najde malo takych buducich neviest, co nemaju aspon zhruba prejdenu ponuku na internete, ten katalog mi potom pride o nicom, ked si mam pozerat nieco, co uz mam x-krat opozerane a chcem vidiet real na vesiaku a este viac real na sebe, co je teda veeeelky rozdiel
Odpovedať
a co sa tyka Polska, je tu taka tema, skus pozriet ;-)
Odpovedať
Ahojte baby ja mam velmi dobre skusenosti so salonom v Spisskej Belej x-) . Velmi mily pristup a velmi pekne a kvalitne saty. Chodila som tam poriadne dlho lebo v priebehu roka im chodi vela novzch siat takye aj na svoju svdbu som si vybrala uplne nove nepouzite. Nemaju www stranku al eto nevadi oplati sa ist tam pozriet dostali novu kolekciu St. Patrick tak skuste. :-)
Odpovedať
Salon Sissi má veľmi dobrý výber,teraz v oktobri dostanú 14 nových značkových šiat St Patrick,údajne im to tam veľmi dobre ide,neradi skúšajú šaty ak je do svadby pol roka,tiež som chcela,ale povedali mi že najlepšie je vyberať šaty 2-3 mesiace pred svadbou ,že potom nie je nevesta sklamaná z toho ako sa šaty za pol roka zmenia - opotrebujú požičiavaním.Pojdem tam teda najskôr tri mesiace pred svadbou a radšej sa dopredu objednám .
Odpovedať
Profilova fotka
Nevesticky neviete mi poradit ako je to s cenami v Redute? 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
presne tak to pripadalo aj mne katkasav, až ma to mrzelo lebo žiadne šaty si nevieš predstaviť na sebe tak ako ked si ich oblečieš... a 2-3 mesiace pred svadbou objednávať šaty sa mi zdá dosť neskoro... fakt.... :-(
Odpovedať
Profilova fotka
No dievčatá tak vám poviem že dnes som bola v PP v salóne Christin a skutočne krásne šatky a skvelé ceny :-D ! Už som si aj vybrala svoje svadobné ;-) aj ked mám este pol roka čas...
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?