Svadobné salóny Betty a Sissi. Máte niekto skúsenosť?

Profilova fotka
Mile damy, mate niektora skusenosti s tymito salonmi Myjava - Salon Betty a Dca - Salon Sissi? Dakujem ;-)
Odpovedať
moja sestra si bola vyberat saty v salone betty a chvalila si aj saty aj predavacku.nemali tam take saty ako vsade ine ;-) nakoniec si ale vybrala v trnave...
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja som bola v salone betty, lebo tam mali moje vysnene saty. Mrkni saty v mojom albume cislo 1 a 2. Ja mam velkost 40-42. Skusala som si tam tusim 4-5 saty. Na 36-38 maju ako vsade uzasny vyber, ale maju aj vacsie cisla 44 a viac, ale pomenej. Ak tam chces ist, najlepsie sa je objednat telefonicky na urcitu hodinu, lebo v sobotu tam bol natresk. A kde je salon sisi?
Odpovedať
salon sisi je v Malackach, ja mam odtial satocky, mam velkost nieco medzi 42-44 a oni mi ich upravia na mieru.
Odpovedať
Profilova fotka
Siisi je aj v Dubnici nad Vahom Kubko, a na taku postavu 34-36 maju dost siat?
Odpovedať
Profilova fotka
To Ti neviem s istotou povedat, najlepsie bude, ked si tam zavolas. Kontakt pozri na www. .sk a nazov salonu tam napis spolu jednym slovom. V Sisi som nebola, takze bohuzial neporadim.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ahojte vsetky vydajachtive nevesty Podelte sa o svoje skusenosti s tymito salonmi (Salon Betty Myjava a Salon El bratislava). Ja osobne mam skusenost so salonom na Myjave, ale viem, ze "patria k sebe" tak premyslam o tom zajst sa pozriet aj do Blavy. Na Betty si stazovat nemozem ani v najmensom. Je tam mila, ustretova pani, ktora vo vsetkom pomoze. Ja som si vyskusala jeden model a mal taku rovnu suknu a teta hned chytila spendel a vytvorila nieco, kvoli comu saty vyzerali uplne inak.. Je kreativna, napadita a vobec, nikdy som na nej nevidela ze by ju nieco otravovalo. A to som tam nebola chvilu.. Jednoducho JEDNICKA :o) A poradila by som aj babulkam, ktore nevedia co kde a ako mimo Myjavy, alebo neboli spokojne so salonom v ich meste, aby sa zasli pozriet na Myjavu, aj keby to malo byt trosku dalej... Urcite neolutuju. :-D ;-) 8-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Ahojte v Salone Betty som bola včera, naozaj môžem iba odporučiť. Skvelý výber šiat, milá, ochotná pani a hlavne ozajstná odborníčka. Presne vám vie poradiť čo áno a čo nie, poskytne doplnky, naozaj super. Ja mám veľkosť 40 a mali veľký výber, v niektorých salónoch je problém zohnať šaty veľkosti 40, nedajbože väčšie. V Betty majú aj väčie a nie jedny. Ešte raz - VRELE ODPORÚČAM!!!
Odpovedať
Salon Betty je naozaj TOP. Pred p. Stefkovou klobuk dolu - je vidiet, ze sa vyzna, a urobi pre vas prve-posledne :-) . Vsetky satky, ktore som skusala boli vonave, cistucke. Pre saty si dokonca mozem prist uz v stredu! Jednoducho, kde je ochota a kvalita, nie je o com ;-)
Odpovedať
monitt - suhlasim :-) uz sa neviem dockat kedy si pojdem tu stredu pre saty
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
ahojte kto bol v salone BETTY kolko tam stoja polnocne saty?? prosim..dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?