Salón Weda v Stupave

Profilova fotka
mate niekto skusenosti so salonom Weda v Stupave? Mam na mysli s ochotou a kvalitou siat a ci ste si skor pozicali alebo nechali usit svoje vlastne.
Odpovedať
Profilova fotka
@anjelik0209 ahoj :-) áno mám s nimi skúsenosť a veľmi dobrú, kiežby každý v svadobnom salóne bol taký ochotný ako oni :-) ja som si šaty od nich kúpila, šité na mieru, dodacia doba bola 8 týždňov ale som nad mieru spokojná :-) prvé čo ma prekvapilo keď som tam prišla bol chlap v svadobnom salóne :-D ale bol vysoko profesionálny, dokonca sa mi s ním lepšie spolupracovalo ako s niektorými ženami v salónoch :-) šaty, ktoré majú v salónoch sú väčšinou v číslach 36-38, pár 40tok :-) a keďže ja mám veľkosť 42 tak som si ich dala ušiť na mieru ;-) mám ich aj v albume :-)
Odpovedať
Ahoj, ja sa tam tiež chystám kupovať šaty, bola som tam už raz poskúšať nejaké šaty v podstate na prvú skúšku aby som zistila aký strih mi pristane a do konca júna tam skočím este popozerať iné čo som nestihla poskúšať a tak si vyberiem. Prístup pána v salone je fakt príjemný, vie dobre poradiť, je vidieť že sa vyzná :-) Ty už si tam bola?
Odpovedať
ja som žial asi jedna z mala , ktorá ma negatívnu skúsenosť:(
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa tam tiez siju saty, takze dufam, ze moje hodnotenie bude - nadmieru spokojna :-D . Davala si tam sit saty moja kamoska, mrkni album @ adka_misko. Ma ich tam odfotene. Podla jej slov, bola a je velice spokojna.
Odpovedať
Profilova fotka
no ak si tam chces dat sit, povedz im skorsi datum svadby. ja mam od objednavky uz 4 mesiace a stale maju cas, lebo sak este mesiac do svadby. a ani ziadne ospravedlnenie, nebodaj nejaka zlava...
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si dávala v salóne šiť už druhé spoločenské šaty...s prvými som bola maximálne spokojná, pri probléme bol krajčír ochotný, šaty upravil-skrátil, nechal vyčistiť...prístup úžasný, pomoc pri obliekaní aj vyzliekaní, ochota poradiť- no nemala som pocit že by to bolo nasilu, len aby som si šaty kúpila...Druhé šaty mám teraz objednané na svadbu a nebol žiaden problém, ked som povedala, že šaty chcem mať 2 týždne pred svadbou doma....vo všetkom mi vyhoveli....
Odpovedať
Profilova fotka
So salonom a hlavne s prístupom som nesmierne spokojná ! Ako ste uz mnohé spominali, tiez ma trocha zarazilo ked som videla chlapa vo svadobnom salone ale baby, 120% prístup! Naozaj je vidno že sa vyzna, že naozaj vie pomôcť a poradit! Je nesmierne ochotný a milý ! Pomáha ako sa len dá !!! Npr. Mala som dilemu s ramienkom na svadobne šaty a namiesto aby ma drzo odbil nejakou hnusnou odpoveďou tak mi nesmierne ochotne pomohol, prekutral cely salon len aby mi niečo našiel čo by mi pomohlo aby som si to ramienko s ruzami vedela predstaviť ! Tiez mi sili šaty na mieru a lehotu dodrzali! Dnes som si šaty bola skúšať a bola som veľmi milo prekvapena a cítila som sa naozaj ako princezná :) zasa som zažila veľmi pozitívny prístup a môžem každej len a len doporučit !!!!! Pre finálne saticky si idem v piatok !!!!!!! Veľmi sa teším a neviem sa dočkať !!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?