Spokojnosť so salónmi v Poprade

Profilova fotka
Žienky ako ste spokojné s ponukou svadobných šiat v Poprade?
Odpovedať
Sissi salon je najdrahsi zo vsetkych, ale Caroline /v budove Fertextu/ je najlepsi podla mna, super vyber, dobre ak nie najlepsie ceny v celom PP.
Odpovedať
Profilova fotka
za super cenu si môžeš dať ušiť svadobné šaty podľa tvojich predstáv v Salóne Lucia vo Svtie
Odpovedať
Profilova fotka
salón Lucia vo Svite odporúčam, dala som si tam ušiť šaty pred družičky a zvažovala som aj svadobné. Ale našla som nádherné v salóne Maggie v Poprade, sú síce z tých drahších, ale sú prekrásne. Pekný aj keď malý výber majú v salóne Wedding Bells, tam som si napr. kúpila popolnočky. V Sissi som bola, ale mne sa tam nejak nič nepáčilo a teta bola taká nejaká odmeraná.. aspoň ku mne :-) Potom ešte existuje na Juhu III salón Simona, tetuška veľmi ústretová, krásne kúsky, ale požičovné najdrahšie zo všetkých salónov, čo som obišla a to som bola aj v KE :)
Odpovedať
@jjkoala a kde vo svite je ten salon? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
baby, a neviete ako je to s fotením? zatiaľ som čítala, že fotiť sa nesmie len v Sissi ... alebo viete aj o nejakých iných salónoch?
Odpovedať
Profilova fotka
@alinka717 Ulica Štefánikova, je to budova za hlavnou poštou vo Svite, v tej budove sídli aj obvodné oddelenie polície alebo kaderníctvo Zuzky Šterbákovej (inak, super žena, vrelo odporúčam :) Neviem ti to inak vysvetliť, ale keď sa popýtaš, určite ťa správne navigujú.
Odpovedať
Profilova fotka
v Sissi sa môže fotiť za poplatok ktorý vám potom vrátia ak šaty rezervujete, ja budem mať šaty odtiaľ a som nadmieru spokojná, sú krásne a dostala som na nich zľavu 100 € :) tiež som bola aj v salóne Simona tam ma ale žiadne šaty neoslovili a fotiť sa tam nesmelo, na ceny som sa ani nepýtala keďže žiadne zo šiat sa mi nepáčili...... čo sa týka Maggie, mali tam obrovský výber ale aj tie ceny boli dosť vysoké a popravde mne prišli všetky šaty strašne ťažké i keď boli nádherné..... a fotiť sa tam mohlo :)
Odpovedať
@bartkulka a v sissi sa ako pohybuju ceny za pozicanie? a aky je poplatok za fotenie? dakujem :))))
Odpovedať
@bartkulka Ake su priblizne ceny za pozicanie v Magie? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@alinka717 poplatok za fotenie bol tusim 10 euro a ceny boli rozne ja mam saty z poslednej kolekcie 2013 a pozicanie stalo 380 eur ale nakolko mali vtedy taku akciu dostala som 100 zlavu, ja som bola skusat este v oktobri 2013 takze moje satky boli vtedy uplne novucke :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zlatarypka v Maggie stali vsetky okolo 500 eur a viac , najlacnejsie som si tam skusala za 480 eur.....
Odpovedať
@bartkulka jaaaj no aj teraz by mali mat novu kolekciu nie v sissi??? aj v maggie maju novu kolekciu, no chcem ist niekde skusat tie saty, ale v maggie sa mi paci asi aj naviac, ale och ta cenaaa do riti, je to vela na jeden den, za pozicanie
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@alinka717 ano teraz maju vsade nove kolekcie :-) no ved chod do viacerich salonov a uvidis ja som stihla za jeden den 3 salony,skusala som strasne vela siat aj take co sa mi nepacili a paradoxne som si aj jedny z nich vybrala mne sa pacili strasne take princeznovske so sirokou suknou ale tie mi vobec nesedeli ......
Odpovedať
Profilova fotka
Salon Sissi má ceny značkových originálnych šiat už od 230,-Eur tak ako môže byť najdrahší???
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Maggie PP absolutne neodporucam. Otrasny pristup, davajte si pozor na zmluvu, hned chcu zalohu, bez premyslenia a "vyhrazaju sa", ze potom uz nespravia lepsiu cenu a neda sa tam fotit. Ked chcete zmenit saty, tak si u nich neskrtnete. v salone robi zamestnankyna, ktora sa len vyhovora, ze tam robi a nezmoze nic ked chcete nieco riesit a na majitelku neda kontakt, len si s nou dopisuje. Saty su zbytocne predrazene a vyber je chaby. najhorsie su spolocenske saty, ktore tam maju spred 15rokov s rojtickami a pod. Nevesticky, ak ste z okolia PP, spravte si radsej malu zachadzku do LM do salonu Estel. web maju slaby, ale maju v salone najnovsie modely, pani je ochota nad ochotu, mozte si premysliet a pofotit sa.. a saty su za smiesne ceny.. najdrahsie za 400-500€
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?